vardagsbestyr

Äntligen en till ledig dag! jobbade hela dagen igår, och på kvällen varjag ute och åt middag med mamma och pappa som just kommit hem från en biltur nere i Europa. Vi år först på en liten resturang/cafe nere i hamnen. Sen gick vi upp för att äta en glass på mitt favoritställe på adelsgatan, men de va stängt. Så vi hamnade istället på Creperiet där vi åt varsin "pankaka" med godsaker på :) det var gott, men vi fick vänta rätt länge, annars var det riktigt mysigt, kan rekomendera det stället.

Idag ska jag tvätta en massa kläder, och så behöver min lägenhet städas, ska försöka ta tag i det. Ska även lämna in min cykel på Coop eftersom den är trasig. Behöver handla också, har verkligen ingenting hemma.
I eftermiddag ska jag åka ut till Klinte med Anna och spela tennis :P ska bli jättekul, har velat spela tennis jättelänge och äntligen hittat någon som vill spela med mej!! Kanske tar en sväng förbi väte och övningskör lite ikväll.

Circus Brazil Jack

Idag kom en tant och pracka på mig en massa fria cirkusbiljetter på jobbet. Jag bestämde mig för att gå och kolla eftersom jag inte hade något bättre för mej. Hörde runt om några vänner ville följa med och till sist blev Lisa den som kom med :)
Vi gillade faktiskt showen, starka favoriter var: det dansande rullskrisko-paret, den lata hästen och de sista numret som var en man som uppenbarligen hade seriösa problem med sina leder. Han kunde bland annat vrida armarna 360 grader åt fel håll, riktigt äckligt men ändå fashinerande.
 
Vi avslutade kvällen med en glass i hamnen och det var gott även om min glass bara ramlade sönder hela tiden, lite dålig service måste jag säga också.
 
Överlag en trevlig lördag kväll :)

Goodbye my friend

Idag lämnade min kära vän Mea våran ö för att ge sig ut i världen. KOmmer att sakna dig jättemycket gumman!!! Ltcka till på Nya Zeeland jag vet att det kommer att gå superbra för dej. Ser verkligen fram emot att höra om allt du får vara med om där borta :)

Brunch and chill

Igår var jag på kallis med Jackie och vi försökte desperat att sola mellan molnbyarna som flöt fram över himlen, det var trevligt iaf, lite kallt emellanåt bara.  Sen gick jag och amanda till MAXI och handlade till Brunchen. Skulle ut med mea men blev dissad så jag hängde med amanda ut på the countryside. Eftersom våra föräldrar är bortresta till Luxemburg fick vi ta en buss till klinte och sen moppe hem.

Idag ordnade vi en riktigt mysig brunch ute på vår veranda. Vi hade muffins (blåbär och choklad), american pancakes, melon, kiwi, jordgubbar, physalis, annanas och mycket mer. Gästerna var Linn, Anna, Sofia, Lisa och sen jag och Amanda såklart. Vädret var strålande och jag fick en fin solbränna på köpet. Underbart.

Skulle eventuellt hitta på någon med mea ikväll, men hon svarar inte på mess så kanske blir dissad igen? kul nu när vi inte kommer att ses på ett år likosm..

three days of freedom

Är nu ledig i tre hela dagar efter att ha jobbat oavbrutet i en vecka. Känns riktigt skönt. Idag har jag vart på ansiktsbehandling på studio blå, det var härligt, fick plockade ögonbryn med och de blev riktgit smala tyckte jag först, men gillar det nu. Gick sen på stan och träffade lite olika några kompisar, gick sen o fikade med amanda.
Sen träffade jag maria :)

Köpte fyra linnen på MQ idag och ett armband från SNÖ, i morgon är det löning och kanske ännu mera shopping!


Ops i did it again, jag måste vara bäst i världen på att förstöra saker :S

En dag i Juni..

I morse gick jag upp tidigt och tvättade. Sen åt jag frukost och sprang en vända. Presic när jag sprungit klart blev de värsta åskvädret med blixtar och spöregn. Chilladde lite, ringde några vänner jag inte pratat med på ett tag. Sprang ner till Bingan och köpte lite mat, lagade mat, åt och cyklade till jobbet. Jobbade mellan 13-21.15. Cyklade hem, åt lite nudlar och nu sitter jag här. 

En inte så intressant sammanfattning av min dag. Men i morgon är jag ledig, det ska bli skönt.  

Gullungar^^

Igår när jag kom hem från jobbet vid halv tio så överaskade Amanda och Lisa mej med tårta och brownies, och dom försenade presenterna. Jättegulligt! Tack så mkt tjejer!

Jobbar idag, samt sett fotbollsmatchen och druckit öl nu på kvällen, jag dricker inte öl i normala fall, men vi tyckte liksom att det hörde till när man ser på fotboll ;)

Dålig kondis

Idag har jag gjort ett tappert försök att börja träna, jag sprang en runda som tog ca 25 minuter. Kom fram till att jag har sjuuuuukt dålig klondition!! Måste bli lite mer hälsosam, därför har jag just skrivit ut ett friskis schema, det jobbiga är bara att ajg jobbar oftast under dom tiderna som dom har träningar, men jag får väl försöka att träna lite på egen hand med antar jag..

