eventful days

Vi hade riktigt roligt i Stockholm och jag hittade en jättefin balklänning :) till ett rätt bra pris om man jämför med den jag tänkte köpa först. Är nöjd.
Farmor bjöd ut oss på middag på en ny restaurang nere vid stureplan som hette Vapiano, men tyvärr var det så mkt folk den kvällen att vi fick gå till örtagården istället, men det va bra de med.

Natten blev allt annat än lugn, kim blev sjuk och jag och emmelie va tvungna att ringa en ambulance och åka med henne till karolinska där vi fick sitta på akuten hela natten. De tog en massa prover o hon fick en massa medicin sen skulle hon sova så jag och emmelie fick ta oss tillbaka till farmor, då var klockan lite efter fem på morgonen. Vi virrade runt en massa och åkte typ fyra olika bussar innan vi kom hem tio över sex på morgonen. Farmor hade inte märkt någonting.
Vi gick och la oss. Nästa dag fick jag förklara allt och sen fick vi sova ut lite innan vi åkte tillbaka till sjukhuset för att hälsa på kimmsan. Hon mådde bättre och hennes mamma kom dit så jag o Em gav oss ut på stan och shoppade! På kvällen gick vi till Vapiano och det var en jättemysig restaunrang med god mat, kan tänka mig att käka där igen för det var inte så dyrt trotts allt!

Nästa dag tog vi båten hem med Kim och hennes mamma. Skönt att komma hem, fick ta igen lite förlorad sömn och sen gick vi ut på kvällen. Det var tänkt att vi skulle till munken men lkikförbaskat hamnade vi på hamnplan. Helt ok kväll ändå.

Idag ska jag jobba!

Självdiciplin noll

Skulle ha pluggat igår, gjorde jag det? nej. Men idag, idag ska jag plugga! Som bara den, jag ska göra hela mitt projektarbete o all NK!! Det är nog att va lite överambitiös.... Men jag sk iaf få något gjort!

Beger mig nu till Bibblan för där brukar saker o ting bli gjorda lite bättre.

Igårkväll bokade vi biljetter! Jag, Kim och Emmelie ska va i sthlm fro.m. i morgon tills fredag för att hitta balklänningfar med mera :) ska bli kul!

Stupid phone

Jag gillar inte min mobil, nu har den slutat att ta emot sms igen. Eller i alla fall att ta emot dom i tid. Fick fem sms i morse som jag borde ha fått senast igår. Dessutom så får jag sms från tele-svar hela tiden osm säger att jag har fått ett medelande trotts att det inte finns några missande samtal och när jag ringer upp telesvar så säger den att jag itne har några medelande. Dumma telefon!

Va hos maria  idag och provade balklänningnen, den va helt ok men jag vet inte.. ska kolla lite i sthlm med. Sen får vi se. Vi var även och åt på Joda, blev mycket mätt. Men tog den sedvanliga natchostallriken, är som sagt inte så bra på att variera mig. 

Ikväll blir de friskis och biljettbokning. Där innan ska jag försöka plugga lite projekt.. 


Ledighet..

I morgon kan jag göra presic vad jag vill. Det känns skönt. Särskilt efter en lång helg av jobb och slit. Har jobbat fredag lördag o söndag. Dessutom så städade jag lägenheten i morse och tvättade alla mina kläder. Hamnade nästan i bråk med en granne i tvättstugan haha, han försökte sno min tvätt tid men det visade sig sedan att det var ett missförstånd.

Åt presic upp det sista godiset för helgen, ska inte köpa nått mer nu, usch måste sluta! Nått annat som jag har ätit mycket av i helgen är tzay-spett! Det är gott, ni borde prova, det finns på Atterdags och bara där! Har ätit hela tre Tzay-GI-tallrikar på tre dagar, är inte så bra på att variera mig när det gäller mat på jobbet. 

