En español por favor

Känns typ som att vi inte gör något annat än har spanska i skolan. Idag fick jag åka hela vägen ut till klinte bara för att träffa några voluntärer från El Salvador. Var i och för sig trevligt, jag blev riktigt inspirerad, jag vill åka till latin america!!

Och bara för det så missade jag min tvättid klockan 12. Och det fanns inte någon annan ledig tid idag försen klockan 15.00!! Så nu har jag altså flera timmar då jag måste stanna hemma för det är ju ingen ide att göra något annat på så kort tid, men det är väl lika bra för här behöver det STÄDAS!

Va på spinning med Emma igår och det kändes faktist bättre än förra gången fast det var jobbigare. Men jag ska nog börja gå på det lite då och då.

Skulle egentligen gå ut i kväll men har hört att det inte verkar som att någon annan ska de, och det är ju inte så värt att slösa sprit på en kväll när det är tomt på Hamnplan, så det blir nog idol och film eller nått i kväll ist. Sen så jobbar man ju hela helgen, men vi får väl se om det händer något annat roligt..
 
Adios amigos!


well...

kul att jag har gjort bort mig ganska rejält två gånger den här veckan fastän det bara är tisdag, känns som en bra början.

I morse när vi kom med bussen så stod alla lärare och bjöd på pepparkakor, hur gulligt som helst, skulle inte hända på säve kan man ju säga haha.. ingen skola i morgon! Weei, me like, Donner's tha shit! ;)

ops!

Det ser tufft ut pa jobbet framöver, jobbar fem dagar den här veckan och trodde att det skulle lugna sig sen. Men kollade fram i schemat och de ser tydligen ut att bli ännu mer!! Jag var uppskriven på hur många tider som helst som jag inte blivit tillfrågad om!! Eller okej, jag borde väl ha förstått att det blirmycket såhär runt högtiderna men ändå, o tänk om jag får jobba på julafton och nyår :o !!


Hamnplan

Det var roligt igår!

Söt ;)

I feel good!

De två senaste dagarna har jag nog räknat mer matte än vad jag har gjort någonsin på så kort tid och jag känner mig faktist ganska duktigt även om det fortfarande är mycket att göra!

Va på jobbet idag och hämtade löne-beskedet, de såg riktigt bra ut och nu är jag ledig hela helgen för en gångs skull, plus fredagen då eftersom jag inte har några lektioner på fredagar!

i kväll ska jag till gymmet och sen ska jag nog plugga lite mer!


It will be harder than I thought

Min första mattelektion på Donner idag. Först då insåg jag att allt som jag hade tänkt skulle bli så lungt och skönt visade sig vara tvärt om! Jag har missat väldigt mycket som dom har gjort i matten.
Det betyder att mina "lediga" onsdagar, torsdagsförmidagar, och fredagar, plus helger och alla kvällar i veckan numera kommer att ängnas åt att försöka räkna hela matte B på egen hand och lära mig allt som behövs. Sen så har jag ju hela Naturkunskap A att ta igen, men den oroar jag mig inte för. Matten oroar jag mig för.
Så idag så införskaffade jag mig en ny bra miniräknare, en linjal och en nagelsax. Jag ska göra allt jag kan och ägna varenda lediga minut till detta.
Jag kan inte göra något annat än mitt bästa, går inte det så får jag bara säga att jag är ledsen för det och sen läsa in den någon annan gång.

På jobbet har jag blivit den som alltid får hoppa in när någon annan inte dyker upp, blir sjuk eller helt enkelt har andra planer, Lotta ringde idag och jag fick ännu mer nya extra tider utöver mitt schema, senare fick jag sms från en annan som undra om jag kunde ta ett pass i december.
Dom vet liksom att Emelie hon har inget annat liv så hon kommer alltid om det behövs. På ett sätt är det bra, jag tjänar en hel det pengar. Men på ett annat sätt så är det ganska tragiskt.

Gissa vad jag ska göra i kväll! Räkna mattte.

