Kick off

Onsdag och torsdag spenderades i stockholm på kick off med det nya jobbet - var ritkigt roligt.

Först var vi inom kontoret i Stockholm, där hade vi möte och genomgång av lite av varje. Sen åkte vi buss ut till Ekerö där vi fick prova ponnytrav. I mitt första heat fick jag en häst som hette Gulliver, killen som släppte iväg oss sa "förbered dig på gullivers resa"!
Det blev en bra resa - vi vann loppet med några hästlängder :)

I semi finalen gick det inte lika bra, jag fick en annan häst som mest ville galoppera och hoppa runt (stackars, var nog trött)...

Efter det gick vi till ett värdshus med väldigt fin uteservering mot vattnet, där blev det mingel och middag. Tills sist blev det en liten tur på byn.

Dagen efter hälsade jag på farmor och åt middag med henne och kusin klara. Sen åkte jag tillbaka mot Oslo...

Har bestämmt mig för att ta det lungt denna helgen och få ordning på saker och ting. Känner mig helt frisk (äntligen) så ska komma igång med träning är tanken!

Har varit på gymmet idag och kört en runda och samma blir det i morgon!

Busy weekend

Det har varit ful fart hela helgen!

Först fyllde Sanna år på fredagen och fick överaskningsbesök av sin mamma och syster. PLus att vi hade hem ca 10 tjejer på middag och sen blev de lite utgång på det.

På lördagen var jag först med Thao på dagen, vi chillade på Lökka och åt sushi.

På kvällen blev det mera sjö mat i form av kräftskiva hos Isabell som snart ska flytta från Oslo till Hamar med sin kille. Trevligt men blev en ganska tidig kväll på mej...

På söndagen blev jag överaskad när jag loggade på facebook och såg en bild av min gamla vänn My (som numera jobbar på Royal Caribean kryssningar) var i Oslo över dagen. Fick kontakt med henne och vi hann träffas i någon timme innan hon skulle vidare.
Oväntant besök! Men såklart väldigt trevligt.

Direkt efter My träffade jag Tone för en fika så de har vart i stort sett speed dejtning av vänner hela helgen.

Känns väldigt skönt att ha fått tillbaka någon typ av vecko rutin, endaste haken nu är att min märkliga "halssjukdom" (svullna och ömma halsmandlar) så att de inte känns helt 100 % att träna än - det vill jag komma igång med nu.

Projektet hitta bil har blivit hetare igen och snart ser jag för mej att jag måste slå till på något - en mörkgrå Toyota Yaris känns mest aktuell efter en tids övervägande.

Onsdag och torsdag blir det Sthlms besök med kick off med nya jobbet - spännande!

First week completed

Då var första veckan på nya jobbet avklarad. Har egentligen bara varit på kontoret och inte ute hos kunder och partners men de har vart trevligt ändå. Mycket ny info att ta inn.

Jag tror verkligen att jag kommer att trivas där.

Det blir en spännande höst full med konferenser, messor, möten, resor runt i landet och annat - just the way i like it!

Brutalitet i sin värsta form

Det är verkligen sällan som jag donerar och sjänker pengar till olika välgörenhetsprojekt, men idag när jag surfade runt på facebook och såg denna artikeln kännda jag mig genast tvungen att göra något - även om det en liten akt så är det bättra än inget!. http://www.lakartidningen.se/Aktuellt/Nyheter/2013/08/Tva-miljoner-valdtagna-i-krigets-Kongo/ Se lenken och gör det du med!

Halsont

Denna veckan har jag kännt av en svag förkylning som i stort sett bara tar ut sig genom svullen och öm hals... Har därför försökt leva livet som vanligt med träning, frisörbesök, träffat vänner osv.

Men inser att de har gett ytterligare känningar i form av utmattning, tror jag ska låta denna förkylningen bli tagen på alvar sånn att jag kan bli bra tills jobbstart på måndag. Vill ju såklart komma i toppform!

Därför har jag knappt vart utanför dörren idag (utom Rimi) och försökt att kurera mej med halstabbleter, the, samt varmt vatten med citron och ingefära.

Har bara läst lite böcker och sånt... det regnar ute och känns riktigt höstigt. Men det är bra det, jag är klar för höst!

Sjukt väder!

Denna augustidag har bjudit på väldigt märkligt väder måste jag säga!

Först som med åska - sen åska med ösregn och hagel - stora hagel, 1 cm diameter säkert!

Detta kan ju inte vara helt normalt? 12 augusti! Men, men, inte så mycket att göra åt saken... Kan nog se det som att sommaren är över i vart fall. Det var en fin sommar i alla fall.


Party like a rockstar

På lördagen blev det vin och räkor för mej och Sanna. Efter det drog vi ned på byn, stod i kö väldigt länge för att komma in på Alfreds Hage, men när vi väl kom in gick vi ut ganska fort.

Sen blev det en tur förbi Fridays, ovärt. Vi drog oss istället hem för lite efterfest. De kom lite random folk och det blev faktiskt riktigt trevligt till sist, ett bra slut på en annars ganska misslyckad kväll.

Nu är det ny vecka och nya tag!

Frisör & Spinning

Dagens event har varit ett frisör besök hos Alexsandra för lite klippning. Så nu känns håret fräsht och det blir återbesök nästa vecka för att bättra på färgen lite.

Lunchade med Sushi på balkongen, solade lite och sen drog jag iväg på ett spiningpass.

Jag har aldrig gillat spinning speciellt mycket men jag tror att de kan vara ett ganska bra pass att variera med, bra för förbränningen. Idag känndes det bra och jag ska nog försöka hinna med någon spinning timme i veckan. I morgon blir det Body Bump!

Är så less på att vara ledig nu!! Vill börja jobba. Nästa vecka, de blir det äntligen jobb igen.

Official

Idag är det officielt att jag inte längre jobbar för Phonero, nu vet alla som behöver veta och det är inte längre behov att hålla det hämligt.

Detta jobbet som jag har varit på i 20 månader i vid det här laget är inte som andra jobb nämligen. Det är bara work hard play hard som gäller.

Snart kommer jag istället att börja jobba hos Enghouse Interactive som Partneransvarlig/Junior Account Manager.
För att göra det enkelt för de som inte är insatta i brachen så kan jag ju säga att jag fortfarande kommer att jobba med att sälja kommunikationslösningar till företag på en lite annan nivå och på ett annat sätt än tidigare.

Så nya tider väntar och jag ser fram emot nya utmaningar i höst!

RSS 2.0