Planen för i morgon ser ut såhär: träffa Kim och boka båtbiljetter, träffa maria och prova balklänning, gå till bibblan o plugga projekt, värda på friskis. Sen får vi se vad som händer.. 

Poison in my venes

Ikväll förlorade jag igen, mot sötsuget, och godismonstret i mig tog över. Jag skulle bara köpa lite godis, jättelite, men de blev godis för 25kr. Jag ville egentligen inte ha, ändå köpte jag, det är sådant som är dåligt.
Det har varit dåligt över lag den här veckan, från och med onsdag och frammåt. Köpte till o med choklad o lakrits på en vardag efter skolan, år många bullar hos Felicia och idag.
Så mycket socker är inte bra och det vet jag, mina nyårs löften och GI-planer har gått i kras.

På ett sätt så gör det inte så mycket, jag är inte överviktig och behöver inte banta eller så egenligen. För en vecka sen kände jag mig till och med smal och så mycket kan väl inte ha ändrats fysiskt på den tiden.
Men jag gillar att ha kontrollen över vad jag äter och om jag vet att det är nyttigt så känns det bra på fler än ett sätt.
Jag vill komma tillbaka till mina nyttighetsrutiner och tappa suget som jag gjorde för ca ett år sen. Men sen tänker jag alltid att man kan unna sig lite ibland och så spårar de ut till sist. Jag har alltid varit en gottegris.


Kluven

Kan inte bestämma mig för om jag vill jobba kvar på Atterdags i sommar eller inte. Det hade ju ändå varit en trygghet att göra det,  jag kan jobbet, jag känner alla i personalen och många av kunderna, det är förhållandevis bra betalt och bra villkor, man kan säga till om man vill ha ledighet och så vidare. I år får jag till och med ta ut betald semester.
På något sett har det blivit en del av min indetitet under de här två åren, många ser mig säkert som Atterdags-tjejen, man blir igenkänd som det när man är ute blan folk, det är lite kul ibland.

Sen är problemet bara att det är så oerhört tråkigt, stor del av tiden faktiskt, enformigt som bara den och man får ont i axlar och armar. Jag är en person som ständigt söker förnyelse och nya erfarenheter. Jag får ibland känslan av att det skulle vara så himla mycket roligare att jobba någon annanstanns, men vem vet, jag kan ha fel. Och om jag skulle ha det skulle det ju vara jobbigt om jag skulle sakna mitt gamla jobb. På något sätt känns det ju faktiskt som att jag sviker dem om jag byter jobb, och jag vill ju vara lojal.


Än så länge har jag bara sökt till Destination Gotland, och jag vet inte ens om jag får jobb där, men jag hoppas (men då skulle i och för sig valet bli ännu svårare). Funderar även på att söka lite Krog, de är nog tufft, men kul att prova på! Neeeej, vet inte alls hur jag ska göra faktiskt. Men det löser sig. 


 


MVG, MVG och MVG

Idag avslutades IV-vals perioden. Jag fick MVG i alla tre kurser vilket var lite över förväntan, men jag har verkligen gillat dem allihop och det känns lite synd att det är slut, men ändå skönt.
Jag fick många fina ord från Tina, hon fick mig att känna mig nöjd med mig själv för en gångs skull.

Hade middag med Felicia och Maxi valentine igår, de va mycket trevligt, kom inte hem försen kvart i ett på natten. Vi kom på en del roliga ideer hehe, bland annat att jag och felicia ska flytta hem till patrik om två veckor. Får se hur de blir med det lol... :) dom e så söta mina nya vänner.


I fell asleep

Tanken var att jag skulle lägga mig ner och vila lite, kanske ta en liten nappis. Men när jag vaknar en dryga timme senare så känndes de inte längre som en lika bra idé. Har nästan sovit bort hela eftermiddagen och jag kunde allt ha gjort något nyttigare.

I kväll blir det lite middag med mina valentin-kompisar :) ska bli trevligt. Fram tills dess är det nog bara chill...


hopplöst fall?

