fredags morgon

I dag var jag faktistkt ganska duktig och gick upp och tvättade klockan sju på morgonen. Sen åt jag en nyttig frukost av havregrynsgröt med honung, nötter och russin. Så nu sitter jag här medan kläderna är i torktummlaren.

Jag börjar jobba klockan 12.00 idag, äntligen den sista dagen för det här lovet, har jobbat sex dagar i sträck nu och det gör att man blir ganska trött på det. Minns i sommras när jag ibland jobbade tio dagar i sträck (och då var de dessutom nio-timmars pass) fattar inte hur jag pallade.
 Ibland undrar jag vad jag skulle göra all denna tid om jag inte jobbade, jag menar, fatta hur många timmar jag sitter där "Hej,hej...var det bra så? 375.50tack ...tack så mycket....vill du ha kvitto?....okej, tack själv, hejdå!"  Ungefär den frasen säger jag nog 500 gånger per dag (som jag jobbar).
 
Slutar vid 20.15 och ikväll ska ja gnog bara ta det lugnt så ska jag gå på friskis i morgonbitti, det har jag ju inte hunnit göra på hela veckan och jag har faktsit saknat det, gillar att röra på mig. Sen kanske man tar sig ut till Väte för att hälsa på familjen som varit bortrest. Har även (som vanligt) en del plugg att göra med. Får se vad som händer helt enkelt.     

Den Allmäna Pensionen

Jag har fått mitt första orangea kuvert. Så nu är det snart dags att gå i pension alltså, det känns ju bra, varför inte boka tid hos begravningsbyrån med, det gäller ju att planera i förväg. 

I övrigt är det mest jobb just nu, jobb, jobb och jobb, men det är ju bra att tjäna lite pengar (till pensionen). Har faktist haft tid att vara med kompisar en del med :) Det som jag har skjutit fram en del är väl pluggandet, men jag ska ta igen det... snart ;)

all by myself

ska bo helt ensam i lägenheten den här veckan för att familjen är bortrest o elin är i väte och passar djuren, så den som vill är välkommer att komma och hålla mej sällskap :) gillar inte att vara helt själv :S

I och för sej så jobbar jag varje dag den här veckan så det blir förmodligen inte så märkbart att elin inte är här.¨

Anyways, goodnight!


äntligen lov

Har vart en trevlig helg. MIddag och hamnplan i fredags, drack ett konstigt vin som vcar alldeles FÖR sött och gjorde att jag blev riktigt konstig men de gick över efter lite åtgärder som kanske inte är de trevligaste att berätta om. Riktigt mysig middag iaf med god mat. Ganska kul på hamnplan, men inte dirket något speciellt.

Igår fyllde Mea år (Grattis igen) och jag hängde med på lite laserdome vilket jag kanske inte borde ha gjort, jag söög totalt och va totalt bortgjord haha, men de va kul iaf, en upplevelse..
Efter kolla vi på melodifestivalen och åt godis. Trevligt.

Idag ska jag jobba 14 00-21:15 bra eftersom det är söndag = bra cash!
Jobbar även en hel del i veckan så det blir väl inte så mycket till ledighet men det är väl lika bra, jag är inte så duktig på att ta vara på ledighet så de e nog bäst att jag gör något. 
Har fakitst en hel del plugg att ta itu med plus att ja gmåste städa lite i lägenheten och fixa på mitt rum :) så jag lär väl va sysselsatt iaf. 

Have a nice brake everybody

Lonliness is a state of mind

Det är det. Och idag är det mitt "state of mind" känner mig verkligen ensam, övergiven, äckilg, ful och misslyckad.. men så är det vissa dagar, som en mogen 18-åring så förstår jag det. Lika väl som jag vet att det kommer att gå över, kanske redan i morgon. Vissa dagar så reagerar man onödigt mycket på saker som folk gör och säger, man tar åt sig mer än man borde..

Måste lära mig att bli mer självständig så att jag inte låter mig påverkas så lätt.  

