It was nice

Brunchen i morse var riktigt mysig! inte alls så mycket folk som jag trott, bara lagom. Och maten var såååå good, det fanns verkligen allt man kunde önska sig fruktsallad, våfflor, croisanter, bröd, brieost, sallad, pajer, tårtor o mycket annat. Jag åt ordentligt och har inte ätit sen dess. Är ännu mätt. Egentligen ska man äta  ju små portioner och ofta men idag gjorde jag tvärtom, en stor gång bara hehe. Kanske inte de bästa för hälsan. Men det är ju inte första advent så ofta.

Jobbet var segt, jag har verkligen velat sova hela dan och nu ska jag äntligen få göra det. Godnatt.

Första advent

Idag är det första advent och det är dags att börja rusta upp för Julen, supermysigt! Tyvärr har vi inte hunnit ordna något sånt i lägernheten ännu. Ska snart iväg till Wisby Hotell o käka brunch med Amanda o Linn, cant wait!
Sen blir det jobb hela eftermiddagen.

Måste städa här, va förfest här igår och det ser minst sagt stökigt ut! Hu, nästa vecka känns som en bra vecka, har itne så mycket planer och hinner äntligen ta tag i saker och ting, ska bli skönt.

Strömavbrott!

Idag blev det strömavbrott på jobbet, det var rätt coolt faktiskt, en ny upplevelse likosm att sitta där i mörkret med infraröda strålar på sig (från scannern) och göra de gammla vanliga utan att se något haha. Höll inte så länge dock, en halvtimma senare kom strömmen tillbaka vilket underlättade arbetet.

Men nu måste jag sova, det är sent! för sent.. (23.34) Godnatt!

Onsdags shopping!

Jag och kim skulle fika idag (med! ibland känns det som att jag inte gör någotannat) och sen blev det en runda på stan av bara farten. Jag köpte tre tröjor, en grå, en svart och en som var svart och grårandig :) De va fina mysiga vardagströjor bara, jag är inte bra på att hålla i mina pengar altså!

Hade även körlektion i innerstan! de va knepigt men jag klarade de rätt bra sa läraren iaf. puh! nu är jag trött och måste vila ett tag innan jag lagar mat och fortsätter på filosofin, så är det ju Greys ikväll med! 

Friskis ^^

Friskis träningen var faktiskt riktigt rolig igår, så skönt att röra på hela kroppen även om det inte är maximalt anstängande, alldeles lagom! Det är kul att vara värd oxå, fick en fin ryggsäck med en handuk o lite andra grejor i och så får man ju träna till ett sjukt bra pris! Love it!

Blev även en dubbelfika, först med amanda, sen när hon gick kom kim o alex så då förtsatte jag att fika med dom.
Sprang en snabbrunda på stan o köpte ett par fina vantar :) riktigt mysiga är dom.

nu ska jag plugga filosofi, jobbigt... tråkigt, vill inte:S Men föresten, eko-huset gick riktigt bra, så vi får hoppas att även detta ordnar sig ;)

I don't like the dentist anymore

Jag har aldrig haft något problem med att gå till tandläkaren tidigare och inte heller haft något problem me dmina tänder. Idag var det mest obehagliga tandläkarbesöket i min historia.

Tandhygiensten börjar med att fota mina tänder som vanligt och fotoplåtarna skär verkligen in i kinden, aj. Men värre blir det sen skrapar hon på mina tänder för att få bort tandsten. Hon förklarar att om man lätt blöder från tandköttet beror det på att det är mkt bakterier där och att man är på väg att få infektioner i tandköttet. Först blöder det, sen blir det tandsten och sen blir man infekterad vilket kan leda till tandavfall -TANDAVFALL?!?!

Sen börjar hon fila med en tandtråd mellan alla mina tänder. Det börjar blöda ganska kraftigt och jag vill säga till henne att sluta. -Vad gör du människa? ser du inte att det blöder, du skadar mig! aj! AAAJJ!
Men jag bara ligger där i min försvarslösa position och hon fortsätter, jag börjar tänka på tandavfall och det känns inte bättre.

Sen diskuterar vi käk-knäppningar, visdomständer som kanske kommer att växa till en längd av två tänder och därför måste brytas ut, en eventuell tandställning som i dagens läge skulle kosta mig cirka 5000, i framtiden runt 10 000.

