Stress

Mitt liv är fyllt av stress just nu, i alla fall på sista tiden. Jag stressar mycket i onödan och det känns ju inte så bra. Nu har det vart mycket stress inför vår lilla resa trotts att den var till för att koppla av. Annars är det mycket stress i skolan, eller egentligen inte men jag stressar över det i alla fall, specielt på grund av att studenten och allt kring den närmar sig med stormsteg. Jobbet och fritiden känns oxå laddat med stress... usch, hoppas att man får vila upp sig ordentligt på våran mini-semester!


I morgon bitti bär det av!


Typiskt!

Åkte till skolan i morse eftersom jag och några till blivit lovade att få ha psykologi idag istället, då vi inte kan i morgon. Jag åkte dit bara därför, var fullständigt medveten om att vi inte skulle ha någon svenska på eftermiddagen.

Sen satt jag i kaffis och väntade ett tag, till sist får vi reda på att lektionen är inställd! Sjukt onödigt att jag ens åkte dit. Nu är klockan snart elva och allt jag har gjort idag hitils är att åka buss.

Nu får jag sätta  igång och packa och fixa allt inför resan, vi åker ju i morgon!!

Ny bikni

Hittade en fin bikini på H&M idag som jag ska ta med till Kreta, köpte även lite andra småsaker. Känner att jag inte är jättebra på att spara längre men lite måste man faktiskt få spendera, särkilt såhär efter löning.

Hade tänkt ta en sväng på inlines nu i eftermiddag, och sen blir det väl friskis. En massa andra saker jag hade tänkt hinna men tiden bara försvinner.

Nu har vi dessutom fått reda på att vår båt går på morgonen på onsdag istället, känns lite motigt faktiskt, en hel dag extra i Kalmar/Oskarshamn... Aja, de löser sig nog.

Sen är det friskis för sista gången ikväll! Lite tråkigt men samtidigt skönt att inte ha något man måste binda upp sig till på måndagar.

Ringmuren runt!

Man vill ju vara ute så mycket det bara går nu när det är fint väder så jag bestämde mig för att ta en ordentlig springtur nu på kvällen, det blev tyvärr ingen fotbollsträning, så då får man ta träningen i egna händer.

Jag sprang runt hela ringmuren men gick dock lite nere i hamnen för jag tycker inte om att springs för mycket på asfalt och sen så tog jag det väldigt försiktigt när backarna blev branta men de va annars en rätt skön runda.


Life as it should be

Har äntligen fått mina fina rolerblades/inlines! Jag är jättedålig på att åka men med lite träning ska jag nog snart glida genom stan utan problem.
Va ute och åkte på strandpromenaden idag med Patrik och Felicia i det vackra sommarvädret. Vi köpte med tre liter jordgubbar eftersom de hade extrapris på obs (endast 10 kr litern!), en Frödinge kladdkaka och en flaska cider som vi tog med oss ut, sen slog vi läger en bit från snäck. Vi låg där och solade och åt ett bra tag! Jättemysigt.

Igår var det lite fest, det var trevligt men kvällen blev inte riktigt som jag tänkt mig. Först tacomiddag med Felicia och Julia. Sen drog vi vidare hem till Maxi där de va lite annat folk. När vi till sist står i kön till munken så hittar jag inte mitt leg när jag febrilt letar i min lilla väska. Det slutar med att jag på egen hand får ta mig hem till Felicia för att leta reda på legget. När jag väl kommer dit märker jag att det likförbannat ligger i den lilla krogväskan!
Sur efter mitt misslyckade drag så springer jag tillbaka ned till munken och på vägen möter jag Johan och hans vänner som jag inte sett på ett tag. Det hela slutar med att jag följer med dem till surfers där det fanns lite annat trevligt folk. Så kvällen blev rättså rolig i ändå!

Vad tänkte dom där?



Hur ska man kunna vara nyttig när de ställer in en sån här stor skål med godis i personalrummet? Omöjligt.

Men jaja, det är ju lördag.