ICA MAXI <3<3<3

Jag älskar verkligen den affären, det är som mitt nya Walmart. Jag kan gå runt där hur länge som helst och bara titta, då blir jag liksom glad innuti :) Det är så fint och frasht...så inspirerande.
Skulle dock inte vilja jobba där för då hade nog glansen kring Maxi besöken försvunnit.
Jag nöjer mig med att vara stammis :)

Idag köpte jag WC-anka, Swinto stålull. Mr Muscle (who loves the job you hate), två diskborstar och två packet med vetex dukar plus en luftremgörare som luktar citrus. 

Ska senare till Willys med kim o julia så vi kan handla till vår middag på lördag, ska bli kul! Men willy's är NOWAY NEAR ica maxi.  


hata hushålls sysslor

Idag har jag gjort rent avloppet i vårat badkar, det var nog bland det äckligaste jag någonsin har gjort. Jag hittade EN MASSA HÅR inkletat i...jag vet itne vad, SMUTTS! och i allt det fanns det en gammal rakhyvel..
Så trevligt va de! och nu vet ja ginte ens om jag lyckades få ihop det rätt, i värsta fall kommer det att läcka och då blir de svårt att dusha o så... men då får elin fixa det!

Blev dessutom nedskickad av syrran i tvättstugan för att hämta tvätt från torktummlaren men hon sa fel tid så det blev ínte så bra.. jag avbröt programmet och tvätten va inte torr.. och sen e typ tummlaren lite paj nu eller nått, hoppas nästa person vet hur man löser det :S fan oxå..

så aa.. ska snart på friskis. tss.. vilka intressanta saker jag skriver i min blogg, kan inte va så kul att läsa haha.

tuuuut, tuuut...

"the person you are trying to reach is not accepting calls at this time, please try again later"

Ingen svarar!!! försöker få tag i någon som kan jobba för mej i helgen, snälla någon?! inte för att jag tror att någon från mitt jobb läser min blogg, men om ni gör det så kan ni väl höra av er om ni kan.

Körkortskurs i kväll, äntligen ska man bli lite seriös med det där, på tiden.

Stockholm i mitt hjärta <3

Tog en tripp till storstaden igår med mamma o pappa, först båtresa dit klockan sju. Då försökte jag läsa den där sega pompejiboken som vi ska ha läst klart till måndag. När vi kom fram så han vi ta en fika i nått köpcenter på söder och springa i några affärer. Sen drog vi hem till farmor på östermalm och där va de mesta av släkten (den del jag känner till) redan samlad. Vi åt en massa fina men minismå rätter o de va lite spännande, satt o pratade med Albin och Olga mest. Jag kollade upp när min båtbuss skulle gå vilket var 18.20 och det började bli ganska segt hos farmor så jag bestämde mej för att dra mer på stan o fika med Hanna som även tog med sin kille.
Jättetrevligt, verkligen synd att vi inte kan ses så ofta. 
Sen så va de väl dags att dra sig mot bussen... åkte hem med båt o buss, försökte läsa boken som jag fortfarande inte är klar med :S tvivlar på att ja gkommer att hinna.

Börjar jobba vid två idag! 

snöstorm?

Det verkar så, hoppas båten går i morgonbitti för jag ska ju åka och hälsa på min släkt.

Känns som att jag är på väg att bli lite småkrasslig, inte i mitt bästa skick med andra ord.
Är klar med Småföretagande A nu!  :)  

Happy Valentines!!!

Alla hjärtans dag idag, alltid mysigt och trevligt och ibland gör det faktist inte så mkt att man är singel... Har varit ganksa generös och delat ut små chokladhjärtan till alla möjliga människor idag! Fick en låt skriven till mej (även om jag hade tjatat om de) och en massa trevliga sms.. har varit på bio och träffat vänner, så det har faktist varit en bra dag :) Man kanske kan hoppas på att man har hittat en prins tll nästa år iaf, det brukar ju låta så hehe.. så länge det finns hopp finns det en chans, eller vad heter det?

