lite nervös

I morgon så ska jag öppna affären för andra gången i min karriär som kassörska. Jag är lite nervös eftersom jag känner mig osäker på rutinerna, har glömt dom och fick inte en så bra genomgång den här gången.. men, men det värsta som kan hända är väl att jag gör något fel så blir dom kanske lite sura på mig :S 
men sånt får man ta ibland. 

Sov ju på solhem i natt, inte så värst speciellt men trevligt att umgås med manda o lisa. God frukost tyckte jag. Sen va jag och lisa på friskis i morse, jag behövde röra på mig så det var nog bra.
Annars har jag varit ritkgit trött idag, sov en del av dagen men tog även en sväng på stan för att inhandla present till syrran som fyller år på måndag.
Läst boken oxå, den är snart slut fast jag läser väldigt långsamt.

myskväll..

i natt ska jag ta in på hotell solhem med amanda och lisa, ska bli supermysigt faktist. Jag ser fram emot det, särskilt eftersom jag är ledig i morgon med. får iaf vila upp mig lite nu efter allt jobb. Men det finns ju även en trave läxor som ligger och väntar....
 

Deppig

Jag köpte godis idag, för jag är svag.

Och jag känner mig lite ensam.

Den 25:te :D

Idag rullar de in pengar på kontot! Alltid kul, men jag ska försöka att vara mer sparsam den här månaden.

Och dessutom så är det våffeldagen :) Det blir nog inga våfflor för mig tråkigt nog, sålänge de inte bjuder på det på jobbet, men de tror jag inte...
Istället får jag ägna denna dag till att tänka tillbaka på de våfflor jag har ätit genom mitt liv och jag tänkte utse den som vaer godaste. Vinnaren blev den jag åt på Huddlehouse i Oxford MIssissippi till frukost för ungefär ett år sen. Den va jäkligt god. 

Hoppas ni får äta fler våfflor än jag idag!  

ledig dag

Har varit helt ledig idag. Skönt faktiskt. Ställde inte ens klockan i morse vilket jag brukar göra, så jag gick upp när jag vaknade vilket var ungefär klockan halv tio. 

Har börjat läsa Änglar och Demoner som vi ska läsa till Italienresan, riktigt spännande bok faktiskt. Annars ha rja ginte gjort så mycket, va ute på en promenad med Maria. Städade lite i skafferiet och kylen, eftersom elin och jag har bestämt att vi ska börja köpa vår egen mat (vi brukade dela), det blev inte så mycket kvar på min hylla. En burk russin (som nästan e slut), en burk honung (som nästan e slut), två gammla chokladkakor (som jag inte kommer att äta upp) och en burk med möglig pesto. Jag måste handla snart.   


Sliten

Känner mig ganska sliten efter helgens strappatser. Roligast var nog festen hos Moa i torsdags, men det va även en mycket trevlig familjemiddag igår med släktingar från Gävle. Känns faktiskt som att typ hela lovet har gått fast det knäppt har börjat. På ett sätt en skön känsla.
Jag har syndat mer än nödvändigt när det gäller mat. Mindre bra.
Men i morgon ska jag bli en ny och bra människa som tar tag i sådant som behöver göras och endast äter nyttig mat.

Glad påsk!

Jag vill önska er alla en glad påsk :) själv har ja grätt mycket planer d ekommande dagarna. Idag ska ja gjobba, och sen ikväll, om jag hittar något sätt att ta mig ut till sälsjö så ska ja gdit på påskfest. I morgon ska jag eventuellt träffa min barndomsgranne julia som har bott i Norge hela året och sen på kvällen blir det mer party med kim, julia och en massa andra.. Jobbar sen på lördag 10.30-19.15 och på kvällen ska jag hem till väte på påskmiddag och våra kusiner kommer på besök, ska bli trevligt. Jag jobbar igen på söndagen och sen ska ajg och amanda ta in på hotell och äta frukostbuffe!  Måndag ska jag hem till väte och fira väffeldagen eftersom jag jobbar på den RIKTGA våffel dagen.. och sen så får aj gserv ad som händer, kanske inte så roligt att skriva ut hela veckan i förväg hehe. 

Men jag hoppas att ni får en trevlig påsk!  

I can't belive it's snowing..

