Stay hungry, stay foolish

Detta är ett exempel på vad som kan ge mig hopp i mörka tider:
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=gO6cFMRqXqU
Verkligen inspirerande.
Anthony Robbins är också bra, Jag måste se på sådant för att inte ge upp. Det hade verkligen varit katastrof men ibland ligger motivationen på botten... Idag gör den det. Kanske i morgon med.
Men sen får jag bara rycka upp mig.

Heavy stuff...

Kunder som utsätter. De som inte svarar i telefon. De är viktiga för mig men jag är inte viktig för dom.
Den sista veckan är fan alltid den värsta, speciellt efter en sån här månad.
Skattebesked gjorde ingenting lättare.
Frågan är bara, blir detta någonsin bra?

Oh well...

Fick inte mycket gjort idag, var inte lika varmt ute så blev ingen steking, men de var kanske lika bra för hudens skull.
Har mest chillat och läst ut den boken jag fick av Felicia när hon var här på besök "Hemma hos Martina (Haag)" de var en underhållande bok.
Har även sett över lite inkomster och annat, ser ut som att de kommer bli en ganska knaper månad :( trist... Visste ju redan att jag bommade på April men de slog tillbaka lika hårt på mig nu som det gjorde då. Men, men, tidigare hade jag ju glömt det, nu blev jag påminnd. Inte så kul.
Bara att försöka göra det bästa av situationen och fortsätta jobba!
Nu har jag gjort en översikt också över sommaren och det blir två veckor på Gotland i sommar igen, altså ingen utlandsresa utan slapp semester hemma. Men de blir mysigt det med, och det mest ekonomiska. Får bli en utlandsresa nästa år!

Steeek

Sommaren har slått till i Oslo på allvar. Pang sa det så var det svinvarmt. På fredag var det vin i bakgården efter jobbet, vin och pizza och sen ännu mera vin och mousserande. Trevligt, trevligt måste jag säga.
På lördag blev det 100 % solning, nu jäklar ska man fixa solbrännan säger jag bara, tre lediga dagar med gassande sol. Hängde med Emma kusin och hennes vänner i Frognerparken och det blev en del timmar.
Sol gör en ganska sliten och det var en trött tjej som mötte upp Emelie och lite andra tjejer på kvällen för taccomiddag och eurovision. De flesta bidragen var extremt sega låtar så tröttheten urartade och jag fick gå hem och sova när alla bidrag sjungit klart.
Missade då att Sverige vann!! Härligt, och norge kom sist, hehe... dags att flytta hem?
Idag blev det båt ut till Hovedöya, är nog bland det bästa Oslo åstadkommer i strandform, skärgårdskännsla där ute vilket var  mysigt. Ännu mera solning hela dagen med tjejerna och Emelies pappa som var på besök.
Ska bli fint väder i morgon med så då räknar jag med att kunna komletera sommarens solbränna :)

Sista avsnittet av Desperate Housewifes

Så var favoritserien slut. Definitivt en av tidernas bästa serier och man kan ju alltid se en massa repriser, säkert många avsnitt man missat. Men lite tråkigt ändå... :(

Not so bad after all

Har gjort lite sammanställningar för att se på statisktiken av mina resultater i jobbet det senaste halvåret. Till min förvåning så har jag faktiskt hållt budget och gjort ganska bra siffror trotts allt. De har inte gett lika bra inkomster som det borde ha gjort, men de finns trotts allt logiska förklaringar till det.
Sen får jag väl räkna med att det är helt okej med tanke på att jag inte har jobbat med varken telecom eller feltsalg innan detta.
Men jag har ju alltid sagt att det viktigaste är resultat, antal GSM framför antal kroner. På så sätt har jag väl gjort något ritkigt även om det har kännts tugnt i det sista.
Tror egentglien att jag måste få lite mer flyt bara för de har vart otroligt mycket upp och ned.. hur som helst, man vet inte vad som händer nu den sista tiden infor Juli, saker och ting har ju en tendens att inte bli som jag trott. Så ska bara försöka allt jag kan nu och hoppas på det bästa.

En lugn stund

Det har vart full fart hela veckan med Linda och Felicia på besök. Kul att träffa mina favorittjejer igen och 17 maj firande mitt upp i allt gjorde att vi hade en anledning att fira ordentligt!
Även My var i stan och det blev en fika med henne, Jenny som jag jobbade med i Turkiet har också haft vägarna förbi och vi lunchade på fredagen. Alltid trevlgit att träffa gamla vänner :)
Blev en hel del möten i förra veckan och det har vart minst sagt ett högt tempo så denna Söndagen används till total avslappning i lungn och ro för att återhämta mig lite... Var bland annat i sofienbergsparken med Emelie en stund för att sola lite. Äntligen kan man börja grunda en ordentlig solbränna!!

Memorys...

Sitter och kollar igenom gamla bilder på facebook, på något sätt saknar jag verkligen år 2009, det var ett fint år...
Känns som att jag hade allt då, eller i alla fall nästan allt. Mitt sista år på Gotland, då jag bodde där så att säga. Så blir det nog aldrig igen, men kankse kan bygga upp ett liknande liv i Oslo, eller på något annat ställe. Hur som helst så känns det som att hösten kommer bli riktigt bra! Ska bara bestämma mig vad som ska hända då först, det är en liten process i sig.

Ryddar upp...

Fint med en helt lungt helg. Igår såg jag på the voice men var så trött att jag somnade i den senare delen av programmet, men hann i vart fall få med mig att Alexsander vavr grymt bra, och att han gick vidare, han borde definitivt vara en av finalisterna!!!

När jag vaknade åkte jag ut till Songsvann och sprang en tur sen mötte jag Lisa i Frognerparken och vi solade, somnade i solen där med.. hehe, verkar som att jag är lite allmänt trött. Men de var skönt i solen i alla fall.
Detta blir en helt lung helg. Ska städa hemma och göra lite fräsht eftersom jag får besök i nästa vecka. Måste även fixsa lite andra grejor och framförallt planlägga vad jag ska göra med livet framöver...

The world ain't just sunshine and rainbows

Idag är det bara regn... motgångar. Usch. Blir så trött.
Igår kom Emelie och Molly förbi på kvällsfika, mysigt med lite tjejsnack och skvaller, var ett tag sen vi sågs sist.
I morgon ska jag och Emelie haka på Emma och hennes jobbakompisar till Tusenfryd :D blir kul!
Nästa vecka kommer bli tidernas bästa, Linda och Felicia kommer på besök, 17e maj och Jenny, och My! Bättre blir det inte!!! ^^

Tillbaka i Oslo

Helgtur i Trondheim var lite koselig måste jag säga. Det blev utgång både fredag och lördag, shopping och sightsing :P kul att se lite annat än den byn man är van till. Har alltid tänkt att jag borde se lite mer av Norge och nu har jag i vart fall kommit till storby nummer två. Tyvärr är både min kamera och mobilkamera lite CP så jag har inte alltför mycket bilder att bjuda på men Sanna la ut en del på facebook vet jag, för den som vill se.
Äntligen har jag fått lite flyt på jobbet också efter en mycket tung tid vilket gör att allt känns lättare. Det känns som att detta blir en bra månad men eftersom jag har lärt mig nu att man inte ska ha allt för mycket tro på sånt man inte har underskrivet så vill jag inte säga så mycket mer om det. Men det känns bra i alla fall, får hoppas på att det håller i sig ett tag :)

RSS 2.0