The benefit of talking

Jag har märkt en sak. När man pratar om saker som känns jobbiga så inser man ofta att det kanske inte riktigt var som man trodde från början. Så som man själv hade tänkt sig, när man får höra hur någon annan såg på saken, från andra hållet...
Det kan kännas lite lungnade särskilt när man har bygt upp en historia från sin egen sida. Lite senare kanske man kan skratta åt det. Vi får se.

Drama in my life

Jenny är på besök vilket är otroligt kul. Hon har fått bevittna en minst sagt dramatisk episod som escalerat bortom förväntningar även för mig som normalt sätt klassificeras som en Drama Quuen.
Detaljer kring detta kan inte avslöjas i skrivandets stund men jag är spänd på veckan som kommer då det kommer att utvecklas vidare.

Vi har vart på promenad runt byn, inflyttnignsfest och fik. Idag blir sista dagen och vi ska nog sitta på en resturang någonstans runt lunchtider och frammåt...

I morgon...

I morgon kommer Jenny på besök. Det blir svinkul! Vi har inte träffats sen sommaren 2010 och jag har verkligen saknat henne. Det är alltid kul att umgås med henne och jag behöver det nu, mer än något annat.
Jag behöver slappna av lite, allt som har hänt dom här dagarna har varit lite förr mycket för mig, nervous brakedown igen. Men what doesnt kill you make you stronger.

Tuffa tider...

Det är tuffa tider, för den del, för en drömmare, för en drömmare....


En dag kan verkligen innehålla en bergodalbana känslomässigt. Tid är så mycket värd i dessa dagar. Förspilld tid är förlorade pengar bokstavligt talat.
Åkte ut till en kunde som sedan sände ett sms att han var tvungen att flytta fram mötet i sista sekund!
När jag var där nästan, precis utanför. Har man lagt mycket tid på förberedelser så är detta verkligen som ett slag i magen, speciellt när det tar längre tid än nödvändigt att åka tillbaka och inget egentligen blev gjort på denna tiden. Måste skaffa mail varsel på mobilen så jag hade sett det i tid.
Eftermiddagen däremot spenderades i ett väldigt kul och givande möte som varade i hela fyra timmar!
Det var inte som andra möter jag har vart med i utan något helt annat och fortsättningen blir defenitivt spännande.
Ska bli kul att se vad som sker med denna casen.
Nu på kvällen kom Ellen på besök och det var trevligt men jag är verkligen helt slut efter den här dagen.
Ändå måste jag spendera resten av kvällen till att sätta upp ett tillbud... men de ska nog gå fort bara jag kommer igång!
I morgon, ny dag, nya utmaningar!

En av historiens lataste helger

Har inte fått speciellt mycket gjort den här helgen. På fredag var jag ute och drack lite drinkar på Fridays med en kompis (eller om man ska kalla det dejt, i fortsättningen är det i alla fall bara kompis om ni undrar).
Det var trevlgit men eftersom jag inte är så mycket av en nattmänniska blir jag trött när det blir lite senare och var hemma innan tolv.
Sov ut på lördagen vilket är ett av det bästa med lördagar tycker jag. Sen gick jag upp och bakade scones till frukost, en favorit som håller i sig från förra helgen:)
Det snöade ordentligt ute vilket gjorde att de tinte blev så frestande att gå ut. Kusin Emma som är i Oslo på besök kom förbi, vi fikade lite hos mig och spelade wordfeud (tydligen är jag sist med att upptäcka det spelet, men kul var det).
På kvällen tog Sanna och jag oss utanför dörren, gick ned till Rimi och köpte räkor. Sen blev det lite räkor och vin.
Eftersom vi är så sega kom vi ingenstans före halv två då vi tog en tur in till Youngstorget för att kolla barerna där. Var inte så mycket att hurra för och efter en stund var vi på väg hem igen.
Söndag, sov till halv två!! Har knapt kommit utanför dörren bortsett från en liten promenad. Spelat wordfeud med Sanna och nu ser vi Benjamin Buttons Otrorliga Liv, har länge velat se den filmen och såhärlångt är den mysig underhållning.
Veckan som kommer nu ska jag bara glömma min vrickade fot och börja träna på allvar igen!! Every day.

Will I ever learn...

I once thought that if you want something bad engough, if you work hard enough, it would always turn out good in the end.
Now I don't know anymore, I'm running out of excuses....

Emelie is back!

Eftermiddagen har spenderats hos Emelie som nu har kommit hem efter en trip i Asien. Kul att catcha up lite och se på svenska tv 4, Sveriges mesterkock är ett riktigt kul serie som har börjat där nu.
Blev också lite sushi som var supergott!
En mysig kväll i vinteroslo som nu har täckts med ett ordentligt lager snör vilket får konsekvenser som en hopplös kollektivtrafik! Varje gång de blir snö, jag förstår inte vad problemet är.
När jag kom till busshållplatsen stod det 1 min men stod säkert där en halvtimme innan de kom någon buss!!
Förstår inte varför de blir sånna problem varje gång det är lite snö i den här byn.

Det trodde vi inte om en Söndagkväll....

Men ibland blir det inte som man tänkt sig....
När en drink blir till fem.
Var faktiskt pigg på jobbet idag trotts allt men soffan lockade mer än någonsin när jag kom hem.
Som tur är fan jag en 100-lapp i plånboken som räckte precis till en liten pizza och cola.
(mitt kort är ju fortfarande spärrat)
Kul med lite impulsiva kvällar ibland även om de kan spåra ur lite.