Under diskutionen om käk-knäppningar så va de tvungna att kalla in den fruktade äckliga tyska tandläkaren, som inte hade så mycket klokt att säga. Han sa att de där med käk-knäppningar inte var så mycket att göra åt, inte ens om man stoppade upp en tumme i rumpan o sa hej skulle de försvinna? Säger man så? Oproffisionellt.

Det här besöket var som sagt inte så trevligt och jag måste nu införa några nya vanor i form av tandtråd dagligen enligt dom. Så jag tänker nu investera i en ordentlig munskölj, bra tandkräm, tandtråd och allt man kan tänkas behöva för att förebygga tandavfall.

Lakrits choklad!

För att ta ett brake i mitt intensiva pluggande som har pågått sen jag kom hem från skolan (men konstigt nog inte gett så mycket avkastning) så sprang jag ner till min kära närbutik bingan för att finna mig lite tilltugg. Te och degistive kex var konstigt nog det som jag kände mig riktigt sugen på. Men på väg mot kassan så tiittar jag förbi godis hyllan och blicken faller på den relativt nya marabou chokladen med lakrits bitar i, har alltid tyckt att den verkar hur kärklilg som helst, kombinera lakrits med choklad liksom men bestämde mig ändå för att köpa en bit, kul att prova nått nytt! Och faktiskt så var den ganska god, jag menar i alla fall helt okej. Prova om ni vill!

sjukt att mitt husbygge inte har kommit längre, klockan är halv nio nu. Skulle träffa jacob lite i kväll men fick ställa in det. Gotta study!! Ser fram emot en låååång kväll..

Dumma buss!

Jag brukar alltid gå till busstationen för att ta bussen till skolan. Men idag så bestämde jag mig att ta stadsbussen vid bingan isället eftersom snöstromen gjorde att det itne var så mysigt att gå..
Men den sega bussen tog såklart jättelång tid på sig att komma och blev väldigt sen, presic när den kör in vid busstationen så ser jag hur min Donnerbuss kör ut därifrån! Dammit!

Nu va jag vid busstationen men nästa buss gick inte försen om en och en halv timme! Inga affärer va öppna elelr någonting så jag bestämde mig helt enkelt för att gå hem igen, kommer typ att hinna va hemma i en halvtimme, sen måste jag gå till bussen och kommer att bli väldigt  mycket för sen. Plus att jag nu istället fick gå  dubbelt så långt i snöstormen... skulle ha gått från början!

det ordnar sig nog, jag sitter på en sten vid en sjö i en skog..

Har vart en rätt kul helg med fest, mys o jobb!  I morgon är det skola igen och den här veckan har vi ett flertal stora uppgifter som ska redovisas. Känner mig inte förbered som vanligt, men det bruklar ju ordna sig..
Jag tror att jag oroar mig alldeles för mycket, överlag altså. Det ordnar sig ju nästan alltid faktiskt.


snö storm = omysigt

Nu är det snöstorm ute och jag ska GÅ till jobbet, inte än men snart. Innan dess hade de vart skönt att få lite skool work done.

vill inte jobba idag, vill va hemma, mysa och göra klart saker till skolan. suck..

What?

Det kom upp en skylt på min dator som sa att MSN inte längre fungerade av nån anledning så att de måste stängas ner. Så de gjorde de, sen så försvann hela ikonen från min dator?!?!
Så nu har jag inte ens msn längre :( måste förksöka att ladda hem det igen..


I can't belive it is snowing!

Det snöar faktiskt ute! riktigt coolt är det, trodde aldig att det skulle bli snö igen... tänk om vi får se vit jul!!! ^^

The afternoon

Gick till frissan idag som sagt och fick bli klippt av den nya tjejen eftersom min tid med Mia krockade med min körlektion igår. Men det gick bra, hon var jättegullig. Sen åkte jag med Jacob till stan och vi tog en fika på Ringduvan, sen skjusade han hem mig. När jag väl va uppe i min lägenhet och tänkte plugga lite så märkte jag att jag inte hade min väska med mig!!! Och i den låg min plånbok, dammit! Ringde o frågade om jag hade glömt den i bilen. Men tydligen så fanns den inte där. Då erbjuder Jacob sig att åka tillbaka till cafet och hämta väskan åt mig, jättesnällt!
Några minuter senare kommer han hit och lämnar den, verkligen jättegulligt, dagens hjälte :)

Annars har jag tillbringat kvällen till att se på vänner, börjar känna mig hungrig och vill ha mat. Men vill inte laga mat. Det känns som att jag åt alla rätter jag kan laga typ igår. Så jag går ner till bingan och handlar ltie av varje, de slutar med att jag får mätta mig med nudlar och en macka. Inte den bästa eller godaste maten men de får duga, jag åt faktiskt fisk till lunch.