Ibland undrar jag om jag någonsin kommer att få mitt körkort. Hade första körlektionen på länge idag och jag har faktiskt tränat mycket med pappa under vintern ändå lyckas jag göra bort mig ganska rejält genom att köra in på en cykelväg.
I mean, who does that? Jag måste nog bli bättre på att kolla på skyltar. Jag har verkligen inte råd att hålla på så. Betalade 2000 för fem nya ledktioner idag och jag hade hoppats att det skulle räcka, men nu är jag lite tveksam.

Frida tittade även förbi idag och vi pluggade lite på vårt hotell. De blir nog bra, vi gör ett lyxigt SPA hotell, skulle faktiskt vilja bo där själv måste jag säga. Om man ändå hade råd att lägga pengar på sånt...

Friskis ikväll kasnke... aerobic eller core? 

Aerobic

Var värd på mitt första Aerobic pass igår! De va lite knepigt och hänga med i alla snurrar men annars var det rätt kul, fast inte så jätteansträngande... tror dock att det blir bättre när man lärt sig passet och kan ta ut rörelserna bättre.

När jag cyklade till friskis så hittade jag en stackars gammal tant som hade ramlat omkull inne på korpen området. Hon låg där alldeles hjälplös och kunde inte röra sig och rullatorn hade rullar ifrån henne. Jag stannade såklart och försökte hjälpa henne upp men det var inte det lättaste. Hon var så svag att hon inte ens kunde ta sig upp med min och rullatorns hjälp. Det tog säkert tio minuter innan jag fick henne upp på benen så att jag kunde fortsätta. Som tur var hade hon inte brytit något.


Idag är det hemstudiedag och vi ska hålla på med vårt hotell-projekt! Jag passar dock på att jobba lite med så mellan 13-20 sitter jag i kassan på Atterdags ifall nån vill komma förbi och säga hej!


Måndag

Tillbaka till skolan. Det är sista veckan på IV valen nu vilket känns lite konstigt, har nästan glömt hur den vanliga skolvardagen ser ut. Kommer nog att sakna detta lite, iaf maten här i Slite som är tio gånger bättre än Klinte. 

Vår sista uppgift är att "bygga" ett eget hotell. Jag och Frida ska göra ett lyxigt spa hotell med ekotänk! Ganska kul faktiskt, men vi kan inte komma så mycket längre just nu så lite segt o sitta här i skolan. Vill åka hem. 

 

Valentine

Det har varit ett intensivt och roligt dygn fram tills nu och det är skönt att va hemma i sängen igen. Igår efter jobbet så åkte jag och Felicia ut till Hemse med bussen där vi träffa några som körde ut oss till vad vi trodde var Havdhem, men det visade sig senare att det var Barlingbo.
Vi hamnade på en fest där vi bastade, rullade oss i snö i bara bikini och badade Bursbalja. Det blev minst sagt en galen kväll!  De va kul, men känns verkligen som att man kommer att bli sjuk efter de här...

Vi fick skjus in till stan med Patrik (även kallad Maxi) och Simon (även kallad kortleken) de blev gemensamt bakiskäk på Max, alla var jäääättehungriga, så de var ritkgit gott! Sen bestämade vi oss för att åka pulka så vi åkte runt hela stan för att hitta en (Rusta, ÖB...) men de gick inte, så de slutade med att vi fick nöja oss med den vi fått låna av simon och kompensera det med några sopsäckar. Sen åkte vi runt lite till för att hitta en bra backe och till sist hamnade vi på Gråbo.
Vi åkte ett tag, de gick väl sådär, haha, men det var sjukt kul. Problemet var bara att vi blev ritkgit blöta så efter en stunds pulkaåkande och rullande i backen så åkte vi till ICA Maxi igen för att handla kakao och kanelbullar. Sen åkte vi hem till Patrik, lagade varm choklad och fikade på våra nyinköpta bullar, mycket mysigt.
Sen spelade vi guitarhero hela eftermiddagen, de va kul och jag blev faktiskt rätt bra mot slutet med tanke på hur dålig jag var i början hehe.