Lön idag

Juste det är ju lön idag, har jag nästan glömt. I alla fall så fick jag ganska mycket den här månaden. Men det känns inte alls mycket med tanke på alla utgifter som kommer framöver...

No time left

Igårkväll var jag ute och åt med pappa och amanda på lilla elefanten, fick en helt okej pizza men den mätte sig inte med gråbopizzan på långa vägar även om jag försökte ha liknande ingridienser i... Sen blev de musikalen Curtains på säve!
Den var riiktigt rolig särkilt eftersom en av mina gamla klasskamrater från klinte tiden hade huvudrollen! Han var sig verkligen lik och jätteduktig på scenen, jag blev verkligen imponerad :)

Skola idag, psykologi hela dagen, jag har redan läst nästan hela den kursen när jag gick på säve så here it comes again.. Men hann ju aldrig få något betyg i den så det är bara att ta allt från början. Jag gilla verkligen läraren, han är en sån där som får alla att lyssna. Ser faktiskt fram emot kursen.

Jobb från 15.15-21.15.

Öppnar i morgon.

not what i thought

Kultur och kommunikationsdagen var lite av en besvikelse, hälften av de passen jag ville se var borttagna. Fick iställlet se två tjejer som pratade om sin APU i Ukraina, samt en diskution mellan en indisk hindu och en irakist/gotlänning som var muslim. Sen övergav jag skolan för dagen och åkte  in för att hämta ut musikalbiljetterna till ikväll!

Har även hunnit lämna in tre kassar med kläder på röda korset, skulle hämta ut mina inlines med men jag kom lite för tidigt så det får bli lördag istället.

Ska skriva klart NK nu och sen ska jag äta med amanda och pappa innan vi går på musikalen curtains :)

Äntligen!

Projektarbetet är klappat och klart, jag kan räcka över det till min handledare i morgon och ärligt talat säga att jag faktiskt till slut, efter att inte alls ha följt tidsplanen, trotts allt är klar! Det känns riktigt skönt.

Fotbollsträningen var riktigt rolig idag, det blir bara roligare och roligare att spela tycker jag! Behöver dock springträna mer så att man får upp konditionen.


Kultur kommunikations dag på skolan i morgon, jag tycker faktiskt att det ska bli interesant :)


Deklaration

Jag deklarerade i dag, egentligen inget som är värt att nämnas, det tog typ fem sekunder och jag får bara tillbaka cirka en tusing. Den kanske kan kompensera för den misslyckade uppkörningen eller så.

Jag har skrivit ut en framsida till projektet och ska sätta ihop allt i morgon, och finsjustera lite.

Kreta ska bli så enormt skönt, längtar verkligen dit. Har kollar runt lite och det ser verkligen ut att vara härligt där. Det är presic vad jag behöver, 25 grader (20 i vattnet)...




 


Katastrof

Uppkörningen gick år h****** jag gjorde nog fel på allt man kan göra fel på. Men det gör inte så mycket, det enda som känns lite pissigt är 1100 kr. Men, men nu vet jag hur det fungerar i alla fall och hoppas att det ska gå lite bättre nästa gång, när det nu blir... förmodligen efter Kreta.

Can't belive it's coming to an end

Jag tror nästan att jag har skrivit klart mitt projekt arbete!  All text är klar i alla fall sen ska jag bara styra upp de, fixa framsida lägga in extra fotnoter om det behövs, gå igenom texten och snygga till det helt enkelt! Det är helt otroligt, jag trodde liksom aldrig att det skulle bli klart och nu är det nästan klart, i tid dessutom! Ibland överträffar man sig själv..
Tror mest att det är för att jag skutit upp allt som det tagit sådan tid men i alla fall. Wohoo!

Dagens stora projekt kvarstår: uppkörning!




Chill

Idag har jag vart med Felicia och Patrik, vi har typ chillat hela dan och inte gjort något speciellt, men det var trevligt i alla fall.