Lost and found

Ringde till Gute i förmiddags och lyckligtvis nog hade dom tagit vara på min plånbok :) gick och hämtade den  lite senare.
Annars har jag verkligen inte gjort så mycket idag, mest sovit för jag va jättetrött! Men de är ju skönt att slappa ibland.
 Måste städa upp lite här efte igår..


Donnerstudenten

Har firat donner-studenten och vårat sommarlov ikväll ^^ det har varit roligt. Först var jag, Frida och Kim hemma hos mej och lagade lite middag, kollade fotboll och förfestande lite, sen drog vi ner mot Gute runt elva.

Där nere va d erätt trevligt, träffade lite olika folk, bland annat nån kille från gävle som tydligen va kompis me dmina kusiner, rätt kul. Mindre roligt va att jag lyckades tappa min plånbok med en massa kort, leg och viktiga grejor, känns inte så kul direkt :(

Men nu är det iaf sommarlov och det är riktgit härligt, skitskönt att vara ledig en massa trotts att det blir mkt jobb. typ inget plugg utom att jag ska läsa in Naturkunskap A kursen och sen körkortet förstås.

Nästa år är det jag som springer ut på den där balkongen, gladare än alla andra, aldrig kommer jag att vara så lycklig som den dagen då jag slutar skolan!


Långhelg

Idag pyntade vi skolan för studenterna till i morgon när vi slutar, vårt rum blev lätt finast:)

I torsdags firade vi studenterna, blev lite tokigt firande för min del men tror att jag hade kul, i fredags jobbade jag, va rätt segt eftersom jag var trött. Somnade direkt när ja gkom hem.  
Fyllde ju år i Lördags, trevligt. Fick två brödrostan och två mackgrillar.  Så nu blir det mycket mackor framöver haha... får väl byta någon till nått annat. Fick ett halsband av farmor idag på posten med. På kvällen var jag på marias studentbjudning :)
Jobbade söndagen med och åkte ut till väte igen på kvällen och åt födelsedagsmiddag med familjen. Trevligt, trevligt..

Sammanfattning: trevlig helg


publishme.se?

Nu har bloggen tydligen flyttats till en ny sida? fattade inte varför dom skulle göra så men de blir säkert bra :)

Ska snart gå ner och se på studenterna :P eller aa, typ om två timar.. vad jag ska göra fram tills dess vet jag inte. SKickade in mitt sista skolarbete igår iaf, så nu är allt klart :)

spring på stan

Försovde mig i morse och kom inte iväg till skolan. Jag och kim sattsade på att ta andra bussen men fick sen reda på att vi bara hade halvdag så det var ingen ide. Istället så gick vi och kolla i lite affärer tills vi träffade Maria. Sen gick hon och jag ner på vinäger och käka lite lunchbuffe där, det var jättegott faktiskt. 
Gick sen bort till jobbet för att skriva av mitt sommar schema, blev då påmind om att jag missat min massage i morse :( fick riktigt dåligt samvete över det, dom verkade ganska sura oxå :S
Hur kunde jag glömma det? skit oxå!

Men iaf, sommarschemat såg bra ut, jobbar inte så mycket som jag trodde att jag skulle göra i sommar, ganska skönt. Fast sen brukar det ju alltid bli mer än vad det står från början..

studenten i morgon^^
   


Missförstånd?

Igår bestämde jag med en från jobbet att ajg skulle ta hennes pass på fredag 10-19.15, det blir ju bra tänkte jag, det är ju helgdag och bra betalt och så. Idag ringer Lotta och frågar om jag kan ta ett annat pass mellan 14-21.
Då säger jag att jag redan har ett pass (10-19.15).
Tydligen var det problem med att få ihop folk till både torsdag och fredag, jag kan ju absolut inte torsdag och helst inte till så sent på fredag eftersom jag ska åka hem och fyller år dagen efter.
 Jag va nöjd med det passet jag hade fått först. 
Men sen ringet hon tillbaka nån minut senare och säger att hon har fixat nu så att jag får jobba 12-19.15 på fredag istället. Okeeeej, tänker jag, vad blev bättre? Nu får jag ju lite mer sovmorgon men det blev ju ändå ganska konstigt.. hade lika gärna kunnat gått dit vid tio, OB hela dan ju. Men ja,ja.. de blir väl bra så med.

Skippade skolan idag eftersom jag i stort sett är klar med dom kurserna som vi hade. Har vart hemma och skrivit klart engelska grejen. Den va lätt, blev klar innom 40 minuter typ. Ska tvätta o springa lite ärenden på stan nu..


 


1 Juni = Sommar!

Ja nu är sommaren här på riktigt, det är juni, och riktigt varmt! Jag gick till jobbet runt 10 i morse med shorts och linne och det var jätteskönt ute, varannan kund är en turist och man får lite användning för sina engelska kunskaper.

Bara några små saker kvar i skolan nu, men jag bryr mig inte så jättemycket om dom... ser verkligen fram emot veckan som kommer, studenten, en massa party, ledighet och my birthday :)

RSS 2.0