17 Maj

 
Förra helgen var det Nationaldag firande här i Norge med festligheter som vanligt - Sanna fick besök från Sverige så vi hade lite champange frukost hos oss och drog sen vidare ut på byen.
 
Övre bilden visar mina favorit tjejer - undre bilden visar hela gänget (nästan).
 
 
 
 

Full fart! :).

Har varit en kul vecka med mycket spännade händelser :)

Har haft många bra møten på jobbet med mina partnere och även en heeeelt TOPPEN dag idag på Callsenterdagarna (en konferans på Radisson Plaza). Träffade otroligt mycket roligt folk faktiskt och fick prata med många intressanta. Alltid spännande att se vad konkurenter driver med :)

Igår var jag på KENT konsert med Ellen, Mattias och Rebecka - väldigt kul, speciellt eftersom vi inte träffat Mattias och Rebecca på ett par år här så var det väldigt trevligt med lite catch up med dem. Var även bra musik, fast jag saknade en del låtar...

På träningsfronten har jag lyckats komma igång så smått med efter førra veckans sjudom... Spinning med Tone på Tisdagen, Yoga på Onsdag och idag tänkte jag springa lite här på eftermiddagen.

På Yoga fick jag lära mig en ny andningsteknik som heter Bhramari Pranayama eller Humble bee breath - något jag ønskar jag hade lärt mig tidigare, skal tydligen vara bra mot stress och før konsetration. Spännande!!

I helgen skal jag och Thao utforska området runt hennes nya lägenhet, ska bli spännande att se den!!! Sen ska jag nog jobba en del før jag skal i møte på Måndag som kräver en del førberedelse.


Lång helg

Efter min läkar visit så har jag valt att ta det väldigt lungt i helgen. Haft lite tid för återhämtning helt enkelt.

Thao kom på besök på fredagen och vi åt räkor. Men innan hon kom fick jag även besök av en liten vovve som hette Viktor som jag skulle sitta hundvakt åt (äges egentligen av Anni, en kollega till Sanna).
Var som alltid en trevlig kväll.

Lördag gick jag tur med lilla Viktor innan han blev hämtad igen. På eftermiddagen kom Ellen o vi chillade, lyssnade lite på ny Kent musik eftersom vi ska se deras konsert på Sentrum Scene i veckan. Länge sen jag var på konsert så det blir kul ^^

Idag tänkte jag höra lite på den musiken för att lyssna in mig lite på de vi ska se, samtidigt som jag solar lite på balkongen kanske? Ser ut att vara lovande väder.

24 timmar legevakt

På onsdagen skule jag jobba hemma eftersom jag tänkte luncha med en gammal kollega här i Nydalen och sen skulle ha ett möte nede i sentrum.
 
Precis innan lunsj tid fick jag plötligt väldigt ont i magen och efter ett par försök av att ligga på sängen med varm vete kudde så insåg jag att jag var tvungen att få tag i en läkare på grund av intensiva smärtor.
 
Tog en Taxi till legevakten och där fick jag hjälp efter en del väntande. 24 timmar senare efter 7 olika doktorer, 8 sjuksköterskor, sprutor, blodprover, smärtstillande i flera omgångar och några av de minnst graciösa timmarna i mitt liv, så fick jag dra hem med ett recept att hämta på appoteket och en hänvisning til röntgen på Aker sjukhuset.
De tror att de är njursten, det är tydligen mycket som pekar på det men de verkar inte helt säkra.
 
Har inte så ont idag, bara litegrann. Jag har inte tagit den utskrivna medisinen men har en värmekudde på magen för de mesta. Ska bort på sjukhuset  nu om någon timme och ta den där röntgen, mest för att jag heldre pratar med en specialist än 7 nyutexaminerade doktorer som alla ger olika besked. 
 
 
 

RSS 2.0