I morgon är det sista dagen av småföretagar kursen och sen kommer vi (eller iaf efter lovet) att återgå till vanligt skolarbete igen. Våren, sommaren och Italien resan närmar sig ^^ så mkt roligt, längtar!!!

 

Furillen

Va med skolan Småföretande-klassen på studiebesök idag. Först på ALMI, sen Designhotellet på furillen. Almi va väl lagom roligt, tappade konsentrationen som vanligt och missade säkert hälften av vad dom sa.
Furillen därimot vär VÄLDIGT imponerande och inspirerande!! Otroligt fräsht, vackert, stilrent, men ändå simpelt.. själva iden var cool och den har ju lyckats riktigt bra. Frågan är bara hur en vanlig, inte särskilt interligent eller erfaren människa som jag skulle kunna komma på något lika unikt. Inte så troligt, men man kan ju drömma...

Grey's Anatomy ikväll!! Men först friskis, ska prova på Pulspasset idag för att inte missa Grey's.

myspys

Trevlig dag ida faktist, först skolan o de va trevligt o kul nästan hela dagen. Hade interjuw med min frissa o allt annat gick bra. Kom hem, hamta stövlarna på widins o de blev faktist fina, håller förmodligen längre den här gången. Drog sen till friskis, när ja kom hem så käka ja lite o sen kom mea o vi tog en liten promis o en latte på vinäger.
Sitter nu här o halvsneglar på american idol, inga läxor eller nått så allt är egentligen hur soft som helst.

words of wisdom

Let it be

This day totally sucked!!

Så mycket motgångar, jag är så trött..
förhoppningsvis blir kvällen bättre.


softish

Massage i morse, riktigt skönt... sprang sen lite ärenden på stan o fick pengarna tillbaka (2000 spänn) för jackan som jag har haft hela vintern ^^ för att de hade blivit ett hål i fickan hehe, gick sen o lämnad ein skorna för omklackning och dom på Wedins sa att dom bjöd på de, så ekonomiskt sett så har det varit en ritkgit bra dag om man säger så. Så pass bra att ajg bestämde mig för att bjuda syrran på lunch på en resturang, och jag är fortfarande mätt. Vi gick till systemet o fixa lite dricka o sen gick vi hem o sov lite.
Nu på kvällen har ja vart hos maria o softat lite :)
Och på fredag, då blire party, party ;)

Förhastade beslut blir aldrig bra, kommer ofta med dåliga konsekvenser!

fettis-dagen!

Åkte hem till Väte idag efter skolan idag och hade lite semelmys med syrran.
Ätit waaaay to många semlor, tre stycken närmare bestämt. Och det räcker. Nu har jag tryckt i mig många kallorier att gympa bort på friskis!!
 


Cleaning out my closet

Idag har jag städat, inte sådär jättenoga, men lite i alla fall. Gick igenom garderoben och insåg att jag hade en jäkla massa skit där som jag aldrig använder. Så rensade ut lite och slängde bort allt jag inte behöver.

Annars har jag varit ritkigt lat, men det kan ju vara bra att va de ibland, har iaf vilat upp mej ordentligt.
 
Och så måste jag skriva ett tack till Emma som har stajlat upp min blogg lite, nu blev den iaf lite mer personlig. Den va så tråkig innan. :)

Life is just so beautyful

Memories

A sunshine walk

A smile from a stranger

A word from a friend

Music

Coffe Latte

Choklate

I love it, every second of it.

Äntligen!

Nu är jag äntligen klar med matte C och det känns riktigt skönt! Föregående vecka som var en mycket stressig vecka för mig avslutades igår med att fira Marias 19-årsdag hos henne o sen hamnplan, det var mycket trevligt faktist!

Och nu har jag äntligen en helt ledig helg! Hur skönt som helst, sov typ till halv tolv idag och nu sitter jag här o chillar med MTV o msn, ska nog snart ut på en promis eller kanske stääda lite...
 
:D

RSS 2.0