Livet är fullt av överaskningar

Har varit rätt många den här veckan ialla fall.. Först och främst att har jag bytt skola, oväntat för de flesta, och mej.
I fredags natt ringde en full Gustav Rondal (som jag inte har pratat med eller sett sen i början av sommaren) till mej klockan fyra på natten och frågade om han fick sova hemma hos mej. Jag sa att han inte fick det.
I lördags kväll pratad ejag med min amerikanska värdfamilj för första gången på flera flera månader, de blev definitivt överraskade och glada!
Senare samma kväll ringer en nykter Gustav som sen tar med sej en av sina kompisar och kommer hem till mej och ser på film. Så fick man i alla fall lite sällskap. De ville att jag skulle föjla med ut till en fest i Lojsta. Det ville inte jag, va för trött, och festen lät inte så lovande.
Nästa dag är det söndag och jag har inga planer försen senare på dagen, då brukar jag bli väldigt seg. Men då ringer telefonen och det är från Lotta från jobbet, hon säger att Fredrika inte har dykt upp och att de inte kan få tag på henne, så hon undrar om jag kan komma dit så fort jag kan och sen jobba till klockan sex. Jag säger att jag ska skynda mig allt jag kan. Och det gör jag, vilket innebär att jag inte hinner dusha (som jag verkligen behövde!) eller sminka mig eller någonting..så ofräshare och fulare än någonsin drar jag på mig lite kläder och susar ner till Atterdags. Sen jobbar jag hela dagen, som tur var så är det ju söndag vilket betyder dubbel timlön!
När jag var på väg att cykla hem så ringde det igen och då var det min farmor som sa att hon hade sett en massa fina saker på en butik som heter Yllet och finns i Visby. Hon ville att jag skulle välja ut mina julklappar där. Så ja, jag får väl gå in på yllet.se senare och kolla vad som finns haha...

I kväll ska jag inte göra så mycket men vem vet, det kanske händer något oväntat..  


Make a Change

Nu är det i alla fall ungefär 100% säkert att jag kommer/har bytt till Donner istället för säve och det känns väldigt, väldigt skönt, all stress och press är som bortblåst och det känns nästan lite spännande och roligt också även om det mest finns konstiga människor där. Och lite märkligt känns det faktist att hoppa in i syrrans klass, men de får gå, jag har ju faktist inget emot min syster :)
Min gymnasietid har varit ganska mixad, först hela ettan på Richard Steffen, sen ett år i USA på två olika skolor och i tre olika familjer och sen ett nästan halvt år på media-inriktningen på säve, och nu till sist (förhoppningsvis) Donner för resten av tvåan och trean.

Idag har jag jobbat hela dagen, slutade vid sex, sen lagade jag en riktgt god lunch med pitabröd och falaffel, och sen drog Élin till tofta. Jag ska bara ta det lungt tror jag, har ju haft rätt mycket att göra de senaste helgerna så är faktist skönt att bara ta det riktigt lungt för en gångs skull...

I går kväll kom Elins kompis Jackie och hälsa på och såg på Idol med oss, det är alltid lika roligt när hon kommer. Jackie är en rolig person. :)


Am I lonley or am I just sitting here by myself?

 

att andas

idag har jag lärt mig att andas, det var väl på tiden, tänk att man har gått runt och andats på fel sätt hela livet.

I morse gick jag till Atterdags och fick en massage, det var skönt, hade en hel del späningar i ryggen som förhoppningsvis är bättre nu.

Sen så gick jag hem och hämtade mina badkläder och gick till solberga för att träna livräddning med klassen. Det var första gången jag gjorde det faktist och det var rätt svårt, de stackars dockorna som jag försökte rädda hade nog inte klarat sig om det hade varit på riktigt. Så vi får hoppas att ajg aldrig behöver rädda någon ur vattnet.

Sen så gick jag och åt lunch med Emma på Ringduvan. Det var gott och trevligt!
Nu är jag hemma och planerar att ängna resten av kvällen och dagen till att plugga.


 


Comfused :S

Jag önskar att jag bara kunde få en aha-upplevelse som gjorde att allt blev glasklart för tankarna snurrar i mitt huvud, fördelar och nackdelar väger hit och dit, sen kommer andras åsikter och bara rör ihop det hela ännumer.
Jag har kanske alltid varit lite för lättpåverkad men jag vet bara inte vad jag vill göra...huhuu..



indentitestskris?!

Är jag vuxe nu? när hände de?

En del av mig är ständigt ute efter så stor förändring som möjligt i hopp om att det ska kännas bättre. Detta kan resultera i snabba beslut som man kanske får ångra...

Need counseling or something cuz i don't know what i'm doin..

it's getting colder!