Sen känner jag ett starkt behov av att springa, men jag lägger band på migsjälv med tanke på vilken smäll mina knän fick ta sist jag kände så, och jag har ännu inte köpt några kloka springskor... Jag väljer istället att ta en rask promenad runt stan och så blev det, gick i cirka en timme med musik i öronen, skönt, vad vore livet utan musik?


Nu sitter jag här o printar engelska arbetet, tråkigt.


Nationella prov

Har skrivt naationella i Engelska nu på morgonen. Det var ganska lätt tema: Decisions and choises. Kändes inte så svårt men de känns inte heller som att jag kommer att få något topp betyg på min prestation.

Lunchen var god, potatis o fiskanetter med remoladsås :)

I eftermiddag ska jag let upp luis o  diskutera projektet, skriva ut en grej till Samhäll B uppgiften, prata med anna om filosofi uppgift. Ska till frissan 13.45 o sen åka in till stan o kanske fika med en kompis.

Så ser planen ut.

Darkness outside my window

Dagen har gått snabbt, även om den inte är slut... (känns så när det är mörkt ute). Idag har jag haft en dubbel körlektion igen, som  vanligt på onsdagar kan man nästan säga. Det gick bra tyckte jag, kännde mig nästan som en fulländad förare men min lärare sa att jag typ behöver 10-12 lektioner till. Känns inte bra för ekonomin direkt. Jag lär ju vara ruinerad innan jag har körkort, jag som ville köpa bil och allt..

Annars har jag lunchat med Manda på thai-fastfood-resturangen. Tog veggie-vårrullar denna gång. De va kanske lite under förväntan.. men helt ok. Sen blev de fika hemma med mamma. Har fått lära mig att göra kaffe eller till o med latte på egen hand! Känns som en värdefull kunskap för framtiden.

I morgon blir de skola och nationella prov i engelska!!

Gå inte ut.

Efter en hel dags plugg, sitta o söka vid datorn, inte hitta något.. så blev jag ganska less och kände för ett brake. Bestämde mig för att möte Kim på stan, men bara några meter från huset så ångrade jag att jag någonsin gick ut, för fy fan vilket väder de är ute. Har inte vart med om något liknade på länge! Det blåser som fan, regnar ordentligt och är sviinkallt! inte ens min kära vinterjacka står emot detta. Gick en sväng på stan med kimmsan och vi höll oss i affärerna så mycket det bara gick, de blev en fika på ringduvan som vanligt men vägen hem blev outhärdlig.
Jag tänker inte ens gå på friskis idag och då är det illa.
 Så jag säger bara det, gå inte ut.

Det går inte så bra...

Det går segt som fan med mitt pluggande... kommer ingenstans! Min körning går desto bättre, körde både igår och idag (hemma) och känner mig ganska säker på det mesta, kanske blir det iten så svårt att ta körkort?

Bibblan

Hemstudier idag, sitter på bibloteket o pluggar. Amanda o jag har lunchat på högskolan, trevligt. Känner igen sjukt många högskolestudeter för alla är typ stammisar på atterdags (med tanke på att studentbostäderna ligger precis brevid), en del av dem verkar ju känna igen mig med.
Gillar att va här o tänker alltid at tja gborde va de oftare :) så fin utsikt... men iaf, uppgiften idag handlar om källkritik, ska hitta en dålig och en bra hemsida. Borde ju inte vara så svårt men det är knepigare än jag hade trott..
Har bara ca en timme kvar vid den här datorn nu! Hurry up!

It can only get better

Mitt knä har faktiskt känts bättre idag, skönt, då blir de förhoppningsvis lite springning i veckan. Jag behöver verkligen springa för att rensa tankarna.

