Italien <3

Har nu varit har i nagra dagar :) och har hunnit med en hel del! Varit vid colosseum, vatikanen, peterskyrkan, forum romanum, svenska institutet, och en massa mer stallen. Idag har vi haft en ratt slapp dag och legat i en park och solat hela dagen ^^

Vandrarhemmet vi bor pa ar faktiskt mysigt och det ar ganska frasht, sa allt flyter val pa bra... Svart att tanka sig att vi ska vara har i tva veckor till, kanns som att vi har vart har huuur lange som helst.

Hoppas att alla har det bra dar hemma!! Och skriv garna till mej pa facebook for nu har jag skaffat ett dator konto pa hotellet sa nu kommer ja gatt kunna kolla lite da och da!

Jobbe..

Ska jobba idag klockan två, känns rätt kul faktiskt eftersom jag inte har vart där på ganska länge, eller relativt länge iaf, förra torsdagen tror jag att det var.

Innan dess ska jag bara tvätta, packa lite o förbereda grejor inför resan och så ^^



:)

snart, snart, snart.. ^^
De va en italiensk snubbe idag i skolan och snackade om italien, de va ganska underhållande hehe, han va rolig.
Bara några dagar kvar och jag känner mig sjukt oförberedd med packning och det som jag ska redovisa om italien, inte så bra med tanke på att ja ghar fullt upp fram tills dess. Men det ordnar sig, det gör det alltid.

Jaha...

Hade ju ställt in mig på att ha talet idag men så blev det ju inte... Nu blir det istället efter resan, lagom kul, jag som verkligen ville bli av med det.

Träffade kimsan idag :) vi gjorde en god middag av avokado med skagenröra och toast med laxröra! typ som två förätter haha, men det var gott i alla fall och mätt blev man ^^ Va vädligt trevligt faktist.

I kväll är det desperate housewifes!!! 

Skit..

Ska ha mitt tal idag, och pappa hade skrivit up en fin overhead på min bild från jobbet som han kom förbi med igår. Men så glömde jag såklart att ta med den till skolan, så jävla typiskt... :(

Fick nu skriva ut en ful från skolan som inte ens har färg, plus att det går ett stort fettt sträck över hela bilden!

Orkar inte bry mig om talet längre..


You and Me <3

Äntligen har jag lyckats få lite ordning på mitt LimeWire program och laddat hem den finaste av låtar som jag har saknat i över ett år!!!

You and Me- Lifehouse

Den låten framkallar några av de vackraste minnena som jag har gömt djupt ner i mitt hjärta, en av de finaste stunderna med den finaste killen. 

Tur att man har minnen i alla fall...  

Long time no talk

Pratar just nu med min värdmamma, miss Cindy, på msn. Det var riktigt länge sen fakitst. Pratar en del med Mari-hanna på facbook med, och va inte länge sen ja snacka med Joseph på telefon. Det är så att man blir sugen på att åka tillbaka, har ju faktist en hel del vänner där borta som man ofta glömmer bort... saknar dom.

Slapp att hålla mitt tal i dag och har nu tills i morgon på mig att träna lite till, känns bra :)

Skippade friskis idag, inte bra, men jag tänkte ut och springa en stund senare istället, det är ju faktist bra motion det med.

Varför ska det vara så svårt?

Här har man fått en uppgift att ta ut en bild och en text och hålla ett muntligt framförande om det under ett visst tema. Det är nationelt prov i svenska B, vilket betyder att alla i hela landet gör samma sak. Ändå så lyckas jag inte hitta på något bra, så frustrerande.

on the way

Om ni såg någon gå från skrubbs till bingeby idag med en stor gul vandringsryggsäck på ryggen, en röd väska på armen i grå mjukisdress och brun läder jacka så var det jag. Jag brukar se ut så.
Nej, men jag skulle ta med den där ryggan hem så att jag kan packa till italien-resan, och jag fick inte skjus längre än så.. :)

Blir mer och mer taggad för italien, ska faktist bli kul även om vi mest ska kolla på antika byggnader, vi kommer nog att hinna med lite shopping med. Ska trots allt vara borta i tre veckor vilket är en ganska lång tid, jag gillar att vara borta länge, roligare att komma hem då liksom.  

en inte så intressant rapport

Befinner mig hemma i Väte sen igår. Har mest slappat såhär långt men ska sätta igång med övningskörning och plugga svenska som är mina två projekt inför den här helgen.
Åker förmodligen tillbaka till stan senare i eftermiddag.

tröööööött.....