Vi hade tänk åka inlines men de blev inte av i brist på inlines men sen vann jag en auktion på tradera, ett par för 100 spänn! Har presic överfört pengarna så de ska vara på väg till mig inom kort. Ska bli sjukt kul, shit vad jag ska åka!!

Veckan som kommer känns något stress-laddad... Ska in med projektet, ha uppkörning, friskis o fotboll.. typ alt på samma dag med men de blir nog bra. Saker och ting brukar ju ordna sig, är mest orolig för uppkörningen.

Grillning

Vi skulle grilla här igår så vi bjöd hit lite folk och det gick väl sådär. Eller maten var egentligen jättegod och så tyckte jag men det var sjukt kallt att sitte ute och äta den så vi flyttade in allt i lägenheten ganska snabbt.

Sen satt vi och drack lite, det var trevligt. Efter ett tag gick vi ned till lillebror, och in på surfers en runda, men de blev till slut lillebror större delen av kvällen. Helt okej, trevlig kväll överlag :)

Nu ska jag käka lite och sen ner till Almis och sola lite med Felicia!



Five more days

Daaamn, projekt arbetet ska vara inne om fem dagar, det är jag inte redo för.. dessutom har jag uppkörning på onsdag. Jobbar nu i dagarna och har annat planerat på kvällarna. Det kommer att gå bra känner jag, eller inte.

Jag var uppe tidigt i morse och sprang en runda runt stan, måste träna upp kondisen. Sen har jag jobbat hela långa dagen och haft lite mys med naturgodis och gino med frida här ikväll.

Ser på flightplan men orkar nog inte se klart filmen, är för trött och ska upp tidigt i morgon.

God natt.

Making plans

Åkte hem till landet idag och planerade studentbjudningen tillsammans med mamma och amanda! Trevligt, trevligt. Mamma hade bakat en kardemumma kaka av något slag som var alldeles för god och jag åt alldeles för mycket... Satt även och solade på verandan hela eftermiddagen och fick årets första solrand!!

Avklarade ett snabbt betygsamtal över telefon med Björn och jag får MVG i religion A, även om de tydligen fanns några anmärkningar på mitt arbete, men de skiter vi i hehe. Han sa att jag kunde ta igen dem i Religion B.

Detta betyder att jag inte behöver pallra mig till skolan i morgon och de gör att ja ghinner springa lite ärenden innan jobbet! Ska hämta ut cykeln bland annat^^


Oh happy day!

Dagen fortsatte nästan lika bra som den började, eller nej inte riktigt men ändå. Det som var bra var att jag fick ett mail från min NK-lärare som sade att jag inte behövde göra så mkt mer, själv trodde jag att jag hade lika långt arbete som jag gjort kvar men i själva verket så har jag bara en uppgift kvar! Eller okej, ska skriva lite reflektioner på två kapitel o sen göra en uppgifft men de låter iaf relativt enkelt så det skulle vara enormt skönt att få det avklarat för detta har tyngt mig i närmare två år. TVÅ ÅR!

Har även lunchat med Maria, tränat fotboll med korp-laget, lämnat in cykeln på lagning och övningskört med pappa.

Sen fick jag ifs reda på att jag måste skriva en massa extra grejor på religionen som jag tidigare trott att jag inte behövt, lite jobbigt och jag kommer inte att göra det i tid.

I made it!

Genom ett under så klarade jag trotts allt uppskrivningen idag, med en hel poängs marginal. Skönt att ha det avklarat, nu är det bara uppkörningen kvar vilket känns som en större utmaning.

Har inte så mycket planer inför dagen, men projekt och NK finns ju alltid om det skulle va så...

Ska nog luncha med Maria nånstanns för att fira att jag klarade och sen blir de kanske någon träning eller så ikväll.

Katolsk Gudstjänst

Jag var med några från klassen och besökte en katolsk Gudstjänst nu ikväll. Det var lite speciellt men mysigt faktiskt även om de va på gränser till för långt, man var lite trött på slutet. Prästerna sjöng sig nästan igenom hela gudstjänsten och de lät lite som man tänker sig att de låter när munkarna sjunger i ett kloster,  det var faktiskt behagligt att lyssna på!
Ytterligare en uppgift avklarad och man kan i stort sett säga att Religion A kursen är klar, ska bara prata lite i klassen om besöket.