Har jobbet heeela helgen, drygt, men det blir bra pengar :) Dessutom så har det vart pissväder med så, what else to do liksom.. juste, va o såg bond filmen i fredags med, de va egentligen för mkt action för min smak o de visste jag väl innan, trevligt att göra nått iaf. Första helgen på länge när det itne blivit nått festande :P

words that hurts

Ibland blir jag förundrad över hur ord kan leda till fysisk smärta. Hur fungerar det egentligen? När något man fasat för att höra sägs rakt ut så hugger det liksom till i magen på något sätt, har varit med om det ett antal gånger, igår var en av dem.

work

Jobbar idag 14-21 i morgon 12-20. Men behöver inte gå till skolan försen på torsdag så det är ju skönt, även om det är mycket plugg som ska göras.


Devestated

Daaamn, this was hard on me. But i'm glad it's over.

Just need to cry a little more to let it ut...

Försoven

Av någon anledning så ringde inte min väckarklocka i morse vilket är väldigt mystikst, den var ställd, och den fungerar tydligen. Men jag vaknade i alla fall inte försen kvart i åtta. Då finns det ingen chans att hinna med bussen och om jag hade tagit den senare bussen had ejag bara vart framme straxt innan lunch, och jag hade ingen lektion på eftermiddagen så jag bestämde mig helt enkelt för att vara hemma och plugga.

Har nu skrivit klart andra delen på projektet, det känns skönt men det var gjort ganska mycket försent enligt tidsplanen. Nu måste jag nog jobb lite på engelskan men jag ska snart fika med Sandra så det kanske blir ikväll istället.

Har även ringt ett argt samtal till någon tidningsförläggare. För länge sen beställde jag en tre-nummers prenumation på en tidning (topphälsa) för att prova på likosm. Sen ville jag inte ha något mer men idag så fick jag mitt femte nummer, what a fuck?!  Vill ju inte ha fler!! Dumma tidningsbolag, ni fattar ju ingenting.



Dubbelkörlektion

Har vart ute o kört hela dagen känns det som. Min körlärare påstår att har gjort stora framsteg, själv tyckte jag att det kändes värre än någonsin...

När jag kört klart var klockan typ halv ett och jag var hungrig så jag köpte med mig ett maxmål hem, lat som jag är. Det var gott i alla fall!

Har fått ett brev från almedalsbilioteket att jag är sen med att lämna tillbaka två böcker, crap! Nu har jag en sak till jag måste göra. Ska fika med Johan i eftermiddag plus att jag måste skriva klart den där jobbiga delen i projektarbetet som för övrigt har spårat ur helt.. vet inte riktigt vad jag skriver om längre och hur det hela ska avslutas. 
Ska jobba på mitt eko-hus och ta ut en massa skit från läggan. Alla kartonger som datorn kom i till exempel, de ligger ännu kvar lite överallt.

Jag är inte en speciellt effektiv person. 

1049 medelanden

Jag har de senaste dygnet haft problem med min mobil för att den inte tagit emot några sms. Så jag ringde till kundtjänst som ber mig att prova SIM-kortet i en annan mobil först för att se om det är mobilen eller kortet det är fel på. Så det gör jag, sitter o pillar med mina gamla mobilen för att få ut batteri och SIM-kort ett bra tag, men det är inte det lättaste, måste även leta reda på deras ladjag intedare så att jag kan få igång dom över huvudtaget. Det tar ett tag. Men jag märker snart att det inte är det som är problemet så jag ringer tillbaka till kundtjänst. Då frågar de hur många medelanden jag har i inkorgen. Eeeeh... 1049 är det, svarar jag. Då är det nog dags att radera som säger han från kundtjänst.
Jag känner ångest, det skulle faktiskt vara lite jobbigt att radera alla medelanden, jag som sparat på dom så länge.. men jag beslutar mig för att göra det ändå. Då börjar mobilen pipa som bara den! och jag får typ tio medelanden på en gång! 
Så det var altså det som var problemet :) 

Regn och rusk!

Oväder kallar jag detta, usch! Men skönt att sitta inne i varma sängen med mjukiskläder ialla fall, här ska det pluggas. Åkte hem tidigt för vi fick fria händer på eftermiddagen, uppgiften är att planera ett ekologiskt hus. Det är uppföljar-uppgiften till Wisborg detaljplan som vi redovisade idag, gick ganska bra.

Så eftermiddagen blir ekologiskt hus och projektarbete. Friskis ikväll!


