Tonight I wanna cry

I've never been the kind to ever let my feelings show
I though that beeing strong meant never loosing self control
But i'm just drunk enough, to let go of my pain,
To hell with the pride, let it fall like rain, from my eyes
Tonight I Want To Cry

it takes a fool to remain sain

Jag har presic sett på veckans avsnitt av Idol tillsammans med syrran och ätit god mat. Jag tror att Sam kommer att åka ut i kväll, eller kanske evelina..  de får vi se!!

Nu är lovet så gott som över, bara helgen kvar. Har hunnit med lite av varje, kommit ikapp med lite pluggande och jobbat samt lite quality-time med familjen, o lite annat smått och gott :)
Det gick faktist ganska snabbt de här lovet. Önskar bara att all den resterande tiden fram till jul också kunde göra det!

It's back to what it used to be, to everything that I didn't want it to be, it seems like i'll be stuck in this forever.
Hopelessness.

almedalsbibloteket :)

I dag har jag varit på Almedalsbibloteket och pluggat och det gick faktist riktigt bra, ska nog plugga mer där i fortsättningen.

Det måste va det bästa stället att plugga, för när man försöker hemma så börjar man bara att hålla på med en massa annat, och i skolan så är man alltid med nån klasskompis och då pratar man ofta om annat.
Men om man går till biblan så är det liksom lättare att fokusera på vad man gör eftersom att man gick dit bara för att göra just det. Det känns liksom extra seriöst att sitta där bland alla högskolestudenter, och dessutom så finns det lite tidspress eftersom man endast får ha datorn under en begränsad tid.
Så om det är någon som har problem med pluggande så kan jag rekomendera att gå dit.

Kom en brra bit på svenska-reportaget och räknade några mattetal, ska nu försöka fortsätta med det..

Impuls shopping!

Lovet har faktist vait rätt så mysigt såhär långt. I gåt va jag ute och åt med familjen på en indisk resturang som jag trots mina fördomar sedan gillade jättemycket!! Sen gick jag och Amanda på Bio och såg "Ett Öga Rött" den var under förväntningar, ganska kass, herregud, kan folk inte göra bra filmer längre eller? Minns inte senast jag såg en ny film som va bra, de e bara de gamla godingarna som gäller.

Amanda och jag köpte lyxfrukost på Bingan i morse och det är ju alltid lika mysigt, jättegott!
Sen gick vi på stan och shoppade. Eftersom jag itne åkte till sthlm trotts allt så får man ju shoppa här istället och det gick faktist bättre än väntat!
Hittade två par skor, en väska, ett linne, tre par trosor och en New York tavla till mitt rum! Nöjd :)
Men det finns ju alltid mer att införskaffa...


Dessutom har jag planerat min framtid, men jag skriver om det en annan gång för nu ska jag PLUGGA!!

Glömde en sak! Drack den Godaste Latten genom tiderna på den lilla choklad och kaffe affären vid öster, rekomenderas starkt!

chill

Har inga speciella planer för dagen, vad kan man göra, det är ju söndag. Men ska nog försöka att komma igång på Svenska -projektet.

I går så jobbade jag hela dagen från halv 12 till 19.15, och det gick bra, va typ som vanligt.
Sen efter det så gick jag till Effes och täffade Kim och Jennie och vi såg på alla band som spelade där. Va väl helt okej även om det inte är min favorit musik precis, va iaf där hela kvällen, kom hem vid tolv nån gång kanske och somnade ganska snabbt. 

Ser nu ifram emot en skön ledig vecka! 

fel dyngsrytm?

klockan är halv ett på natten och jag kan verkligen inte sova! seriöst det är helt omöjligt, jag har väldigt stor lust att göra någonting!! Därför har jag just möblerat om på mitt rum, kommit på att jag  satte upp spelgen på fel ställe (vilket är lite svårt att ändra eftersom det är betongvägg) och att jag behöver fler möbler att fylla ut ytan med, det skulle bli så himla mkt lättare att hålla ordning då, om jag hade någonstans att göra av alla saker i stället för att lägga dom på golvet.