Finfrulle

Idag har jag bestämt mig för att laga scones till frukost, när Sanna vaknar ska hon okcså få en.
De är i ugnen nu. Till blir det te, ett ägg, smör och sylt. Ska bli gott!
Plånboken kom fram. Den var i Heges bil så ska dit senare idag och hämta den, så tänkte vi köra lite lunch och jobb i samma veva. Blir mysigt.
I morgon är det måndag igen. Tiden går så snabbt att jag blir rädd nuförtiden.

Saturday Morning

Vaknade tidigare än vanligt idag. Har fått för vana att sova länge i helgerna men nu bara till 9. Sen betydde inte det att jag gick upp klockan 9.00 hehe.. kanske klockan halv elva eller så.
Hur som, igår var det fredag den 13e. En dålig dag. Miste min plånbok (jag gjorde förmodligen det kvällen innan men jag märkte det igår). Ringde och spärrade kortet och som tur var hade ingen använt det.
Gick tillbaka till alla ställen jag varit dagen innan och frågade om de hade sätt den. Men ikke. Blev den stulen?
Bittert. Egentligen ingen enorm förlust, folk har säker varit med om värre, jag kan ju bara beställa nya kort men ändå. Det tar någon vecka så då måste jag låna lite pengar av folk sålänge. Javäl, det löser sig. Tyckte inte så mycket om den plånboken i alla fall, den var stor och klumpig. Nu kan jag köpa en ny och bättre.
Efter jobb så åkte jag med Linnea till IKEA, vi åt där, kollade runt en tur sen drog vi hem till henne och Bella med allt som köpts. Där blev det även lite middag (igen), riktigt god flygande Jacob och fika efter. Så blev en myskväll tillslut.
Idag blir det lungt. Har lite alternativ till fest ikväll men vet inte om jag känner mig taggad för det. Jag är så tråkig nuförtiden... Känner mest för att baka och läsa en bok typ, haha, tror jag börjar bli gammal.
Jag hade gärna tränat om det inte var för att min fot fortfarande är lite vrickad och kan bli mer skadad om den hamnar i obalans.

Hurts, oh it hurts...

Har vart på två möten i byn idag. Det har varit ganska roligt faktiskt.
MEN jag lyckades vara riktigt klantig och trampade snett i ett trappsteg (med ca 8 cm klackar) när jag gick ut från dörren på de senare mötet vilket gjorde att jag föll halvt på något konstigt sätt och det gjorde jääääävulkt ont.
Som tur är tror jag inte att någon såg mig, det var ju inte så grasiöst för att säga det sånn.
Linkade sen ned till T-banan med en smärtande fot.
Tror nog att detta håller mig ifrån att träna idag dessvärre. Synd för jag hade verkligen tänkt träna.
Hoppas bara foten blir bra till i morgon för då blir det CAGEBALL med jobben igen!!!

First week

Så har första veckan av 2012 passerat och hittils har det gått ganska så bra tycker jag.
Har tränat spinning, power, yoga, mitt egna program med löpning rodd och fria vikter, samt tagit en långpromenad idag. Har inte direkt ätit något osunt utom lite pannkakor med glass idag.
På jobbet har det mest varit uppläning och kickoff, trotts det har jag hunnit boka 7 möter vilket är mer än vad jag har gjort någon vecka innan, och jag har ringt mycker mer innan.
Nu i helgen har jag också suttit och försökt få lite struktur på mitt jobb upplägg på dator samt fixat med lite annat. Har även fått en faktura jag tänkte se på nu ikväll.
Igår var jag och Sanna hos Linnea och hade lite myskväll, vi såg film, pratade en massa och käkade lite popcorn.
Ska försöka hålla samma standard på vecka nummer två.

Kick off

Igår var det kick off på Gardemoen. Hur bra som helt. Mycket blev presenterat, till och med lite mycket för att jag skulle klara av att hålla konsentrationen hela tiden. Får se igenom materialet i efterhand.
Men det var i alla fall många spänannde nylanseringar och uppgraderingar som gör att Phonero känns ännu bättre än vad det gjorde innan. Ska bli spännande att se vad man kan åstadkomma med detta.
Fick dessutom träffa Phonero folk från hela landet vilket också var kul!
Fick lite till bokat idag med så nästa vecka sätter det igång med möter. Åtta stycken så det blir full fart.

Motivation på topp

Känner att det nya året har startat bra. Har haft två givande dagar på jobbet och tränat både POWER och SPINNING nu måndag Tisdag så nu ska jag bara hålla detta igång är tanken.
Ska få lite mer hjälp nu och har bokat upp "support-möten" eller vad man ska kalla det med bra människor som kan ge lite inspiration och tipps.
På torsdag har vi kickoff hela dagen ute på ett hotell vid Gardemoen, ska bli riktigt kul faktiskt!


2012

Nu är det 2012.
Igår firade vi med middag hos några tjejer sen lite fest på de ena och andra stället men kvällen slutade relativt tidigt.
Men nu står man altså inför ett nytt år och motivationen är på topp som alltid vid nystarter, jag är verkligen en nystartsperson.
Nu ska jag börja träna minnst fyra gånger i veckan.
Äta bara nyttigt och inte så mycket skräpmat som jag annars har lätt att göra. Tänkte till och med köran nolltolerans de två första månaderna för att bli av med suget. Det vill säga inget godis, läsk, chips och så vidare...
Tänkte köra superekonomiskt nu i början med eftersom jobbet inte gick så bra den sista månaden så måste jag ju nästan det. Detta betyder matlådor och ENDAST nödvändiga utgifter.
Sen tänkte jag bli bättre på att städa hemma, hålla ordning och jag börjar idag med att städa vår lägenhet :P
Gott nytt år allesammans!

RSS 2.0