Blev en riktigt rolig och impulsiv helg trotts allt :)

bad girl

sitter här o käkar godis, inte bra. Godis är onyttigt och kostar pengar. Men, men följer inte GI så jättebra just nu iaf, ska göra ett nytt ryck snart. Förje varje gång som jag bestämmer mig att frossa i godis så mår jag dåligt, min mage klarar det liksom inte. Plus att jag brukar upptäcka att det egentligen inte är så gott efter ett tag. Ändå äter man.
Så godig kan jag faktiskt tänka mig att slute med helt (utom choklad). Därimot så saknar jag pasta och bröd ibland. De vill jag äta.. får se hur jag styr upp de där.

Ännu fler studiebesök idag på solhem och kneipbyn. Kneipbyn visade sig va så mkt mer än vad jag har sett det för tidigare, blev faktiskt imponerad. Vi hade föreläsnig med Eva werkelin, hon var inspirerande att lyssna på.

Sen fikade jag med maria o gick på stan en stund. Amanda var här. Ikväll tänkte jag bara va lag o chilla en massa, jobbar tidigt i morrn.

ont idag

Squashen tog mer än jag trodde... har haft riktigt ont typ överallt idag, hehe men skönt när man vet att man använt lite muskler. Va ute i Klinte idag, inte vart där så mkt på sista, men kändes som att d eva ovanligt lite folk faktiskt. Skolan va rätt seg...
I slutet av dagen så såg jag att de hade fått in semlor i caffis! jag som hade vart sugen på nått gott hela dagen köpte en direkt med lånade pengar. Bara för att jag va tvungen o stanna i några minuter o äta så missade jag bussen. Såklart.

Fick vänta på nästa o nar jag kom in till stan mötte jag Kim o Helena. Vi gick o kollade lite på balklänningar på Julia hultgren. De hade några fina (dyra) faktiskt, en som passat perfekt till kim om den va lite större o lite kortare. En som satt i stort sett perfekt på mig, men den såg inte ut exakt som jag önskat så jag avvaktar.. Dessutom planerar vi den tripp till Sthlm på lovet där vi ska kolla in Aksara! Man vill inte köpa något innan dess..,

Blir nog ingen friskis ikväll, men en promis ska jag nog orka med!

squash!

Idag har jag faktiskt hunnit med lite. Det första jag gjorde i morse var att gör klart menyn och dryck menyn sen mailade jag dem till mina lärare. Alltid skönt att lämna in klara saker. Men borde ha gjorts tidigare i det här fallet.

Sen gjorde jag en sanbb sallad till lunch innan jag åkte bort till kanonen med jacob o spelade squash! Det var roligt faktiskt, jag var riktigt dålig i början men det gick rätt bra mot slutet. Man blev mer ansträngd än vad man trodde o de känns faktiskt fortfarande lite i rumpa, lår och armar. Vill spela igen!

Sen åkte jag hem o dushade och pluggga på körkortet i nån timme.

Vid halv fem-fem fick jag till Willy's o mötte Kim. Vi handla lite mat o gick hem o lagade en jättegod middag (kan inte stava det vi lagade men de är typ tortilla med kykling, lök och ost i som man steker o sen läggern man i guacamole och grönsaker, supergott!), De blev glass till efterätt o sen mys med kortspel o top model final.  

Nu ska jag göra klart hotell läxan.

Avklarat

Äntligen har jag fått iväg min ansökan till Destination Gotland så nu är det bara att vänta och hoppas! Därmed  är en av de saker jag fördröjt under lång tid gjorda. De resterande är: göra klart menyn med drycker, skriva om nästa del på projektet.