I morse när jag kom ut till min stackars cykel så hade han snö överhela sadeln och lite på  de isiga handtagen (Var glad att jag hade vantar). När jag framlåset så gick det bara inte, det var helt fastfryset, jag försökte desperat värma det utan att lyckas. Klockan va 07.40, kanske skulle jag hinna om jag sprang till bussen, men busskuren va helt tom så förmodligen hade den redan gått. Fick typ panik, skulle bli tredje måndagen i rad som jag kom försent om jag inte hittade nått sätt att ta mig till skolan illa kvickt. 
Gjorde ett sista försök med cykellåset och det gick faktist upp. Lättnad. 
Kom bara någon minut sent till lektionen och var inte ensam om det.
Vi körde lite aerobic och hade en massa styrke övningar. 

Sen hade vi Engelska och svenska. Lotta ringde från jobbet och frågade om jag ville börja jobba fredagar efter nyår. Det vill jag, extra pengar tackar man ju inte nej till :)

Nej nu ska jag ner till almis med kimsan, måste skynda mig lite!


 

This was what i needed!

Hemma igen från stockholm och det blev faktist riktigt roligt. Verklligen kul att träffa lite annat folk och sånna som man inte får chansen att se så ofta! Hann med en del shopping också och det är alltid kul, har bland annat köpt den dyraste presenten någonsiin till min pappa på farsdag, så jag känner mig ganska generös!
Ska nog upp igen på jullovet :)

Den här veckan blir det skola, skola, skola och skola...orka! inget man ser fram emot... I'm not likin it anymore..

Det snöar!

I går kväll när jag gick hem så snöade det, och jag gick vilse som vanligt... Jag gick ända till Fältöversten innan jag insåg att jag hade gått åt fel håll, lagom kul ensam i storstan mitt i natten liksom.

Men det var roligt att träffa Greta och Vickan i alla fall! Mycket trevligt faktist.
 
I kväll är den stora återträffen!! ska bli riktigt roligt, har varit lite tjafs om vart det ska va någonstans, men förhoppnbingsvis så blir det bra nu. Vi ska typ vara på Jimmy's Steakhouse i "hammarsjöhöjden" eller något liknande. Och hur man ska hita dit har jag ingen aning om.

Jag återkommer med hur det gick, haha

depression

Jag har nog valt fel inriktning, vtf om de där med media och filmskapande är min grej.. bra att komma på det nu liksom.
Det mesta känns som skit nu, ska bli skönt att komma iväg i helgen!

lonliness

Jag har 332 vänner på facebook, men ibland så känner jag mig så fruktansvärt ensam...

Just another Monday

Försov mig i morse men han ändå i tid till vattengympan vilket var roligt att prova på, ganksa skön träningsform faktist. Sen skippade jag resten av skoldagen eftersom vi inte skulle göra något viktigt.
Va hemma och städade hela lagenheten grundligt, så nu är den fräschare än någonsin förr! Och förhoppningsvis så kan vi hålla den sån. Har även tvättat alla mina kläder villket var välbehövligt.
Sen kom emma och vi gick en liten promenad, trevligt.
Köpte en sallad på Bingan till kvällsmat och gick hem och plugga lite, läst allt jag behöver i engelskan tills torsdag nu. Så jag har faktist viait ganska duktigt idag om jag får säga det själv. Men måste ännu plugga på spanskan, och psykologin och så matten som vanligt.

Stockholm i helgen!! Kan bli riktigt kul faktist!


Äntligen!

Ska inte jobba på ett bra tag nu vilket känns bra, den här veckan blev lite FÖR mycket alltså, med de va sista kvällen igår och nu kommer jag äntligen att ha tid till annat igen :)

Klass/säve-fest i torsdags var roligt, blev på gränsen till lite för full bara, men sån händer ibland. Hade inte alls tänkt gå in på Gute men när jag stog utanför så träffa jag på Amanda och Lisa så jag gick in med dom ialla fall och det var faktist rätt bra drag där inne.

I fredags var jag och såg på halloween-kuppen ett litet tag efter jobbet, och igår var jag och såg Petter på hamnplan.

I kväll har jag lovat att bjuda familjen på middag, så vi får se vad jag kan koka ihop! Är ju faktist inte så bra på att laga mat. Men, men, förhoppningsvis har dom lite överseende.


An endless aching need


RSS 2.0