Varför?

Jag ser ingen förklarlig anledning till att folk måste storhandla klockan nio en söndagkväll, det är riktigt drygt så snälla ni, handla i tid eller i alla fall bara det nödvändligaste vid den tiden.

vad har hänt med bloggsidan? helt konstig jue.

I'm going home.

Åker hem till väte idag efter skolan. Har packat en väska full med mjukiskläder och myskoftor. Går ej till skolan i morgon p.g.a att jag är klar med kursen de ska ha. Ska bara sitta hemma i mina mjuukiskläder med en kopp stor te, mysa med hundarna och tycka synd om mig själv. Där ska jag sitta tills klockan två på lördag när jag börjar jobba, sen blir det fest.

You are a pice of shit!

you suck!

hur kunde jag tro något annat?

skola igen

Började skolan den här veckan. Vi har inte fått så mycket seriösa grejor gjorda, men de är väl så i början.. Till exempel så användes hela torsdag förmiddag till att fingervirka. Jag och Max virkade ut ett HELT nystan, det var rosa.
I tisdags spelade vi brännboll, varpa och kubb, trevligt, mitt lag vann! Och igår hade vi information oom projektarbete.

Jag tycker att valet känns ganska självklart för min del, eftersom jag går kultur så tänkte  jag göra någonting kring mitt år i USA. Eller en fördjupning i Kristendomen (bodde ju i bibelbältet). Tror att det kommer att bli ganska intressant. 
Det jobbiga är väl att det itne finns någon schemalagd tid för det så det komemr kanske att bli lite segt att komma igång eftersom jag itne är så bra på att planera. 

Har även jobbat en del den här veckan när skolan har börjat men icke, torsdag eftermidda, fredag eftermiddag och hela söndagen kommer/har spenderats på mitt kära jobb. Fast med tankte på lönen som kommer på måndag så känns det itne lika jobbigt, slog nytt rekord även denna gång!! Men idag är jag ledig och det är skönt!
Har spenderat förmiddagen till att softa runt på stan med min kära vän maria, sovit lite på eftermiddan och ikväll blir det nog lite fest med fia :)

därför gillar jag hösten

Jag gillar faktiskt hösten, har hunnit tröttna på sommaren. Till stor del eftersom jag inte längre behöver jobba så mycket, utan bara vänta då mina största löner på året rullar in på kontot :)

Men jag gillar oxå när löven blir gula och orangea, när luften blir frisk och det blir svalt och skönt ute.Man kan sitta inne och mysa när det regnar ute, baka bullar eller se på film... Man köper nya fina kläder och skolan börjar igen, för sista gången den här gången.

En annan anledning är att det är lite som efter nyår, en ny termin börjar. Därmed kan man sätta upp nya mål och börja med nya vanor. Mina planer inför den här hösten är att sattsa på körkortet, nästa sommar ska jag ta me fan ha en egen bil, så att jag kan åka när jag vill, vart jag vill!! Jag ska sätta igång med mina träningsplaner igen, dom havererade ju efter italienresan förra gången och blev aldrig lika seriösa igen. Jag vill nu bli värd på F&S så att jag har mer bestämda tider, lättare att ta träning seriöst då. Plus att jag vill börja spinna en gång i veckan. Kanske rida Velvet då och då efter skolan. Och sen ska jag börja äta nyttigt och bla, bla... lite tjatigt de där.
Amada och jag åker även på vårat omtalade surfläger i september, det ska bli riktgit spännande!!

jag är glad att det är höst.


evighetsjobb

En sak har jag lärt mig på mitt jobb. Att allting har ett slut. Även femhundra timmar i kassan tar slut någongång, även om det är efter  en period som kan liknas vid en evighet. Detta är en viktig vetenskap för en otålig person som mig.

Det känns liksom bra att veta, speciellt när det är tre timmar kvar innan man slutar och alla tre raster är förbrukade. När minuterna går långsamt, långsamt... så känns det som en stor trygghet måste jag säga. 



 


Shop until you drop..

i morse vaknade ja gupp, lyckilg över att faktiskt ha en ledig dag :) tog de lungt på morgonen, gav mig sedan ut på en joggingtur runt stan. Det var riktgit skönt.