Blir nog ingen friskis ikväll, ska köra med pappsen och försöka få lite ordning på alt annat. Skönt med en ledig eftermiddag. Bokade fler lektioner idag på björkmans föresten, så snart hoppas jag att jag kan ha körkortet i min hand!!!

Studiebesök

Idag har vi varit på St Klemens Hotell och Strand Hotell på studie besök! Det var roligt, även om hotell jobb inte känns jättelockande med tanke på att de sa att det är 90% städ hehe.. Gillade faktiskt stand bättre, fin miljö och lyxigt boende. Kom att tänka på att mitt framtida jobb som reseledare kommer att innebära ca 100% boende på hotell vilket gör att det känns ännu mer lockande, jag älskar att bo på hotell! :)

Frida och jag sprang även på stan lite och lunchade på Celine med fina Maria som servitris, jätteduktig va hon ;)

Ska faktiskt inte jobba på friskis ikväll, nu är de onsdagar som gäller istället! Känns lite konstigt eftersom jag hade vant mig vid de men ska nog gå dit o gympa iaf!

Finally

Äntligen har jag återförenats med min skööna säng. Lite för sent känns det som, har varit en lång dag..

Sa till på mitt jobb att jag ska söka lite annat till sommaren. De blev inte så glada för de men, men, what to do... kanske blir kvar om jag inte får nått annat. Måste ha bestämt mig innan sista Mars.

Nu är det verkligen dags att sova.

Lyckad kväll

Det var riktigt kul igår/inatt/idag faktiskt. Det var en trevlig förfest, rolig krogrunda och kul efterfest. Kom hem klockan fem i morse, men mår ändå bra idag. Börjar jobba vid två, tills dess ska jag försöka vila ut.


Servering avslutad

Sista dagen på serveringen idag. Serverade i Slites resturang matsal, gick bra, bättre än förra gången. Fast jag hade i och för sig bara en sittning på fyra pers så de var inte så jättesvårt. Det enda som var lite jobbigt var att talrikarna var hemskt tunga.

Vi fick käka ordentligt innan den här gången, tacco buffe till och med! Sån mat får man minnsan aldrig i Klinte, skulle kunna byta till slite pga maten hehe. Sen fick vi även käka en efterätt efter avslutat pass, gott!

Och ikväll blir det hem till Väte och käka trerätters som pappa ska laga! Blir säkert gott det med även om det blivit lite mycket mat idag.

Cravings for chocolate

Var ute och övningskörde med pappa. Helt plötsligt känner jag ett oemotståndligt sug efter choklad. Kan inte bärga mig, allt med GI och nyttighet förträngs ur mina tankar, jag måste ha choklad. Det slutar med att vi kör införbi ica visborg och köper några chokladbitar som jag nu sitter och mumsar i mig.

Konstigt att man kan vara så sugen på någonting när man knappt har nått smaksinne på grund av förkylningen. Men det gick tydligen. Måste lära mig att inte vara så svag.

Shit, de här är typ tredje blogg-inlägget idag. Känner mig som en nörd.

Velvet

Idag hängde jag med syrran ut på landet o red en sväng, de har jag inte gjort sen i sommras typ. Kul att göra nån gång ibland sådär..  Men de va hårt i marken så det blev en väldigt lugn tur.
Velvet är bara för söööt (hästen), kul att hon låtsas va sur hela tiden fast hon egentligen är jättesnäll, haha.

Sen var de in till stan igen och jag behöver göra klart min meny... jag är verkligen sämst på att göra skoluppgifter. På något sätt blir dom aldrig av trotts att man avsätter en massa tid för att gör de.

Usch för snövädret föresten, jag ville ju att det skulle bli sommar nu...suck.

Aldrig mer te med mjölk

Jag hade en ytterst obehaglig upplevelse nu på morgonen. Jag skulle dricka te med mjölk till frukost sådär som jag alltid gör. När jag hällde i lite mjölk i tet så såg de lite konstigt ut, mjölken blev liksom inte sådär vit och helt utblandad som den ska, så jag kollade datumet på mjölken och såg att den inte skulle gå ut försen i morgon. Antog därför att allt var lugnt, rörde runt lite och glömde de.