Inget kul väder idag :( trodde ju att man skulle slippa sånthär i år men tydligen inte. Jag har iaf tröstat mig lite med att köpa en ny tröja i en "vårig" färg (rosa) men jag ser det bara som början på min nya vårgaderob som jag ska köpa :) behöver verkligen nya kläder!!
Orkade inte pallra mig till friskis idag, mest på grund av vädret men även eftersom jag måste fixa klart engelskan, går inte så värst bra med det men men... så svårt kan det ju inte va att snacka om den amerikanska skolan i fem minuter.

Jag vill att det ska bli den 25:te nu så jag kan få lite mer pengar!! Bara en vecka kvar i och för sig men jag är ganska otålig.  

Söndag

Idag vaknade jag tidigt och jag gick  till friskis vid klockan elva sen gick jag hela vägen till Ica Maxi och köpte en sallad till lunch (nyttigt värre) och sen till reno för att lämna tillbaka filmen, och hem för att dusha och käka salladen.
Sen försökte jag sätta mig och plugga men de resulterade i att jag hamnade på vinäger med min kära vän maria :) det var trevligt, sen gick jag hem igen och gjorde ytterligare ett tappert försök med egnelska uppsattsen.
Har dock inte kommit någonstans utom att ajg har bestämmt att ajg ska byta ämne, mitt förra var inge bra och skulle få mig att låta som en rasist. Det vill jag inte.
Därför ska jag nu prata om det amerikanska skolsystemet, samt göra lite jämförelser med det svenska.
Inte så jättebra ämne kanske men det blir iaf lätta att skriva om och jag behöver inte researcha så mycket.

Annars har det varit en riktigt trevlig helg med resturangbesök i fredags samt filmkväll med en av mina favorit filmer (blades of glory), sovmorgon och jobb hela lördagen och melodifestivalskväll hemma hos maria o mea på lördag kväll. Så har jag frossat i godis i stort sett hela helgen vilket kanske inte är så brqa egentligen. Ska skärpa mig nu. 

Hoppas att ni också hade en trevlig helg!!  :)

Boooored :(

Hade egentligen roliga planer för idag, Lisa och jag skulle på danspasset och sen blir det middag på resturang i kväll. Men bussen blev försenad så hon kunde inte komma hit i tid vilket betyder att jag har en lååång tråkig förmiddag framför mig där jag inte har så mycket att göra. Får kanske plugga lite eller något.. en fredag.

Börjar iaf känna mig ordentligt frisk nu (utom hostan) och nästa vecka sätter jag igång och tränar igen, ska bli skönt att röra mig ordentligt.

annars finns det inte så mkt att berätta för tillfället, lämnar det där. Trevlig helg!

Fairytales have happy endings

Min cykel kom tillbaka :) hittade den med några ungar som lekte runt och dom sa att dom hittat den längre bort. Så jag fick tillbaka den iaf. Men kan fortfarande inte se vad nån idiot haft för nöje i att ta en cykel och bara dumpa den någonstans.

Idag så tittade dom på pippilångstrump på Gillmoregirls, med scener inspelade här på Gotland, på GILLMOREGIRLS!! Det är vid sånna tillfällen som man blir stolt över att vara svensk.

I övringt händer det inte så mycket. denna eftermiddag tillbringar jag med att skriva klart uppsattsen om Castor & Pollux templet. Grattis till alla som har något roligare at göra.

neeej :(

Någon dum jävel har snott min cykel, fan ta dig!

Hur lyckas jag?

Jag hade tvättid i gårkväll klockan sju.. så runt den tiden går jag ner, lägger in min tvätt och sätter på tvättmaskinen, sen går jag upp och sitter vid datorn, ser på tv och lite allt möjligt..

Ungefär tjugo över nio kommer syrran hem och då kommer jag på att aj ghar glömt bort min tvätt!! så jag springer ner i tvättstugan men dom stänger ju typ av strömmen vid nio så jag kan inte få ut mina kläder. 
Så mina stackars kläder har fått ligga där hela natten tills jag gick och hämtade dom vid sju i morse. Måste börja ha lite bättre koll.

Idag behöver vi inte va i skolan på fömiddagen för vi ska jobba med engelska projektet. I eftermiddag ska jag dit men vi ska bara se en film som jag har sett tio gånger. Sen ska jag och linn till biblan för att jobba med historia grejen. Ingen jättespännande dag att se fram emot presic, men men.. ha så kul allihopa!

