Torsdag

Tänkte att jag skulle uppdatera lite här. Sitter på smoothie baren på Storo shopping senter. Kom ifrån jobbet senare än vad jag hade tänkt, som alltid. Måste köpa lite nya byxor, mina favoritbyxor går alltid sönder efter ett tag. Tänkte ta en paus och ladda lite energi först så en smoothie och en proteinboll brev det, men proteinbollen var inte alls god.

Oroar mig över en massa just nu missförnöjda kunder, storm i USA och Jordens undergång? Det är ju 2012.

Sen undrar jag vart tiden tar vägen. Känns som att jag aldrig har tid men tycker ändå inte att jag gör så mycket.

Nästa vecka får jag i vart fall besök, det blir trevligt! Först kommer Annika, sen mamma och pappa :) blir mysigt.

Nu tar batteriet på min iPad snart slut och jag ska shoppa lite.

Så fick man vara ledig...

De från resturangen ringde mig igår och sa att jag fick vara ledig idag om jag ville. Det ville jag. På torsdag när jag kom dit var det första de sa till mej att jag fick gå hem tidigare om jag ville. Det ville jag. Hehe.

Det är inte så mycket action där alltså och man märker att de vill spara pengar på att ha färre folk på jobb. För min del är det helt okej eftersom jag tycker att dagarna där är ganska långtråkiga och jagar inte behov för så mycket extra pengar just den här månaden i alla fall.

Sen behövde jag lite extra tid att förbereda mej på möten som jag har till veckan. Måste räkna på fakturor - var ett tag sen jag gjor det. Men nubbar jag två case där det blir aktuellt... En väldigt tråkig grej att göra men nu är det så. Får dricka en massa te och höra på bra musik så blir det lättare. :)

End of October

För första gången i det här jobbet så känner jag mig inte det minsta stressad på slutet av en månad. Egentligen ser jag det inte som en Super månad men det är nog en av de bästa resultatmässigt vilket är lite spännan de eftersom det är det "första" månaden på "år två" i detta jobbet. Känns lite osikkertt framöver, men det gör det alltid...

I helgen blir det chill i vart fall, ska nog färga håret brunt med hjälp av alexsandra, min kompis som är frisör. Ska försöka träna lite med, var en stund sen nu... :P

Onda føtter

Har hunnit med en hel del annat fastæn det varit jobb varje dag i det sista. Igår hade jag mini-hurtig-SPA och en liten shopping tur etter jobbet. Køpte vinrøda byxor som jag tænkt gøra veldige længe nu, men dumnt nog brev det ett par som var ganska låga och jag gillar ju egentligen inte låga byxor, inte nu nær jag vant mig till høg midja.
Kom inte på det førsen jag hade på mej dom ute.

Mini SPA innehøll en dush med snabbskrubb och hårinpackning. Sen fotbad, ansiktsmask (med gurkor såklart) och fotbad. Etter detta møtte jag upp Hanna, vi åt en god middag hon hade lagat, drakk lite vin och gick sen ut før en drink.

Idag innan jobbet var jag och Sanna på visning av en lægenhet villet blev en ganska spesiell upplevelse hehe. Blir nog inte den lægenheten før oss.

Sen sprang jag på jobb dær jag brev från 13.00-23.30 har ganska ont i føtterna efter att ha stått så lenge och nu ska det bli skjønt att sova.

God natt.

Är det möjligt?

Var redo för en fullspäkkad dag idag med tre olika möten på olika sidor av stan och ingen plan på att komma till kontoret.

Först skulle jag ut till Sandvika kl.09:30, sen Grorud 12.00 och till sist Adamstuen 14.30.

Hade även gett besked till mina chefer att jag inte kommer på kontoret på grund av mötr hela dagen.

Det första som sker när jag ska gå ut från lägenheten på morgonen är att jag får ett SMS från min kunde, är desvärre sjuk idag, vi må utsätta möte. Javäl, då fick jag dra till kontoret ändå.

Ett par timmar senare pakkar jag ihop alla mina saker och drar till national teathret för att ta tåget vidare till Grorud. Precis när jag kommer till National så ser jag att jag har fått ett missat samtal på mobilen. Ringer tillbaka och såklart är det min kunde i Grorud som säger att hans kollega var tvungen att dra hem på grund av sjuka barn, så han måste gå in som projektleder och hålla i allt ansvar, vilket gör att han inte har tid till möte.