Looong day

Samhäll B hela dagen i skolan, vi såg två filmer, en var barack obamas segertal, den andra handlade om Lee Atwood (?) en politisk snubbe som ljög sig genom livet och dog av en hjärntumör, så det är nog bäst att tala sanning.

Sen så jobbade jag hela eftermiddagen/kvällen. På jobbet flyter det på som vanligt, som alltid... Jag börjar märka att jag har utvecklat ett sötberoende igen, äter sötsaker varje dag nu. Idag blev den en delikatoboll, en sportlunch och en massa pepparkakor. Inte bra. Jag som var av med det där ett tag, måste bli lite strängare mot mej själv.


nattmacka

Klockan är 23:16. Gjorde presic iordning en macka med randig kaviar och oboy. Nu sitter jag här o käkar och filosoferar lite grann. Tänker på projektarbetet, det kommer inte alls att bli som jag ville had et från början. Måste göra om en hel del nu för att de ska passa in i kriterierna. Jag funtar på framtidsplaner, vill verkligen komma göra och vart direkt men vad vill jag iväg ska jag åka? fortfarande lite sugen på båtar men det verkar rätt krångligt och kräver mkt planering och research, och passar det verkligen mej? I så fall, vad händer efter båten? Har lovat att besöka USA i höst och vill till fjällen till vintern.. hm... men jag kanske borde leva lite i nuet istället för att försöka bestämma allt de där nu.
Sen tänker jag på en annan sak som jag tänker på nästan jämt, men de känns lite för personligt för att skriva här. Men väldigt jobbigt är det, önskar att ajg kunde släppa det någon gång, så meningslöst...

Det var en god macka, nu ska jag sova. Godnatt.

Fars Dag

Vi skullr försöka fira fars dag idag med en trevlig brunch på Wisby hotel, men de va helt fullt och vi hade inte så mkt tid på oss eftersom jag skulle börja jobba vid två. Vi fortsatte ner till packis i hopp om att kunna äta lunch där. Det var helt tomt, men tydligen fullbokat? så vi kunde inte käka där heller. Tiden började rinna ut så det fick bli en drive in på max med familjen (utom elin som jobbade). Kanske inte så jättelyckat, kände mig mest stressad, vi får göra om det en annan gång istället tror jag.

Jobbet var som vanligt, vi var en man kort men klarade oss bra ändå fram i kassan.  Passet gick faktiskt relativt snabbt, antar att det kändes så eftersom jag inte har jobbat så jättemkt på sistonde.

Börjar oroa mig lite för min ekonomi, jag har nog varit lite väl frikostig mot migsjälv. För många fika, för mycket shopping och några större investeringar plus resan och förminskning av inkomsten i jämförelse med i sommras har gjort att jag itne längre känner mig rik alls. :( En tråkig känsla måste jag säga. Känner för att leva riktigt spartanst ett tag men med tanke på att julen närmar sig så känns det inte riktigt som att det kommer att bli så. Eller visst kommer jag att spendera mindre pengar på migsjälv MEN utgifterna för julen blir nog större än vanligt med tanke på att det kommer över en massa släkt iår vilket jag i övrigt tycker ska bli jäääätteroligt :D
I vanliga fall så är det ju mycket fester kring Jul oxå, vilket oxå kostar...


Ledig

Idag är jag ledig. Det är skönt, men jag har rätt mkt att göra ändå, men jag tänker nog slappa en hel del..

Va ute igår, det var trevligt, men inte bästa kvällen på hamnplan. Ska nog avstå från krogen ett tag framöver för att spara pengar om inte annat.

Running around town

Hade tänk att jag skulle gå på ett friskis pass idag men sen kom jag på att jag inte har några lysen på min cykel och jag läste i tidningen att de ska kolla sånt extra härt den här veckan. Därför beslöt jag mig för att springa en vända istället..

Så jag sprang, och jag sprang, och sprang, och sprang sprang sprang...  som en duracell kanin sprang jag runt HEEELA stan. Ner förbi säve, runt signalen, förbi atterdags hela vägen ut till norgatt och sen hem. Det tog nästan en helt timma, plus att jag höll typ dubbelt så högt tempo som vanligt. Det var riktigt skönt.
Förstår inte riktigt hur jag orkade eftersom min kondis inte borde va så bra men, jag behövde väl springa helt enkelt.


shoppoholic :S

Ibland vill jag tro att jag är rik men hur många har egentligen blivit mång-millionär av att jobba extra i kassan på ICA?