Men igentligen så måste jag verkligen sova eftersom det kommer att bli en lååång dag i morgon, ghaa! Så drygt när det blir såhär...

aja, jag får väl bara gå in på face-book ett tag så kanske jag (förhoppningsvis) blir trött snart.

äntligen lov!

Idag var det trevligt att komma hem, elin hade städat lägenheten (vilket var riktigt nödvändigt, hade faktist tänkt göra det själv) och hon  hade gjort varma mackor som var jättegoda, dessutom håller hon på att baka bröd :) 
Dessvärre verkade hon inte va på så bra humör och pratade knappt med mej, men va fan, sån hon är bara...

Men det bästa är ändå att det är lov, jätteskönt, även om det tine kommer bli så mycket till lov så mycket som jag måste plugga! Men får iallafall ordentligt med tid att ta igen allting som jag ligger efter i.

Hade ju tänk att ajg skulle åka till sthlm igen under lovet men det blir inte av, ska stanna hemma isället, har rätt mycket att göra iaf som sagt. Jobbar både lördag och onsdag. 

 

kvart i tolv

Och jag är redan hemma. Va på "klass-förfest" (även om några andra var där) och det var faktist ganska roligt, men väl framme vid Hamnplan så beslöt ja gatt det inte skulle vara så värt att gå in och betala hundra spänn för att springa runt där bland en majoritet av ettor i några timmar till. Ska nog försöka gå ut i helgen istället. :)

Och så har jag lärt mig att man ALLTID ska lita på fortune-cookies.

Men tänkte inte gå och lägga mig riktigt än, resten av kvällen så ska jag spela packman.

En onsdag i oktober

Idag var vi nere vid film-studion hela förmiddagen, och sen hade vi bara en lektion där vi inten gjorde nått annat än att kolla på reklamfilmer. Så ganska slapp dag med andra ord.

Det luktade nybakat i hela trapphuset när jag kom in, tyvärr inte från min lägenhet :(

Ska på säve fest ikväll.. och vi ska ha förfest med klassen, känns faktist inte som att jag har så jättestor lust att gå just nu, men jag ska gå så det är bara att hoppas att det blir kul. Jag hoppas attd et slutar regnar bara för vi ska gå från terranova till hamnplan..

Och i morgon så är det spanska-prov på morgonen och sen en presentation i Engelskan.

jag har lyckats ganksa bra men min nyttighets-policy snart tre veckor utan några sötsaker. Men de där med motionen går lite sämre, har tröttnat på gymmet så nu går jag inte dit så mycket längre..måste bättra mig!!

fins inte så mycket att skriva just nu faktist, jag återkommer..


chillat...

Idag åkte jag hem till Väte, gick en promenad med mamma, pappa och våra hundar. Sen så kolla jag lite när Elin red på Amandas nya häst. Och jag fick faktist skritta runt på den en stund, har inte suttit på en häst på evigheter. Tänk att det fanns en tid i mitt liv då jag tyckte att det var det viktigaste som fanns. Tiderna förändras.

Sen hjälpte jag mamma att laga mat, vi gjorde kokt potatis, betor (av olika slag) och stekta corn fileer, och en god sallad, det blev en ovanligt god middag/lunch faktist!! Efter det så drack jag min andra kaffelatte för dagen. Mamma kan göra jättegod latte, smakar precis som dom man får på Ringduvan!! 
Så ringde Greta, kul att prata med henne eftersom jag inte har gjort de sen hon åkte typ, hörde inte så jättebra va hon sa eftersom min mobil är lite dålig motagning på typ jämnt. Men roligt iaf.

Sen så slappa jag bara och såg på TV, o satt vid msn (rätt kul eftersom vi inte har de här i stan). Hade tänkt övningsköra men de blev inte riktigt av, får bli en annan gång. 