När jag drack teet under frukosten så smakade det faktiskt som vanligt och den märkliga färgen gjorde inte så mycket fram tills det att jag rör runt lite med skeden och tar upp den ur drycken!
På teskeden ligger en STOR. äcklig, konstig, vit klump. En sån som ibland ligger i gammal mjölk. Jag häller såklart ut allt med en gång och känner mig så äcklad att jag måste gå in på toaletten och spy.
Jag trot aldrig att jag har spytt av äckel förut, inte trevligt.

Men de v'ärsta är att jag aldrig mer kan dricka te med mjölk, det som var så gott. Vad ska jag nu dricka till frukost och kvällsfika?

do you belive?

Idag så var jag i skolan och intervjuade en präst om mitt projekt arbete. Det var intressant, kontrasten mot vad en amerikans präst skulle säga är enorm och det är just det mitt arbete handlar om då de känns skönt att äntligen ha tagit ett steg frammåt där. Frågade även min handledare hur jag ligger till betygsmässigt såhär långt och han sa "utan tvekan MVG!" Och det kändes ju bra :)

Trodde att jag skulle va helt ensam i skolan men träffade Max, Emilia, Adam och Danni som jag lunchade med, träffa även lite annat löst folk... trevligt.

Fick även höra att våra STUDENT MÖSSOR har kommit!!!!!! Wiiiiiie, så extremt taggande, längtar så att jag går sönder efter studenten, sommaren och alla mina äventyr jag planerar under hösten!
Men jag gillar faktiskt skolan som den är just nu så det är ändå lite tråkigt att den kommer att ta slut. Bara att ta vara på den sista tiden antar jag, sen börjar det riktiga livet :) 

Kyckling a la Me

Ikväll tillagade ja gmin första kykling i världes historien. För er som inte känner till det har jag tidigare varit vegeterian i typ hela min liv men påbörjade en långsam avvänjnigs process för ungefär två år sen.
Den var faktiskt ganska god, hade mango, avocado, champinjoner, paprika o sallad till för att det skulle gå ner lite lättare men de va inga problem.

Mer kyckling blir det!

trött, sliten, förkyld...

Idag serverade vi på riktigt, men riktiga gäster! Det var roligt och man blev helt slut med tanke på att man inte fick äta inom den normala lunch tiden och inte sitta ned på flera timmar. Har även märkt att jag har träningsverk och är öm i hela kroppen från igår och en förkylning uppå det gör inte direkt saken bättre... Jag är helt utmattad.

Jag gjorde mina små misstag i serveringen och fick lite problem med att bära soppa i höger handen. Annars gick det rätt bra överlag, för att va första gången ialla fall. Mina gäster verkade bli nöjda :)

Gick till maria en sväng enfter skolan för att hämta min kamera och väska som jag glömt där. När jag gick därifrån glömde jag kvar väskan igen dum som jag är, får ta den nästa gång.

Skulle gå på mitt favorit pass idag, men jag tror att jag avstår pga förkyliningen, av erfarenhet vet jag att det inte brukar bli bättre om man tränar. Istället ska jag va hemma, ta det lungt och dricka te tills jag är helt bra.
By the way så har jag blivit ombedd att byta friskis pass! De vill att jag ska jobba på Aerobics passet på onsdagar istället och det skulle jag väl kunna göra... Har alltid velat gå på de passen men de har aldrig blivit av. Spännande.


The Sound Of My Dream

På Marias fest i fredags så pratade jag lite med en tjej som hade planer på att utbilda sig och börja jobba som reseledare. Kul för henne tänkte jag då, känns ju som en rolig grej.