 
 


85% kakao

Jag som trodde att jag gillade mörk choklad, men DÄR gick gränsen, det va för starkt...

Idag har jag bara jobbat, och varit lat. Jag har riktgit ont i halsen och det är jobbigt, kändes som att jag va på väg att tappa rösten helt flera gånger idag och det hade ju inte varit så lyckat. 
Därför köpte jag halstabbleter med svartvinbärssmak på väg hem men dom smakar som godis så jag vet inte om dom hjälper så mycket, köpte även en naturmedicin för 70 spänn... och en veckorevyn.. och den där äckliga chokladen, verkar som att jag har börjat slösa igen. Fan va mycket återfall jag får bara eftersom jag är sjuk :S inte bra..

Det jobbigaste är att jag inte kan träna..

I am so weak 


Inte ens nyponsoppa...

Jag äter inte så bra när jag jobbar sena kvällar, brukade laga mat sent men nu hoppar aj göver det och tar bara en macka.. ville ha nyponsoppa idag men det fanns inte, vi brukar alltid ha det. Vi behöver handla med andra ord.

I förmiddags så gick jag, Amanda och Lisa runt på stan och frågade en massa främmande människor om fint och fult språk (en svenska-uppgift fran skolan) och filmade dom, det var faktiskt ganksa roligt, men många ville itne vara med bara för att vi skulle filma. Några fick vi med iaf, och många roliga svar.
Ett offentligt tack till alla medverkande. 

Sen åt vi på ett mysigt litet bok-cafe som mer såg ut som ett vardagsrum och shoppade lite, trevligt :)

Började jobba klockan två och jobbade till stängning.. 

Solskenet gör att man blir på bra humör, men jag vill bara att det ska bli sommar så att man kan gå runt i fina klänningar och snygga solglasögon.. Jag vill vara brunbränd och äta glass, och bada... Ge mig sommar nu!   
 

Shame on me!

I kväll käka jag, kim o julia lite hämtmat från thai-returangen, de var faktiskt riktigt gott och inte så dyrt, något jag kan rekomendera. Sen fixa vi oss och åkte mer till säve för att se på Musikdirekt. Det var väl helt okej, Absent var duktiga tyckte jag och dom andra kände jag inte till så väl så där kände jag mig ganska likgiltig.
Jag gick lite tidigare eftersom jag inte mår så bra på grund av min förkylning medans resten av gänget var riktigt partysugna, så jag strosade hemmåt genom natten på egen hand. 

Väl hemma upptäckte jag att vi har vår kära vän Jackie på besök, hon och syrran sitter här och pimplar vin och tittar på Världarnas krig. Jag, min nörd, sitter vid datorn och till min stora besvikelse så äter jag en chokladkaka, helt själv (100g). Hur många kalorier är inte det?! Jag kan lika gärna gå och riva mitt fina nyttighetskontrakt som jag skrev för mindra än en vecka sen, vilken besvikelse. Förra gången höll jag riktgit länge men nu misslyckades jag totalt. 
Det  är jobbets fel!! Inte kan väl jag hjälpa att dom har ställt in en hel låda med choklad som man får ta, jag menar jag kunde väl inte bara gå förbi den utan att ta hem lite. Och om jag väl tat hem lite så kan jag ju inte bara låta den ligga.. choklad måste ju ätas.
Kanske beror misslyckandet på att jag tillät undantag den här gången. Det är nog nolltollerans som gäller för att man ska kunna bibehålla självkontrollen. Jag får göra ett nytt försök snart, men är nog inte redo ännu.

Jag skulle gärna vilja lägga upp lite mer bilder och sånt på bloggen men jag ve ttine om min dator är så bra för sånt, it's waaay to slow! Ska försöka bättra mig lite där.

God kväll gott folk.


A new definition of me

Skolan va lite seg idag, särskilt eftersom jag håller på o bli lite sjuk, då är allt lite jobbgt liksom. Halsont och almänt hängig, usch!

Men sen kom dagens (om inte veckans) höjdpunkt! Fick äntligen komma till frissan och fixa håret :D
Jag tycker faktist att det blev ganska bra, mörkare än jag hade tänkt mig men det är definitivt skildnad från innan och det gillar jag. Dessutom kommer det säkert att blekas lite med tiden, det gör det alltid.