Sen så åkte jag och Elin hem till stan igen. Och nu sitter jag här och lyssnar på lite fin musik, alltid mysigt. 

Så varsegod kära bloggläsare, där fick ni lite ointressant fakta om min dag ;)   

Helg

Äntligen helg, och jag är ledig på riktigt den här helgen, ska inte jobba eller någonting. Bortsett från att jag måste plugga en del... men, men bara en vecka kvar till lovet!!

Jag har varit rätt lat den här veckan och inte riktigt hållit min gym-policy, delvis för att jag har vart borta och sen för att det har vart så dåligt väder så att man inte känner för att gå någonstans.
Men jag ska bättra mej...

Elin och  jag hyrde en film idag, braking and entering hette den, ganska konstig faktist men Jude Law var med och då är det ju alltid värt att titta på ;)

Kära återseenden!

I tidsags kväll åkte jag o syrran  upp till Stockholm och vi sov över hos min farmor, fick även träffa kusin Albin där vilket var trevligt.

På Onsdagen så gick jag ner till centrum och startade min shoppingrunda ganska tidigt på morgonen, runt tio. Gick runt ett bra tag innan jag hittade något intressant, köpte ett par svarta jeans och ett par svarta stövlar.
Börjar känna mig väldigt mörklagd eftersom typ allt jag köper nu är svart, men allt som jag tycker är snyggt råkar bara vara de.. Jag åt lunch på ett jättemysigt kaffe, en smarrig macka och en smoothie  (håller mina nyttiighetsregler ganska bra).
 
Runt tre någon gång ringde Hanna och vi träffades, såååå rooligt, vi har ju inte setts sen vi lämnade varann på Hotellet i New York för mer än ett år sen!! Vi satte oss på ett Caffé och tog en kaffe latte. Vi pratade verkligen oavbrutet i flera timmar om allt möjligt. Sen så gick vi och mötte Carro (som jag inte har sett sen maj någon gång). Vi gick då till ett annat ställe och tog en kaffe till (hehe, vad gör man?) så satt vår lyckligt återförenade lilla trio och snackade om diverse upplevelser i ytterligare någon timme tills vi alla var tvungna att dra oss hemmåt igen. 

Det var så himla underbart att få träffa dom igen!! Det är verkligen några av de skönaste och roligaste personerna jag känner :) 
Ska upp igen på höstlovet, det blir roligt!

Och idag är jag så himla trött, kom hem klockan ett i natt, men jag kunde verklligen inte sova, trotts att jag var trött. Så ja känner mig extremt trött nu, och det blir ju inte bättre av att ajg måste skriva klart en uppsatts till i morgon som jag inte ens har börjat på, YAY! 




 


Stockholm!

Jag åker om några timmar!!

Hejdå lilla ö! Vi ses snart igen.

How come fortune-cookies are always right?

Jag kommer ihåg när jag var i Memphis med Ginny och Ann-Marie. Vi hade jätteroligt, gick och shoppade på outside mal och letade efter en balklänning till mej.
Vi lunchade på en jättecool resturang där man satt runt stora bord med en stor varm "plåt/spis" i mitten där kockarna stod och lagade maten så att man fick se.
Dom gjorde värsta showen av det, tände eld på maten och bollade med den mellan spatlarna i luften, verkligen häftigt. Dessutom var maten jättegod! Jag kom då att tänka på min pappa och att det var något han skulle gilla, att det var något jag ville berätta för honom. 
Efter maten så fick man en fortune cookie och på min stod det "Now is the time to call loved ones at a distance, sheer news."
Hur mer rätt kunde det bli lixom? Hade nog inte pratat med min familj på flera veckor vid det laget och inte sett dom på nästan ett år.

Jag brukar inte köpa sånna kakor här, vet inte ens om det finns, men jag har den applicationen på facebook och får ett nytt litet medelande varje dag, de har stämt läskigt bra på senaste tiden. 
I dag sa den "Just let it go" och det är nog det jag måste göra...  

Plugga.