Nu, senare har jag sökt lite på internet själv och hittat ett företag som heter Service & Co som arrangerar kurser i spanien där man utbildar sig till just reseledare. Dessutom ordnar de tilläggs kurser i spanska, skidåkning eller ungdoms ledare. Jag har nu blivit riktigt intresserad av detta, det låter så sjukt roligt alltihopa!!! Det är vad jag ska göra till hösten!! NO DOUBTS! varför har jag inte tänkt på det tidigare liksom?!

Vill först gå en språk kurs i Barcelona och sen Reseledar utbildningen på ett annat ställe (Costa Cava typ?). Nu är frågan bara hur jag ska skaffa pengar till attt göra allt detta för det kostan nämligen en del... språkkursen varierar beroende på hur länge man vill vara där. typ 12 000 ända upp till 60 000 på den längsta (men så länge tänkte jag nog inte va där).
Den anda utbildningen kostan dryga 20 000. Det mesta ingår men sen vill man såklart kunna spendera pengar på annat medan man är där. Dessutom så har jag lovat/ planerat en lång tid att jag ska hinna med en liten rutt till Staterna till hösten, iaf nån/några veckor.

Mina andra planer om kryssning och fjällen läggs altså på hyllan, det här känns mer som min grej. Har dock en känsla av att det kommer att kosta mig mer pengar än det ger eftersom man inte får så bra betalt. Men därimot så tror jag att det kommer att vara värt det hundra gånger om i härliga, roliga och spännande upplevelser.
Ska börja spara pengar till det redan nu!


rubrik?

Ibland är det svårt att hitta en passande rubrik till sina blogginlägg tycker jag. Man vill liksom ha något fyndigt men det är inte så lätt att komma på alla gånger....

I alla fall, Friskis passet var fullt idag som vanligt. Något som inte var vanligt var att vi hade en gästledare från Huddinge, lite spännande pass där, svårt att hänga med ibland.

Har inte kommit så himla långt på min meny idag vilket är lite stressande med tanke på att man ska fixa dryckes meny och allt med. Har även hunnit med att tvätta och nu ska jag käka en spännande GI rätt jag inte provat förr, nämligen gratinerade auberginer med räkor i. Dessvärr var jag tvungen att avvika från receptet en del eftersom allt inte fanns hemma och jag inte orkade gå till affärn. Bytte ädelost mot halloumi och Chilin mot en creamfräsh med chilismak. Men jag får hoppas att det blir gott i alla fall!

Meny- A la Carte

Dagens hemuppgift är att komponera en egen a la carte meny, har inte kommit igång ännu men det ska bli kul. Ska börja med att läsa igenom alla anteckningar..

Åkte hem till Väte i går eftermiddag. Åt middag med familjen, minus Elin, och analyserade vinsmaken så som jag lärt mig i skolan. Det var kul för jag har aldrig tänkt på det så förut, vi kom överens om att vinet inte passade så bra till laxen.
Sen såg vi på Beck och det blev ganska sent..
Övningskörde in till stan i morse och körningen känns verkligen bättre och bättre för varje gång, snart dax att boka in lite nya lektioner tror jag!

Det var otroligt skönt med en ledig helg, har inte jobbat så mycket på sista tiden så får nog börja göra det snart om jag inte ska bli fattig. Har börjat smida lite framtidsplaner som kan betyda att jag kommer att behöva pengar.

Sunshine

Åååh nu skiner solen för första gången på flera veckor, man blir genast piggare då!

Startade dagen med att göra det äckligaste jag vet. Tömma sopor och panta burkar. Usch och blä men nu är det gjort och behöver inte göras igen på ett tag.

Va på 20-års kalas hos Maria igår, det var trevligt! Sen blev de munken för Hamnplan var dött. En hyffsat rolig kväll faktiskt!

Nej nu ska jag gå en promenad i solskenet och i eftermiddag åker jag ut till Väte. Ska försöka skriva lite CV och sånt med.

RSS 2.0