The Sun Is Shining

Lördagsmorgon, tänkte åka ut till Songsvan och springa en tur där, alltid skönt att springa i naturen.
Sen blir det nog lite vårshopping med Sannilus, jag känner väldigt mycket för att köpa nya fräsha kläder just nu, har bara en massa gammalt slitet känns det som.
Lite fest ikväll kankse som de aldra flesta av lördagar...

And it goes on and on...

Som vanligt känns saker bättre när man får prata ut lite. Som vanligt klarar jag aldrig att hålla masken när jag ska prata om något som känns jobbigt.
Chefens kommentar idag "jag börjar bli van vid att du gråter nu Emelie"
Känns bra att man lyckas ge ett moget och vuxet intryck på jobbet, javäl, då kör vi på ett tag till...

Laddar mp3n...

Det är lördagmorgon och jag laddar min mp3 för att jag tänkte ut och springa på en lång tur, ut och springa för att jag ska tänka.
Är mycket som snurrar i huvudet nu och jag måste få ordning på det, vad som än händer så kan jag bara inte låta detta passera förbi, förlåt men jag kan inte det. Jag kan inte acceptera vad som helst.
Om det så ska betyda att jag byter jobb så är det bara så, tråkigt men sant, planen var ju absolut inte att det skulle sluta här men de finns ju en del gränser för hur långt man kan sträcka sig.
Annars är det en skön dag ute och jag vill bara uuuut! Efter löpturen blir det nog häng med Anna och Emelie i parken. Sen kanske en tur ut ikväll :)

And again, and again...

Åter igen börjar mitt tålamod pressas så hårt att jag börjar undra om det verkligen är värt att mina nerver ska stå emot såhär mycket. Kommer det verkligen bli bra en dag eller är det bara jag som lever i en naiv fantasi?
Once again I wonder if I should take the easy way out?

It is just that it would not be easy, im to involved...

Your dreams are worth your best efforts to achieve them.

Fortune coockis is the shit! Ett visdomsord i vardagen är allt man behöver för att saker och ting ska kännas lite lättare.
Just nu känner jag mig sjukt otaggad på träning, vet inte varför men det känns verkligen inte lockande och jag brukar alltid tänka att ett pass på gymmet känns bra. I tillägg så äter jag inte så exrtemt hälsosamt så nu har det börjar gå lite utför för mig... Jag har blivit en lat och onyttig soffpotatis (som i tillägg inte har en tv).
Det där låter bara väldigt tragiskt. Nej, på måndag börjar jag ett nytt och hälsosamt liv (den har ni säkert hört förr, men den här gången är det ALVAR, kan inte låta mig själv förfalla..).
Exakt två salgs veckor kvar på jobbet av den här månaden så nu måste man på allvar börja dra in lite caser, har vart lite väl mye tullmöten i det sista kanske. Skjerpings!

Miss you

Pratade med finaste Annika på telefon igår en timme. Länge sen, men en timme gick på ett kick för de va så mycket att berätta. Snart ska vi allt planera en helg i Stockholm tillsammans <3
Annars är jag väldigt arg på insidan just nu, livet är så sjukt orättvist ibland och det är inte alltid något man kan göra åt det. Ibland kan man göra något men vad spelar det för roll om det inte ger någon effekt. SÅ frustrerande, det är verkligen helt fel.

Angry birds

Jag har fått ett nytt fritidsintresse. Spela angrybirds på mobilen, jag vet att jag med de, som med allt annat ligger sjukt långt efter resten av världen. Men jag tycker att det är ett ganska kul tidsfördriv, egentligen meningslöst men ändå beroendeframkallande.
Var även ute och gick en promenad med sofia och hennes hund idag. Vet inte varför men känner mig ganska omotiverad till träning just nu vilket är lite dumt för man måste ju komma i form innan sommaren så en promenad runt sentrum fick räcka idag.

Trööögt

Just nu har allt stoppat upp lite, min målsättning med ett kontrakt i veckan fungerar inte ritkgit just nu. Har många möten men inte så många i closingfas. Hm, jag måste bli bättre!
Igår åt jag ute med Ellen som fyllde år och lite annat folk på Big Horn, aker brygge. Va mysigt. De hade väldigt god kyckling men inte lika god pommes.
Idag har jag faktiskt äntligen kommit iväg till gymmet men kände mig så seeeg så gjorde inte helt de vanliga passet, kuttade ut några moment. Ja väl, man kan inte va på topp jämnt.

Veckans kortaste dag!

Lördagar måste verkligen vara den kortaste dagen i veckan, den försvinner alltid innan den kommit.
Kan vara för att man sover lite längre men ändå! Hinner alrig göra något mer om jag till exempel ska gymma så känns det som att hela dagen är borta, de blir dags att fixa sig till kvällen och sen är det söndag innan man hunnit blinka! Söndag och andra sidan brukar kännas som en ganska lång dag...
Hur som helst, va på lite inflyttningsfest hos Emelie och Louise igår, blev även en liten tur ut på Grunerlökka men sanningen är den att jag inte gillar grunnerlökka så värst när det gäller utgång. Måste seriöst börja komma till andra ställen för de är aldrig nått kul folk där. Blir nästan alltid det eftersom det ligger närmast.
En annan nyhet är att sanna och jag har investerat i en finfin frys för 450kr (helt ny, vi hittade den på fin.no), hur bra som helst! Hade aldrig trott att de skule få plats här hemma hos oss men vi fick allt in den i ett hörn som ändå ser  helt okej ut. Nu ska de köpas glass och fryst mat, så perfekt! Känns verkligen som en stor underlättnad när det gäller mat och sånt, helt perfekt! Vill storhandla med en gång känner jag :)

Så var vi bara to...

Idag så ändrades min boende situation något. Christian och Sanna gjorde slut så nu är det bara jag och Sanna som ska bo här. Men det blir nog bra, lite dyrare för oss, men även lite bättre.
Känns i alla fall bättre att bo med en kompis än att bo med ett par så det blir nog kul de här tror jag :P

Ny månad nya tag

Då var det Mars månad. Februari slutade bra med salg men det betyder inte att man ska slappa nu. Tvätrom känner jag att jag måste göra allt jag kan för att nå en lika hög nivå i resultatet. Men de blir svårt eftersom jag inte har någon lika stor kunde på gång som kan closas inom kort framtid. Men jag har ganska många halvstora så om jag lyckas få in ett par av dom finns det möjligheter.
Deet har vart en riktig frossarhelg med middag på Fridays, lite fest och godis, pizza och film på söndagen. Som tur är var jag ute och sprang i ett par timmar i lördags när det var fint väder.
Nej, nu ska jag försöka momsregistrera mitt enkelmannsföretag. Tunga grejor men jag ska nog få orning på det... hoppas jag!

RSS 2.0