Mera shopping...

Storo bjöd på lite mer fynd - en fin päslväst, en höstig lång tröja/tunika och ett par skinnstövlar så det får hålla för denna gången.

Har även gjort lite genomgång i garderoben för att få ut gamalt och in nytt samt ned i källaren med sommarkläder.
En del saker som ligger där har aldrig vart använda och jag vill bara kasta ut dem - ett gott tipps till alla, och till mej själv - köp aldrig någonting som inte känns 100 % för man använder det inte! Waste of money!

Anneli har även varit här och vi har prövat hennes hemma-träning tillsammans, effektivt! Känns att man har lite träningsverk idag. Ska kompletera med sånn träning framöver, passar bra in i min hälsa-sattsning.

Vi åt även lite middag och gick ut en tur, trevligt :)

Veckan som väntar bjuder på Trondheim på Tisdag, Bergen Onsdag, Torsdag och Fredag och sen Göteborg Lördag, Söndag!

Fredagsshopping

Idag efter jobb så skulle jag gå på stan för att shoppa lite höstkläder - hade en massa planer på vad jag ville ha!

Började på Majorstuen där jag mötte upp Thao vi tog en kaffe o sen en sväng i de intressantaste butikenra innan hon var tvungen att dra vidare - jag kännde mej långt ifrån klar och insåg att butiken mest troigt skulle stänga innan jag ville de så jag åkte till Oslo City (ett köpsenter som är öppet till 22.00 och var där nästan helt fram till det. Tycker egentligen inte om den platsen, mycket folk o trångt och lätt att gå fel så att man inte kommer fram till de butiker man vill... prövade en hel del men de enda jag hade köpt efter hela 6 timmars shopping var två par byxor och ett par skor.

Inte helt nöjd och kanske tar en kort tur på Storo i morgon tidigt...

Ny upptäckt!!

Har länge tänkt att jag ska finna lite ny inspiration till mat som man kan laga men har inte helt vetat vart jag ska leta, för att hitta sånt jag gillar men som ändå är enkelt och sunt?
 
Idag kollade jag runt lite på den (ganska) nya SATS appen och där visade det sig att de ger tipps på en massa goda och spännande recept som var helt i min smak! Detta var bra - Nu hoppas jag på att det blir lite ny matlagning framöver :) 

Bergen and back - in one day!

Idag har jag och min kollega Trond stått på stand på Atea Community i Bergen. Utställningsplatsen var lite sämmre än tidigare eftersom vi stod väldigt trångt med andra utställare men tror ändå att vi gjorde ok.
 
Hur som helst var det en hel del trevligt folk där och mycket gott av mat och snacks som alltid! 
 
Men jag vet inte, jag känner inte att jag levererat fullt ut på dessa mässorna - kanske för att jag inte är van att vara standselger sånn sätt (inte för att vi direkt säljer på stand nu då, men samla leads...), för att jag inte haft så god kunskap om vår produkt, och för att jag mer har försökt att vara lite laidback och studerat mina kollegor, för att se hur de gör...
Idag när vi var på en lite större by så blev jag lite mer inspirerad av andra där och jag ska försöka att bli lite bättre på de resterande lokationerna! 
 
Fick inte möjligheten att se så mycket av byn Bergen vilket var lite synd eftersom det ofta omtalas som en av de finaste men regnigaste byarna i det här landet. Men jag ska faktiskt tillbaka dit i nästa vecka och stannar då över två-tre dagar - kanske får jag då möjliheten att i vart fall ta en liten promenad runt! 

En fredagskväll och en Skaldjurstallrik

 
 
Detta här blev resultatet på min och Thao's spontana fredagsmiddag ute - planen var lite musslor och vin men de hade dem inte tillagade så som vi ville så då fick vi pröva något nytt, det blev musslor och ganska mycket annat från havet som ni ser.
 
Vi trodde att vi skulle dela på 650 kr för denna tallriken men vi hade missfötstått menyn lite och gick hem 800kr fattigare - per person! Och med en kännsla av att vi inte ska äta skaldjur igen på RIKTIGT lång tid.
We overdid it.
 
 
 
 

Haugesund

Norgesturneen fortsätter och dagen har tillbringats i Haugesund - en ganska liten by här i Norge.

Börjar komma in i upplägget på mässorna och det är ganska trevligt att stå på stand och gå på föreläsningar om nyheter i IT - världen, idag hörde jag på ett seminar om Sky baserade lösningar och hur det fungerar, har även tidigare sätt om BYOD (bring your own device) och mycket generellt om mobility och samhandling, samt vad som skjer i marknaden framöver.
Det som är farligt är att de bjuds på mycket mat och godis! Svårt att hålla fingrna borta från fruktfat, bullar, wienerbröd, kaffe och choklad, nötter med mera..

Dagarna blir relativt långa när det är tidig morgon på flygplatsen och sen hem igen på eftemiddagen, om man inte sover över på hotell en natt. Det tar ut sig lite över träning och annat som man kanske borde göra hemma men man komemr in i det och jag tror att jag börjar vänja mig nu :)

I guess you cant have it all...

När man äntligen har lyckats i ett område visar det sig att man har förlorat på ett annat plan.


Im in a better place

Skilldnaden mellan mitt gamla jobb och nya är så markant, jag tänker verkligen på det varje dag. 
Mitt liv för ett år sedan och nu. Två olika världar.
 
Principerna är de samma, produkterna i samma branch men olika segment. 
Arbetssättet, miles apart...
Ett ungt företag och ett väletablerat.
 
I sin helthet tror jag att allt är goda erfarenheter (även de dåliga) som har format mig på vägen.
Steve Jobs sa "the journey is the reward" och nu inser jag verkligen vad han menade med det, det är kontrasterna som gör livet. Om jag inte hade vetat vad som saknades förut, om det inte hade varit så extremt uppenbart på den tiden, så hade jag inte satt så stort pris på det nu som jag gör. 
 
 
 

RSS 2.0