Efter mitt frisörbesök gick jag till bussen och kolla när nästa gick in till stan. Då hade det gått en för tio minuter sedan och nästa gick inte försen om en timme!! Vad gör man i klinte klockan sex på kvällen?!
Jag gick in på konsum, köpte mig lite naturgodis och en tidning, sedan satt jag där o knaprade på mina nötter medans jag lästa om alla kändisars sjuka upptåg i en timme tills bussen kom. Ganska mobbat att sitta och vänta på konsum, men vad gör man? Tiden gick iaf undan rätt fort o bussen kom.

 
Nu är jag hemma och klockan är tjugo i nio, ska tillbringa resten av kvällen med att förbereda mig för min redovisning om yrken, handel och bordeller i pompeji. Önska mig lycka till, det lär behövas. I morgon kommer min kära lilla klass att få se den sämsta och minst förberädda redovisningen genom tiderna. Enjoy! 

I really don't have time for this.

Jag har ganska mycket att göra i skolan just nu. Ändå sitter jag här och nördar mig med msn, facebook och bloggen. Jag känner igen mig och är besviken, på mejsjälv. Sluta!
Funderar på att ge migsjälv datorförbud, på samma sätt som jag ger mig själv godisförbud, alkoholförbud och motionslöften. Allt för att jag tror att om jag kommer över sånna löjliga tidslösande beroenden som är dåliga för hälsan så kommer jag att må bättre. Inte för att jag mår speciellt dåligt, men man kan väl alltid må bättre.
Nej nu ska jag försöka göra något viktigare..
   


Almedalsbibloteket

Har varit här i stort sett hela dagen idag, utom någon timme då vi gick och käka lite på Vinäger. Det har faktist inte gått så bra som jag trodde att det skulle göra. Det är jäkligt svårt att hitta relevant information och det börjar kännas lite jobbigt eftersom jag har två redovisningar att göra ganska snart.


back in school :)

Faktist ganska så kul att vara tillbaka i skolan tycker jag, mycket trevligt folk där.. kanske är det till och med roligare än jobbet! Har bllivit pålastead en hel hör med böcker som jag måste läsa bara, känns som att de blir rätt mycket och frågan är om det finns tid (jag läser väldigt långsamt).

Annars har jag varit på ett friskis pass idag, inte ett av de bästa jag varit på, för mycket folk och konstiga rörelser, men, men.. har iaf rört lite på mig.

I morgon är det hemstudiedag i engelska och då är det Almedalsbibloteket med Kim som gäller, jag gillar att plugga där! :)

Nämen ska väl ta o hugga in lite på all läsning..


just another sunday

På söndagar får man aldrig särskilt mycket gjort. Vaknade hemma i väte och drog sen in till stan med amanda (så träffade vi lisa) för att filma in vårt svenska projekt men när vi kom tll stan så upptäckte vi att det inte fanns någon film i kameran så det gick ju inte så bra. Vi är med andra ord inte förberedda att redovisa i morgon, hoppas att läraren inte blir arg.
Men istället så gick vi till obs och köpte en massa exotiska frukter o grejer o gjorde en jättegod fruktsallad som vi åt till lunch, gott och nyttigt!
Skulle på friskis vid fem men då började reprisen av grey's på tvnn och jag missade det i onsdags, så vad gör man... Får trampa lite på vår trapp-maskin istället.

over and out


Första Mars

Så himla skönt att vara ledig! va på friskis vid elva efter att ha cyklat dit i SPÖREGN så jag va blöt och kall, men det va riktigt skönt att få röra lite på sig, det behövde jag.

I gårkväll blev det mys och pizza med finaste Mea och trotts att jag verkligen hade planerat att bara chilla så hamnade vi på Hamnplan till sist i alla fall. Där var det mycket folk för en gångs skull eftersom det va ett band där. Jag lyckades dock relativt bra med att hålla mina nykterhetslöften. Eller, jag drack bara en drink och en halv cider i betydligt långsammare tempo än vanligt så jag kände mig i alla fall nykter. Men ändå så lyckades jag säga något riktigt dumt.
I övrigt var det ganska kul.

Do not prejudge people, maybe they aren't like everybodyelse, i'm sincerly sorry.

RSS 2.0