Jag har stressat runt hela kvällen med räkningar och tider till körkortsprovet, känner på mig redan nu att de inte kommer att gå så bra i morgon men jag får försöka ialla fall. Önska mig lycka till, kommer att behöva det!


Dagen som försvann

Jag hade stora planer för denna dag, jag skulle göra allt som jag inte gjort under lovet i skolväg altså, och ännu viktigare. i körkorts-plugg. Men icke.

Efter min hurtiga morgon promenad får jag ett telefonsamtal som gör att resten av dagen är förlorad. Jag skall jobba tills kvällen, då jag ska på mitt friskispass, som tar ytterligare en timme eller två och gör så att jag inte kommer hem försen tio.

På ett sätt var det bra, jag vann tillbaka mina timmar som jag förlorade genom att vara sjuk i lördags, men förlorade som sagt lite tid jag hade tänkt lägga på annat. Aja, fick ju bra betalt för de!

Nu ska jag plugga körkot, sen sova.

Inlines :D

Jag följde med Kim och Jerry och åkte inlines nere vid strandpromenaden nu ikväll, de va jättekul! ...eller jag var verkligen "bambi på hal is" till en början o de mesta av tiden faktiskt men med Kims coaching så gick de lite bättre på slutet. Riktigt kul att åka när man får in tekniken.

Sen gjorde vi lite mys här hemma hos mig med ost, kex och lite frukt. Jättegott och faktiskt nyttigare än godis i alla fall. Vi såg på Sanningens ögonblick och Law & Order... och sen gick dom hem och jag ska sova :)

Ledig i morgon med men sen börjar skolan igen, vilket bra lov man har haft ändå, gjort en massa kul och inte jobbat allt för mycket den här gången faktiskt.



Påsk

Har vart hemma hos mamma och pappa, de fick ta hand om mig lite när jag vart sjuk. Vi hade en mysig påskmiddag och åt även på stan i dag när vi var inne och övningskörde. Har ju uppskrivning nu i veckan och uppkörning nästa vecka, spännande att se hur det går.. skulle verkligen vara skönt att ha det avklarat!

Jag på singstarfest med disneytema^^

Såhär fin var jag när vi var på Singstar fest med disney-tema hos Sabina i Torsdags. Jag förställer törnrosa om ni inte ser det :) Min kamera har tyvärr gått sönder lite och linser åker inte tillbaka helt, det är därför det är en svart kant med på bilden :(


Ain't feeling well

Uuuhu.. jag är typ sjuk. Spydde inatt och har inte kunnat sova alls för att de varit så varmt/kallt. Ringde till jobbet och sjukanmälde mig vilket kändes lite weird, jag har typ aldrig vart sjuk från jobbet förut. Och idag hade de vart OB heeela dan, snyft, de känns ju lite trist. 

Ja,ja, thats life!

I got to stop

Jag har ätit sjukt mkt skit på sista tiden. igår var typ 50% av mitt intag under dagen tårta (det bjöds på en massa tårta på jobbet). Godis, glass, doken-mat, mackor o annat onyttigt har dominerat den här veckan. Usch, jag vill bara sluta.
Det är liksom inte bra.

Jag behöver en egen Anna skipper som kan hålla koll på allt jag stoppar i mig. Jag tänker alltid att jag ska va nyttig men sen så "unnar man sig något gott" lite då och då, och så blir det för ofta.
Jag är så svag mot sötsuget.. någon som har ett bra tips hur man blir av med det?

As time goes by

Tiden går sjukt fort. Det kan ifs bero på att det händer saker hela tiden och jag har fullt upp om dagarna, vilket jag gillar, men jag hänger inte med! I morgon är det redan torsdag!