Hopplöst läge, går till Wanes Coffe för att äta lunch och sitter nog här och jobbar lite på datorn istället för att dra tillbaka till kontoret till nästa möte. Detta gör bara min dag väldigt inneffektiv vilket är det sista jag behöver just nu. Känns som att månaden kommer att sluta dåligt.

Hela våren var det en massa helgdagar som påsk, pingst, vinterferie och årsuppgör som bromsade upp processer. Har tänkt hela tiden att hösten kommer bli en bättre tid, men nu verkar det vara sjukdom som är problemet istället.

Det ska inte vara lätt.

I was going to work out, but i only worked...

Hade tenkt træna idag men sitter man kvar en stund på jobbet før att fixsa ett par små grejor hænder det fort att timmarna springer ivæg har jag mærkt. Halv sju kom jag hem, då måste jag ju æta något och sen stenger snart gymmet... Kanske att det blir en kvælls springrunda nær maten sjunkit ned lite.

Det blir i vart fall GI mat, lax och grønsaker only :)

Så va det bara en Emelie kvar...

Igår åkte Emelie (min kompis) från Oslo för attraktiv ut på en långresa igen. Så åt middag med henne och några tjejer till hemma hos mej innan vi vinkade av henne på Oslo S.

Idag har jag jobbat på Vapiano och nästa helg jobbar jag både Lördag och Söndag så där ett litet jobb maraton som ligger framöver nu. 13 dagar på rad från och med idag, bara att köra på!

Utbrænd?

Idag kænns det som att jag har blivit lite utbrent, som att jag borde åka bort på semester och slappna av eller bara sjunka genom marken, krypa under en filt och ligga dær en stund. Wake me up when September ends.... Or when October ends for that matter.

Sen fattar jag inte varfør min iPad har ændrat till norskt tangentbord igjen nær jag lyckades få den till svensk førut, nu hittar jag inte hur man ændrar tillbaka.

Jag vill inte vara en sånn person som bara klagar hela tiden. Jag vill bara sova. God natt.


Iphone

Jag ligger lite efter, när hela världen har haft iPhone i ca två år så är det dags för mej att skaffa en. Mest för att min LG telefon streikar totalt, had eegentligen tänkt vänta lite till men nu får jag bara beställa, gjorde det idag och väntar med spänning på att den ska landa i min postlåda. Nu kan ni vänta er lite mer bilder på bloggen och facebook framöver, min förra telefon var dålig på sånt men nu blir det ändring :)

Ett år på jobbet....

Då har det gått precis ett år sen jag børjade jobba som bedriftsrådgiver før Phonero.
Mycket har hænt.
Visste inte vad jag gav mig in på då, hade jag vetat det hade jag nog aldrig børjat, men hær ær jag nu, ett år senare.

De två første dagarna på denna månaden har gått trøgt men jag ær inte bitter, ennu, har varig fint med två dagar utan møten før att styra upp lite men jag behøver fler møten framøver nu och det finns bara ett sætt... BOKA!!!

Back to normal life

Nu är jag tillbaka i Oslo efter Frankrike vistelsen och allt annat som vart i det sista. Äntligen en vecka när man kan pusta ut lite, inte lika intensivt som det varit nu.

Cannes var nice- mycket mat och mycket dricka hela tiden men de blev även ett äventyr i en Cannyon i bergen där vi simmade i en flod med våtdräkt, hoppade från klippkanter och rutchade med för små vattenfall. Uppfriskade naturupplevelse minst sagt. Blev även casino (fast jag spelade inte) och nattbad med mera, några intensiva dagar. Trevligt attmöte lite Phonero folk från hela landet :)

I helgen har jag vinkat av min kära kusin som nu lämnar oslo, hennes familj kom på besök, vi åt på indisk resturang och sen frukost buffe på Holmenkollen så matfrosseriet har fortsatt över helgen. Nu är det dags för en sund vecka känner jag men det har blivit några koppar sjoklade idag på jobbet så må skärpa mig lite.

Jobbade även kväll på Vapiano igår. så har kommit igång litegrann med det där nu...

Ikväll blir det nog en springtur i Sognsvann med en gamel kollega :)

RSS 2.0