The day things changed...

Gick till jobbet idag med en klump i magen och massa ångest. Allt har bara blivit fel, fel, fel, och de värsta var att de framstod som mitt fel men jag visste inte bättre. Hur kunde jag veta?
Sen löste sig det ena efter det andra och så fick vi besked om att min största kunde har signerat!! Jag blev glad och alla på kontoret blev glada för min skull. Det kanske inte är så bra att skriva siffror men de sparsamma dagarna är över och nu börjar the real business!
Nu är jag lättad för nu har jag klarat det första steget, jag har kännt det hela tiden men efter detta så blir det bara bättre, det vet jag :)

Mamms o Papps...

Då har man haft besök av mamma och pappa under helgen, var lite mysigt.
Vi åt ute på Sydöst som nog blir en av mina nya favoritresturanger här i Oslo, mysig och bra kvalite på maten!
På Lördagen åkte vi upp till Holmenkollen för att se på den fina utsikten och va ute i solskenet. Åt även en fin lunch på restauranten där uppe.
Shoppade även lite i stan.
På kvällen fick mamma lite ont i huvudet men jag och pappa gick och såg en film på bio, This Means War, men Reese Witherspoon. Ganska bra film faktiskt, sådär lättsam och förutsägbar som jag gillar när det är ;)
Idag åkte vi även ut till Sognsvann och gick en promenad runt sjön där ute men de var en massa is runt hela spåret så det var inte så lätt som jag hade tänkt. Sen åkte de hem mot Gotland igen.
Sen har det blivit en lugn Söndagkväll och jag laddar för en intensiv sista salgsvecka i februar, nu gäller det att köra på för fullt, wohoo ;)

Torsdag

Snart helg, bara en dag kvar! Veckorna går så fort att det är sjukt. Snart är det vår. Det fina vädret som har varit nu gör verkligen att livet känns lättare, och jag längtar till sommaren.
Var på ett ritkigt business-möte idag. Alla hade kavajer, kostymer och bytte visitkort. Gillar verkligen den stämmningen, känner mig som busniess-woman då, men det är en lång väg kvar att gå innan det verkligen är så. För det mesta i det större möterna när jag har med mig någon känner jag mig lite dum eftersom jag mest observerar och noterar medan den som är med sköter snacket. Hade vart ännu roligare om det var jag som fick köra hela racet men den dagen kommer väl den med tänker jag.
Cageball efter jobbet idag, kul, inte så ofta det blir av eftersom vi inte får ihop tillräckligt med folk  var gång men när de händer så händer de ;) Kul att spela lite även om jag inte är ett proff på fotboll.
Som sagt, i morgon kommer mamma och pappa på besök så i morgon efter jobbet måste ja gnog städa lite här hemma :P

Long time to writing

Har blivit lite dålig på att uppdatera bloggen i det sista, mest för att jag alrig orkar sitta vid datorn på kvällarna.
Helg i Hemsedal altså, vad ska man säga. Vi kom aldrig upp i backen för de snöade för mycket på Lördagen, de va lite mysigt men hände även saker som aldrig borde ha hänt. Ingen kommentar i övrigt.
Va på massagebehandling igår på massageskolan, skönt fast det konstaterades att jag ikke var i så stort behov för det ändå, träningen har nog fått igång cirkulationen i det sista och därav inte så mycket spänningar. Men ändå nice med massage tycker jag.
Igår hade jag världens segaste dag på jobb, möten utsattes på grund av sykdom (i sista sekund när vi var där), bara ringing och ingen som ville ha möte, dalande motivation....
Men IDAG!! Signering, kunder ringde mig, klagade eller ville anteckna fler abonement, sände mig mail för att boka möte och fick muntlig accept på en STOR kunde, tror inte helt på den än... men vi får se, det kan ske ;)
Så full fart altså men det är så jag vill att det ska vara. Just the way i like it!
Var även inom en revisor och kommer nog att lämna in alla grejor till dem, känns bara skönt att få det avklarat.
I helgen kommer mamms och papps på besök med, blir trevligt, har ännu inte kommit på nått vi ska göra men ska se om jag kan finna på nått kul.

Projekt regneskapsförer...

Jag måste finna en regneskapsförer och det är snart. Jag tror att det heter bokförare på svenska och detta är altså en utbildad ekonom som kan se till att man gör allt riktigt vad det gäller skatter och fråndrag när man står som enkelmansföretag (eller annat mindre företag).
Har skutit fram del hela ganska länge eftersom set inte varit speciellt viktigt då jag haft så låg inkomst men snart passerar jag gränsen för att bli mervärdiplikting och då blir det viktigare att skötaa sånt för att inte åka på en smäll senare.
Var på möte med en för ett par veckor sen men kände att han var relativt oerfaren och lite tråkig. Idag ringde jag två stycken en lät så oengagerad att jag inte orkade prata med människan, den ändra lät trevlig och serviceinriktad, dessutom ligger den ganska nära mig så ska dit på onsdag på möte. Hoppas det känns bra för då kan jag bara lämna över allt till den här personen så behöver jag inte tänka så mycket på det längre.
Ska nog försöka få reda på lite kvitteringar redan ikväll så att det inte blir för mycket att göra sen.

Valentines och Hemsedal...

Alla hjärtans dag idag, har verkligen inte märkt av det försen nu när jag kom på facebook, Trodde att det var den 13e.. haha, så är livet som singel.
Min vänn och kollega Hege har även övertalat mig att komma med till Hemsedal i helgen. Var egentligen inte supertaggad på att dra dit men nu när jag är indragen i det så får vi se till att ha kul!

I will always love you...

Fick precis veta att min barndoms idol Whitney Houston gått ur tiden. Sorligt, bara 48 år gammal. Ingen sjöng som hon.

Annars har det varit en lugn helg. Hade lite planer på fest men ställde in det eftersom jag kände att jag verkligen behövde vila ut. Igår blev det lite tacco-kväll hos Emelie och Louise. Sen fick jag faktiskt städat lite hemma med vilket behövdes. Gymmade som vanligt på lördagen.
Idag har jag vart hemma hos Maiken för att träffa Alexandra som är på besök i Oslo. Mysigt att träffa henne igen även om hon var lite sjuk. Såg några episoder av Sex and the City och chillade lite.

A weekend in Feruary

På fredagen fick jag besök vid halv åtta. Linnea och Bella kom och jag hade lagat en lasange som vi åt tillsammans, den blev ganska så god faktiskt. Sen åt vi bananer i ugn med choklad och glass efter. Gott!
Lördag blev det gym på förmiddagen, jag har blivit lite omotiverad i träning känner jag, skulle behöva en personlig tränare som kan tagga mig lite.
Lördag kväll så var det födelsedagsfest för Molly hemma hos Anna och dem på lakkegata. Trevlig fest med trevligt folk!
Så idag blir det en traditionell dos av lite Desperate Housewifes som alltid på söndagar. Time to enjoy.

It's to cold for angels to fly

Igår fick jag till sist in ett kontrakt som räddade månaden lite. Men bara lite. Känns i alla fall bra med någonting. Var hur länge som helt sen sist.
Annars spinning idag och snart helg igen, veckorna går så fort!

RSS 2.0