Idag jobbade jag hela dagen 10-19.15. Lite halv-drygt pass sådär men till sist fick man gå hem. Träffa Kim på vägen hem och vi hann prata några minuter :) Väl hemma gästades jag av Amanda och Lisa som kom med ett bidrag till min outfit som jag ska ha i morgon, I love it!

I morgon är det fullt schema! Först ska jag till Nilssons för att genomgå Risk 1:an, en onödig utbildning som de lagt till, kommer att ta flera timmar o kosta 500 spänn, men vad har man för val. Sen blir det att springa till jobbet: 12-20.00.. O Sen kommer Emma och plockar upp mig för vi ska til Sabina på fest! Blir nog skoj. ^^


Onödigt?

Sitter i mitt rum o kollar på mitt skrivbord som står i hörnet av rummet och undrar varför det egentligen står där. Har jag någonsin suttit vid det? Nej, jag tror faktiskt inte det, sitter typ alltid i sängen eller i några få undantagsfall i köket. De har liksom stått där i cirka två år och bara stått... aja, bra avlastningsbord och jag har faktiskt rätt mkt prylar i lådorna men sitter och skriver vid det gör jag inte.

Har börjat läsa en bok idag. Den heter "Hon kastade slöjan " och handlar om en muslim som är handikappad och ber om helande. Ganska interesant faktiskt med tanke på att vi har läst en del om Islam i skolan nyligen, man känner igen mycket. Inte för att det är någon religion som jag har planerat att joina men ändå kul att lära sig hur de tänker...

Nu ska jag se Desperate!

Congratts!

Man kära syster klarade sitt körkort idag och det har vi firat med lunch på Kaffe och Choklad affärens nya café lokal med pappa, jättemysigt! Sen tog vi en runda med bilen och det kändes lite som livet i USA då man ofta körde runt stan utan anledning eller mål... Vi hamnade till sist i almedalen där vi satt o solade en stund. Övervägade att ta en glas på glassbaren men det får bli en annan dag.

Ska försöka plugga lite nu och sen övningsköra själv, önskar att jag själv kan klara körkortet snart, skulle vara extremt underlättande. Fram tills dess är övningskörning och körkortsplugg (plus en ekonomisk press) en del av vardagen *suck*...





Monday

Idag vet jag inte riktgit vart hela förmiddagen tog vägen men jag sov ganska länge o sen sprang j agpå stan en runda o köpte present till syrran och diverse nödvändigheter.

Sen slappade jag typ men vid fyra-halv fem snåret så mötte jag Felicia o vi handlade för grillkalas hos Maxi. Fast sen kom vi på att vi inte hann grilla för jag skulle till friskis vid halv åtta (var tvungen att gå vid sju) så det blev ungen och stekpannan! Men de va gott o trevligt ändå.

Friskis idag var jättekul som alltid, men det blir roligare och roligare för varje gång för man lär sig passet och nu kan jag de nästan utantill. Jacob hade bytt ut musiken idag och hade många bra låtar vilket gjorde att de blev extra kul!

I did something after all

Fick lite gjort idag ändå. Eller aa, mest slappa saker nem ändå. I morse var jag extremt godis sugen och köpte en massa godis i bingan som jag sedan satt framför TVn och tryckte i mig. Onyttigt på alla sätt men så får man göra ibland, bara de inte blir ofta. Sen Gick jag en sväng runt stan med Maria, trevligt, trevligt.

Kom hem lagom så att jag kunde vinka av min kära sambo Frida som åkte hem till skåne för en vecka (känns lite dystert att va själv i lägenheten ikväll). Vid halv sex blev de fotbollsträning med Emmelie och resten av korplaget nere vid A7, det var faktiskt riktigt roligt idag, kul att spela!

Efter träningen gick jag hem o käkade middag, sen till Felicia och hämtade lite grejor från igår... Så jag har sprungit runt en del idag trotts allt. Så skönt när det är vår i luften, härligt att va ute!




Jag tycker att jag har försökt länge nu, om inte du försöker snart så ger jag upp... Sorligt men sant.