Träffade sedan Jenny som jag gick ner på stan med, vi hittade verkligen en massa fina grejor!! Jag köpte min älskade fred perry tröja som jag har drömt om, letat efter och fantiserat om i över en vecka nu. Som en gåva från himelen hängde det en kvar på MQ här i visby, den hängde verkligen där och väntade på mej, den VILLE TILL MEJ!!! Även om den var storlek L (vilket är lite för stort för lilla mig) så satt den bra och såklart så slog jag till! Kan nästan inte tro att den verkligen fanns, för en vecka sen var den slut (och dom sa att dom inte skulle få in några fler) och så var den SLUT I HELA GÖTEBORG (plus att den var omöjllig att hitta på internet). Men nu är den min, nog om det.
Köpte även tre par leggings/tights på MQ för 72 kr, inte ofta man kan göra det. Plus en annan pösig vit blus. 

I en annan affär på adelsgatan köpte jag en klänning och en skjorta och på Mississippi köpte jag en skjotklänning ;)

Men det största beslutet kvarstår. Hittade en supermysig, jättefin höstkofta på MQ som just nu ligger undanlagd... 
Den är lång, grå med lite mönster på, hur skön som helst! Men den kostar någonting över 900 kr, vet itne exakt. Är det värt det? jag kan i och för sig ha den hur länge som helst, om inte hela livet, det är Bondelid, likamed bra kvalite.
Men har jag dom pengarna just nu? ska jag lägga ner dom på den efter allt anant shoppande?
Jag måste bestämma mig tills i morgon och känner jag mig själv rätt så kommer jag nog att köpa den, men vi får se.

I övrigt så var det en jättetrevlig dag på stan Jenny! Kul att du kom :) har även haft en väldigt trevlig kväll på Sofias 18-års kalas! Dettta summeras som en bra dag :)


personalfest

Va på personalfest på boda borg ikväll. ganska kul men sjuuuukt svåra uppgifter i dom där jäkla rummen. annars var det trevligt, orkade dock inte med krogen efteråt så jag är redan hemma, klockan snart ett. men jag jobbar vid 11 i morgon så det var väl lika bra.

Fynd och variete :)

igår var jag ledig. Spenderade dagen till att sova, springa, shoppa och sen åkt.. eller jag menar KÖRDE ja ghem till väte för att sen åk vidare med familjen för att se varieten i Hablingbo och äta på creperiet.

På min lilla shoppingrunda hittade jag mer än jag hade tänk för det är så mycket rea överallt just nu!! jag var ute efter en regnjacka och hittade ett jättefint regnställ på intersport som gick loss för bara 200 kr (ordinareie pris va 400!), sen gick jag till MQ där de oxå hade en massa rea, jag tittade skeptiskt på en brunaktig klänning, men när jag provade den på var den jättefin. så den köpte kja gför endast 149kr (annars 499). O till sist hittade ja gen brun väska i en fyndlåda på åhlens som jag fick för 99kr reapriset var egentligen 249, vet inte va den kosta från början, men de spelar inte så stor roll...
Jag var nöjd i alla fall!!

Sen åkte jag med familjen ut till hablingbo och käkade som sagt. Jag fick en "pankaka" med lax o grejor på, de va rätt gott. Sen såg vi på föreställningen som var riktigt cool, mycket där man inte förstod, dom kunde verklilgen trolla... rekomenderar er att se den.

vi tog även lite te efteråt och kom inte hem försen typ halv tolv, men när jag gick till sängs kunde jag inte sova så jag låg vaken typ heeela natten! Har varit så sjuuuukt trött idag altså.. så jag måste käka någon macka och sen gå  sova... god natt!

Höst

Det är bara den femte agusti, men redan höst. Visst började sommaren tidigt, så det kasnke inte är så konstigt att den slutar tidigt.. men det är ändå vemodigt på något sätt. Jag tror att jag gillar det. 
Det är så mysigt!

Jag måste investera i en regnjacka och stövlar som jag kan ha när det sommer att bli blött och ruskigt. Idag när amanda och jag tog en sväng runt skarpäll (rusta o elgiganten) så gjorde jag nog ett av mina mest oväntade inpulsinnköp någonsin. På hemmvägen stannade vi till vid en sekondhand affär och där hittade jag ett par jättefina skriskor som jag köpte för 20kr. Vilket fynd säger jag bara!
Frågan är sen när jag ska använda dom, OM jag kommer att använda dom... Men det blir ett senare problem, nu har jag ett par skriskor i alla fall :)

I need to run

Måste börja springa igen, mina träningsplaner verkar inte gå så bra.. plus att jag måste plugga in körkortet och NK innan skolan börjar, typ två veckor kvar. Crap.

Mkt jobb nästa vecka, men lite andra event med ser det ut som. Variete i Hablingbo, Roma teatern och personalfest på Boda borg. Ska blir roligt :)

Dignity, please?

skärp mig.
man behöver faktiskt inte vara så jävla desperat.
 
ångest.

RSS 2.0