Jag mååste verkligen plugga. Men det är så tråkigt så jag vill verkligen inte... Har både Engelska läxa, svenska grej att jobba på, media-karaktär att skriva om, matte som jag måste rakna två sidor i (men ja gfår typ inte ett ända tal rätt) och spanska, men orka lixom..

:)

Gårkvällen blev faktiskt riktigt lyckad. Först satt jag, Elin, Jackie och Sofia och åt taccos och såg på idol (även om man inte hörde så värst mycket av sången p.g.a folk snacka hela tiden) men det var riktigt trevligt.
Sen så bestämde vi oss för att gå ner till hamnplan och det verkade bli rätt segt till en början men sen va det faktist jätteroligt, träffade mycket trevligt folk, och en speciell...

Idag har jag jobbat hela dagen, ganska långdraget, men efter jobbet så ringde kim och vi gick till Effes och käkade. Servicen var väl inte den bästa hrm.. men min vegetariska yoghurt-gryta smakade ganska spännande och det var trevligt i alla fall. Sen kom Absent och åt med oss. Men när dom skulle gå och göra sig i ordning och så bestämde jag mig för att gå hem eftersom jag inte orkade vänta tills framträdandet vid halv ett.


Jag lyckas alltid att göra någonting fel, jag vet inte varför. Men vid det här laget så har jag faktist vant mig så jag tar det helt enkelt inte så hårt längre.

    

Myskväll

I kväll ska vi äta gott (men nyttigt) taco och en massa grönsaker och sånt som hör till och kolla på Idol :)

Jag har blivit lite halft fanatisk med att allt jag äter nu måste vara nyttigt, men jag tror att det är bra och jag tror att det funkar för jag har ialla fall börjat och gå ner i vikt lite grann :)

Stockholm SNART, kan inte vänta!!

inlines

vilken hemsk start på dagen! Inlines på idrotten och jag va så sjukt dålig på det, har verkligen skämt ut mig för halva klassen och andra som gick förbi och fick se min obefintliga talang.
Förhoppningsvis blir resten av dagen och kvällen bätre :)

Kanelbullens dag

Den verkar ha fått ovanligt mycket uppmärksamhet i år, själv har jag inte ens märkt att den funnits förut. Och nu så var hela visbyströvet öppet till klockan nio och det bjöds på bullar överallt, trevligt i sej, men varför?
Nog för att det är en klassiker till fikabröd, om än ett torftigt sådant, men det finns ju redan en dag för våfflor och semlor och alla kan väl inte ha en egen dag. Om det är någon annat fikabröd som skulle få en egen dag så är det väl ändå winerbrödet! Det hade varit så mycket mer värt!

Men det har ialla fall varit en mysig dag eftersom jag fick träffa min kära lillasyster som jag inte har sett på länge, vi tog en fika på Ringduvan och gick sen och shoppade lite.
Va inne på det som är på väg att bli nya Åhlens idag och det verkar verkligen som att det blir så mycket bätte än förut och jättefint!! Jag kommer nog att bli stammis där :)  
Längtar verkligen tills nästa vecka då jag ska till stockholm och shoppa på riktigt!!

Vi börjar få riktigt bra ordning på lägenheten nu och den blir bara bätte och bättre :) Ni får gärna komma och hälsa på!




kom och ta mej långt härifrån!

Jag önskar att jag kunde snabbspola tiden två år frammåt och ta studenten med en gång.
Jag är så himla sugen på att åka ut på äventyr någonstans. Träffa nytt folk och bara vara fri...

Okej, det kanske verkar lite konstigt  eftersom jag var iväg hela förra året, men saker blir sig lika så snabbt.

Jag älskade verkligen känslan när jag satt där på planet och inte hade en minsta aning om vad som väntade, det va så spännande. Och just nu känns det som att jag kan förutspå varenda dag de närmaste två åren. Inte lika spännande...
 

Det är tuffa tider, för en del, för en drömmare, ja för en drömmare... 

RSS 2.0