Veckan som gick...

Det var en intensiv vecka som var med happenings och event.
På måndag var det kundemöte sen Partner seminar med pils och middag efter. Seminariet var på Telenors huvudkontor, känndes lite konstigt att sitta där hos min forna konkurent... Men var även trevligt att få lära känna dem och min partner på middagen efter :)

Tisdag kväll åkte jag och Frede ut till Gardemoen för att ha äta middag och ha lite genomgång av upplägget för brukerkonferensen.
Var trevligt det med...
Nästa dag kom alla andra, kollegor, partnere och en massa kunder - vi hade stands och workshopps, föreläsningar med mera.. På kvällen blev det fest och underhållning.
Dagn efter innehöll liknande upplägg men för en församling som inte var fullt lika elert som dagen innan, i vart fall inte om jag ska tala för mej själv.
Måste säga att jag tycker att mitt nya jobb känns ganska fantastiskt :)

Efter en fartfylld vecka har jag tagit det ganska lungt i helgen, fokus på träning. Har gymmat och vart ute och sprungit lite. Sovit ut lagom mycket. Jag och Thao var på en förfest hos Tone men var inte med vidare ut eftersom det känndes bättre att avrunda kvällen relativt tidigt.

Idag åt jag och Sanna lunch på Sagene lunsj Bar och sen var det gymmet på mej.
Har även jobbat lite på en flyer som vi ska ha till mässer nästa vecka. På Tisdag flyger jag till Trondheim och på Fredag blir det Ålesund. Full fart med andra ord!

Bil :D

Igår var jag och provkörde en Toyota Yaris tillsammans med Thao. Bilen var automatväxlad vilket känndes lite ovant men den var lätt att köra annars vilket haar resulterat att jag sedan signerade en avtale på bilen :D Blir leasing på grund av att det både är billigare och känns lättare, mer förutsägbart och man får en sprillans ny bil!

Kommer inte få den försen 1 månad men känns skönt att äntligen ha fått det i ordning. Har även hittat en rimligare pakeringsplatts vilket gör att det inte längre känns som en speciellt stor kostnad med bilen utan det blir bara kul!

Kusin Emma har även varit på oväntat besök i helgen så vi har setts lite grann, mysigt!

Sen har Thao også firat sin födelsedag och vi var ute och åt på Louises - inte bästa servicen som man har upplevt men fortfarande en trevlig kväll :)

Fyra veckor har passerat på mitt nya jobb och såhär långt har det mest varit observation, introduktion och så vidare... längtar efter lite mer fart oc ansvar i vardagen men jag vet att det kommer så kanske jag ska ta vara på lugnet medan jag har det.

Acceptance

God grant me the serenity
To accept the things I cannot change,
The courage to change the things I can;
And the wisdom to know the difference.
 
Go with the flow, controll is just an illousion...

Expensive life!

Har haft bilplaner nu under en längre tid och det börjar bli dags att slå till. Har gjort en del kalkyleringar och research för att beregna sånn cirka vad det kostar. Kan inte helt bestämma mig om köp eller leasing är bäst... Men idag fick jag lite av en mindre chock - en plats i parkeringshuset där jag bor skulle kosta 2300 kr i månaden!!

Det passar inte in i mina övriga beräkningar kan jag ju säga vad tusan liksom! Måste man bli ruinerad bara för att man tänkte skaffa en bil?

Insane. Ser ut som att min bil, oavsett om det är leasing eller köp bil kommer att bli - en hemlös bil.


Bad luck

Var på Storo idag för att fixa mina naglar men valde vanlig fransk manikyr istället för shellack denna gången på grund av dyrt vedlikhold....

Väl hemma, någon timme senare skulle jag ta på mej ett par skor och strumpor. Självklart lyckas jag förstöra mina nyfixade naglar, 350 spänn i soporna!

Typiskt mig.

RSS 2.0