Sista gången

Igår var nog sista gången vi gick till Hp, de va lite folk och allmänt ovärt..  kvällen blev lite roligare mot slutet men i början var det verkligen helt dött.
Hamnade även på efterfest en snabbis men den va rätt trist så jag o Felicia gick till Max och köpte varsin Maxbox. Vi fick ett målarblock i, det var lite gulligt.

Nej, nu ska jag försöka styra upp den här dagen lite, känner mig rätt seg idag så¨de blir nog en slapp dag skulle jag tro.

Lovely

Började dagen med Friskis på säve, det är lite halv tufft dedär passet men det är bra! Då får man ta ut sig lite. Sen va de hem o dusha för att sedan gå ut på stan med Emma. Vi åt på kafét tidsfördriv som kanske inte är det bästa.. åt en dyr pajbit. Sen gick vi och kollade lite i den nya gallerian, kul o se, det bästa var att Kaffe och Choklad affären har fått en större lokal med en rejäl kafé del, önskar att vi hade ätit där istället, men de får bli en annan gång. 

Sen gick vi ner till Glassbaren och köpte årets första glass. Träffade Sandra där nere och det visade sig att de ska till Kreta när vi är där ^^ jätteroligt! Vi gick vidare för att avnjuta vår glass i den vackra Almedalen. Vi satt länge i solskenet och njöt av att våren äntligen kommit innan vi gick tillbaka hemmåt.. 

Väl hemma blev jag sjukt trött och deckade typ på sängen. Är fortfarande lite trött o har ont i huvudet, ska vila upp mig tills ikväll så att jag orkar med lite fest :) 


Kreta ^^

Jag och Frida ska ta en sista minuten resa till Kreta 30 april till 7 maj! Det kommer att bli underbart roligt och det är presic vad jag behöver, sol och bad! Det känns som att detta kommer bli lite som min sommar för under den riktiga sommaren brukar det mest bli jobb. Planen är att bli brun inför bal och student, ska se till att vårada min eventuella bränna så att den sitter kvar tills dess^^

Ååååh, vi ska ha så kul! :D

En dag i storstan

Igår blev det en lång dag, gick upp 05.15 för att hinna med båten tillsammans med klassen på morgonen, fick dock sova lite extra på båten. Vi åkte upp med Religion A och skulle göra studiebesök på olika religiösa anläggningar. Sen åkte vi och såg på en Synagogga och efter det bled det besök på en moské. Båda besöken var interessanta på sitt sätt.

Efter allt han jag hänga lite med min kära vän Hanna som bor i Sthlm, vi fikade på Fotöljen (det börjar bli lite av en tradition för oss), tyvärr kunde vi inte ses så länge, jag blev tvungen att möte upp klassen för att åka hem igen.
 
Det var en lång men bra dag, det enda som var dåligt var att den tärde lite på ekonomin (iaf mycket mer än vad en vanlig dag hade gjort) först köpte jag frukostbricka på båten, 62 kr, extremt ovärt, önskar att jag hade tagit med som de andra. Sen blev d elunch på donnken, cesarsallad för 59 kr, ovärt det med, donken gör inte ens så goda sallader.
O sen när jag fikade men hanna tog jag en fetaost macka med latte, minns inte vad de kostade men de var iaf värt sitt pris. Dessutom så är trötthet och hunger ingen bra kombination för att man ska kunna stå emot sötsug, tror att jag tryckte i miig hela tre chokladbitar under dagen (en plopp, en snicker och en kexchoklad). Så tänk vad mkt pengar jag spenderade bara på ätbara saker, usch, sen så var de ju onyttigt med godiset. Ångest.

Sunshine :D

Vaknade upp med solen skinandes i ansiktet i morse och bestämde mig för att ta en rask promenad innan frukost. Blev en 40 minuters sväng runt skarphäll och sedan havregrynsgröt med frysta bär.

Bra början på dagen som nu ska ängnas år plugg i religion A, projekt och kanske lite NK.

Ikväll blir de först fotbollsträning med Emmelie vilket jag tror kommer bli roligt o sen kvällsfika med Felicia och Sandra :)

RSS 2.0