Tan Tur fest

Har haft en skön ledig dag idag med Tina. Vi har vart på stranden och hos frissan och sen bara chillat allmänt... Ikväll blir det tan tur fest på Alya club, most likely men vi får se. I morgon åker jag hem, så får packa klart i morgon bitti. Hur mycket man än har rest blir det där med att packa aldrig lätt. Snart hemma!

Many hotels

Har jag varit i idag, zone 1 och 2 med andra ord men jag gillar det! Lite trakigt bara för vi sag inte sa manga gaster men ibland kan de va lite skönt oxa. Bara aka runt till lyxiga hotell lobbys och dricka kaffe, nagon jucıe eller vatten :)

Sallskapet kunde varit battre dock. En bakfull finne som inte prata om nagot annnat an finsk politık eller sin tid i lumpen, hur mycket han drack igar eller sina misslyckade förhallanden som ligger langt utanfor mitt intresseomrade... det varsa ar att han inte marker det och fortsatter, suck. Men idag sa fyllde han ar sa jag far val fölata honom :) 

İ morgon blir det beach med fina Tina som inte langre kommer att va har nar jag kommer hem fran semestern
 :*( 


Hidden paradise

I dag har jag varit på pirat kryssning... ganska seg utflykt om du frågar mig, jag och barn klickar liksom inte helt.

I morgon blir det utflykt igen, hidden paradise, en bytur i bergen. Jag va helt säker på att den skulle va inställd för det brukar den va men nu har det tillkommit lite folk. Det va typ tre månader sen jag studerade den. Så det blir att plugga på lite extra ikväll så man har stoff till hela turen.

Annars känner jag mig bara allmänt trött och tjock... hu, som jag sagt tidigare, det här är inget jobb för hälsan, eller ekonomin.

Departure Copenhagen

Nu har jag fått kika på det nya schemat. Och det är något som inte ser ut att stämma för på söndag har jag Departure CHP utan arrival efter... hmm... strange. För då flyger jag hem med den flighten wieeee :D

Köpte en ny väska idag så jag slippen släpa hem den enorma som jag kom hit med.

Jag ser framför mig hur dagarna bara flyger förbi zone 4, pirat kryssning, flygplatts, zone 1 och 2 sen offday med Tina och en till dags flygplatts! Och sen är jag hemma :)

En veckas sesmester låter bara brutalt overkligt.

New Hotels

Nu när mer än halva säsongen har gått så är det inte längre mycket som är svårt här nere. Man vet oftast vad som händer, det mesta om hotellen, vad folk frågar om och vad man ska svara på det...
Men, någontong som jag tycker är lite knivigt är alla nya hotell som dyker upp dagligen. Vi har tre ordinarie hotell här i Side men säkert tio andra som tillkommit och det blir fler och fler för varje dag!

Idag på flygplattsen tillexempel så ser jag en massa nya hotell på min lista som jag ska köra ut folk till och jag har ingen aning om vart de ligger eller vad det är för hotell, inte busschaffisen heller, då är frågan hur vi ska hitta dit. Knappt heller någon i teamet hade vart där...

Men på ett eller annat sätt kom vi dit, det ända problemet var att när mina gäster som va sist kvar i bussen skulle byta till minibuss eftersom deras hotell låg i gamla stan och där kommer man inte ner i stor buss.
Jag skulle bara gå in och lämna de sista gästerna från stora bussen på Asteria och hjälpa dom med incheckningen. Jag sa till busschafören att vänta på mig men när jag kom ut va bussen borta med gästerna. Stackars gäster men jag ringde iaf och kontrollerade att de kommit fram. Turkiska busschaförer är inte att lita på.

Rafting

Gårdagens lediga dag spenderades uppe i bergen med Laura och Lejla där vi forsade fram på en flod i en stor gummiflotte tillsammans med några holländare och en turkisk rafting guide.
Inte första gången som jag provade rafting med det är alltid kul med lite fart och fläkt, vattnet var iskallt och vi åkte i med jämna mellanrum eftersom rafting instruktörerna tyckte att det var extra kul att putta i oss.
Vi har nu bestämt att vi måste bli lite bättre på att åka på ävetyr på offdagarna, det blir så lätt att man bara ligger vid poolen eller i sängen!

Första Agusti kommer jag att ha departure Copenhagen. Jag kommer att säga till gästerna i bussen: nu när I afsluter jeres ferie her i Turkiet och tar hjem till Danmark igen så starter jeg min og kommer med er på planet :)

Sen när alla har checkat in sitt bagage så lägger jag upp mitt bagage på bandet, visar pass och resebevis för att få mottaga boardingkort och bagagekvitto. 
Sen fortsätter jag upp för trapporna till höger för att mötas av ytterligare en säkerhetskontroll för handbagaget. Där får man inte längre ha med sig några vätskor som överskrider 100 ml och i så fall ska dessa vara förpackade i en återförslutningsbar plastpåse. 
På andra sidan kommer jag ut i transithallen där det finns möjlighet till taxfreeshopping och även resturanger och kafeer för den som är lite hungrig innan resan. 
30 minuter innan avresan ska man befinna sig vid gaten för det är då som de börjar boarda planet.
Och sen flyger jag direkt hem! 

Det är lite oklart hur jag ska komma från köpenhamn till Sthlm med det ordnar sig på något sätt. 
Ska bli sååå nice... :) 

Team day!


 
Idag har vi haft teamdag med både PW och Side teamet. Riktigt roligt blev det faktiskt! Båt tur på green lake med paus där vi fick fiska, spela volleyboll, bada och sola.

Sen åkte vi ut till en plattform på sjön där vi fick åka banan efter en motorbåt!! Sjukt kul och det blev flera störtdykningar i vattnet i hög fart men som tur är hade vi flytvästar som höll oss över ytan :)

Mer sånt här tack!




          

Har fått min semester bekräftad idag så den 2a Agusti kommer jag hem! SKa börja leta biljetter nu :)

Skräck. Fasa. Högsäsong. Servicetelefon.

Lite överdrift kasnke men den har veckan ska jag ha servicetelefonen och det betyder mer eller mindre inte en lugn stund. Ingen sömn. Och stendig stress.

Poor little me.


flight tickets

Jag letar efter en biljett så att jag kan flyga hem under min semester som preliminärtkommer att vara 2-8 agusti. Inte spikat än men det är det jag hoppas på och har önskat.
Ser ut som att Pegasus airlines har helt okay priser.

Idag har jag sovit halva dagen för att försöka åtrerfå lite förlorad sömn från den senaste veckan. Det mest brutala var i tisdags när jag kom hem frånflygplattsen kl 06.30 på morgonen. Sen började jag jobba igen kl 08.00 med hotell besök och välkommst möten i fem hotell på rad. Sen gick jag hem och försökte sova en timme fö ratt sedan åka til flygplattsen igen och komma hem vid tolv. 

Igår var en jättemysig kväll när två killar som gick på vår guideskola hade spelning på en liten resturang här i närheten. De och sen två danskar som va grymt duktiga spelade och sjöng en massa fina låtar :)
Efter det blev det lite utgång på the zone och lighthouse.

Nej, nu ska jag allt försöka ta mig neri Side och köpa enklocka som jag har spanat in!
 

New schedule

Idag fick vi nästa veckas schema! Det ser ganska bra ut faktiskt, känns som en lovande vecka :)
Jag får va ledig på fredag för en gångs skull så då kanske man kan va med på någon rolig utflykt?
Får se vad det blir...

Annars rullar det på, i natt blir det departure med pick up tid 02.35...

I remember there was a time...




And now I realise how great it was.

RSS 2.0