Idag köpte jag åtta par trosor, några vanliga, några jättefina^^ fast jag redan har handlat en del underkläder på sista tiden... plus att jag har handlat en massa andra saker på kort  tid! Jag som hade tänkt vara duktig och spara lite men o andra sidan så är jag en sån som får en kick av att handla mycket och det får mig att må bra på något sätt. 
Och man blir väl gladare av fina saker än pengar på ett konto? Även om det kanske hade gett mer i längden... hm, svårt de där men man får försöka hitta något bra mellanting, spara lite och unna sig en del. Det tycker jag faktiskt att man kan göra när man jobbar mkt! 

5 november

I morse när jag vaknade satte jag på radion och fick snart veta att Obama vunnit valet, det känns som att det är vad de flesta hoppades på. Men mina amerikaner gillar honom inte alls. Jag har inte varit så hemskt insatt som jag kanske borde men för mig känns han iaf bättre än en krigsveteran så det blir nog bra såhär, hoppas jag..

Sen har jag haft en dubbel körlektion, backade runt hörn och övade på att köra i backar, gick ganska bra. Jag tycker att det är kul och köra och kan inte vänta tills jag får körkort och egen bil!

Nu har jag suttit här vid min dator. Jag tycker verkligen om den. Den kanske inte är den snabbaste men det är så himjla mycket bättre och bekvämare att kunna sitta med den i sängen! Den krånglar lite ibland men det brukar lösa sig så jag tycker att den är rätt bra. Har mest kollat en massa i folks bloggar,

I eftermiddag har jag tvätt vilket är mycket välbehövligt! Annars är det en lugn dag, ska försöka plugga så mkt jag kan.

Detaljplan wisborg

Det är vad jag och Frida har ägnat dagen åt. Det var faktiskt ganska kul när man kom igång men svårt och invecklat, vi blev inte klara och det känns nästan som att det kommer att bli svårt att bli det, men de ska nog gå, vi får helt enkelt ägna lördag till detta. 
Tänkte jobba på projektet hela eftermiddagen och sen ska jag träna på friskis vid sju, ska även ringa till pappa o se om han har tid att övningsköra lite!

over and out 

Tiden springer iväg...

Kim och jag gick till ringduvan och skulle ta en liten fika efter skolan men så blev den några timmar lång som vanligt, plus att det blev lite spring på stan efteråt :) trevligt trevligt, Kom presic hem (klockan e cirka 17.30) och insåg presic att hela dagen har försvunnit. Jag som hade rätt mycket att ta itu med. Tänkte försöka få ordning på mitt rum, det ligger nämligen en massa påsar överallt eftersom jag små shoppar hela tiden. Nya kläder som provats en extra gång men inte använts och ett hundratal viktiga skolpapper och stenciler. Måste få ordning på röran och jobba på projektet. Det är vad min kväll kommer att kretsa kring, kul att veta.


Jobbar helg

Jobb fredag, lördag söndag... o lite fest i lördags, det var kul, riktigt kul faktiskt. Men de roligaste var nog när vi flummade här hemma innan! Vilka sjuka ideer vi kom på altså... undrar vad det kom ifrån haha.

Den här veckan känns det som att skolan sätter igång igen på allvar, Vi ligger definitvt efter med detaljplanen, och jag ska lämna in min andra projekt-del som jag inte har börjat med.. så det är ungefär som vanligt, känns bra (eller inte).
 
Sitter nu här och äter upp helgens godis, när det är slut ska jag börja bli nyttig;) 

Is it a bad sign?

Idag öppnade jag på ICA, de fina med att börja tidigt är att man oxå får sluta tidigt! Köpte med mig en stor påse godis hem eftersom det var billigt. Egentligen äter jag inte så mkt godis. När jag gick ut mot cykeln så möts jag av något riktigt otäckt. På min fina lilla cykels sadel så ligger en alldeles färsk fågelbajs! Hur fräsht är det på en skala? var detta mitt straff för att jag köpte så mkt godis? haha nej, jag fick gå in o hämta lite papper sen va saken ur världen.

Så nu sitter jag här o snaskar på godiset som jag egentligen hade tänkt bjuda på ikväll... vi får se om det blir något kvar ;)
 

RSS 2.0