Jag e bara så extremt trött idag, va länge sen jag kände mig såhär seg (bortsett från i fredags). Gick upp klockan sju för att tvätta och nu sitter jag här och tänker på allt plugg jag måste göra, lagom deprimerande.
Tänkte ge mig ner mot biblan efter lunch.. tills dess... sova.

Read this...

We are dreaming of tomorrow, and tomorrow isn't coming;
We are dreaming of a glory that we don't really want.
We are dreaming of a new day, when the new day's here already.
We are running from the battle when it's one that must be fought.

And still we slep.

We are listening for a calling but never really heeding,
Hoping for the future when the future's only plans.
Dreaming of the wisdom that we are dodging daily,
Praying for a savior when salvation's
in our hands.

And still we sleep.

And still we sleep.
And still we pray.
And still we fear.

And still we sleep.

I'm a slob..

yes ma'm.. slarvig är vad jag är. Har fått uppgifter om att vi har läxor i literatur vetenskapen till i morgon, tydligen har vi fått ett häfte med grejer o.s.v.. men inte vet jag vart de häftet är, jag minns det, men har ingen aning om vart de tagit vägen. Vi får så jäkla mycket papper i skolan. Jag borde skaffa mej en redig mapp.

Annars så har jag fortfarande en essay att länmna in om dead poets society. Den uppgiften har ví haft i evigheter, och det verkar itne bättre än att ju längre man har haft en uppgiift, ju svårare blir det att göra den (fast det egentligen inte är så svårt).

Jag sitte nu själv i min lilla (eller stora) lägenhet. Jag bor ju, som ni vet, här med min äldre syster, men vi har ingen kontakt. Det låter konstigt, jag vet. Vi bor tillsammans, men har ingen kontakt. 
Själv tycker jag att det är ganska tråkigt, hon bryr sig inte det minsta. 
Det finns ingen person som jag har svårt att förstå mig på, ju mer jag får veta om henne desto mindre förstår jag.
Ganska tragiskt enligt mej och jag önskar många gånger att det vore annorlunda. Men situationen verkar inte gå att förändra, jag har försökt, vissa saker får man lära sig att leva med.  

körkort soon ;)

Idag har jag övningskört för första gången sen i sommras typ och jag känner att jag gör framsteg, körde nästan 80 på en liten skogsväg, wiiie*

Har öven pluggat på en del om min konstnär (Rafael) och det känns bra, kommer att bli rätt intressant faktiskt.

Annars håller jag på och planerar min framtid förfullt. Jag älskar att tänka på framtiden, blir så glad då :)
Så mycket jag vill göra, just nu funderar jag faktist på att spendera ett år till i "the states" att det blir av kan jag ju inte lova men det är en kul tanke iaf.
Längtar väldigt mycket till studenten så att jag kan sätta planerna i verket :P

i'm sooo tired

Sov väldigt dåligt inatt och gick upp klockan sex för att hinna dusha innan skolan.
När vi kom till skolan såg vi dock bara på en film vilket som var skönt, luncha där och tog sen en buss tillbaka till stan. Shoppade lite på stan och traffade johanna. Kom hem. Somnade.

Och jag har sovit tills nu (halv sex). Nu orkar aj gnog inte göra någonting, och dessutom kommer jag inte att kunna sova i natt heller för jag har sovit så mkt idag :S great..  

Softish...

Jag har säkert sagt det förut men jag älskar verkligen det här med att man inte behöver gå till skolan på onsdagar på Donner. I morse vaknade jag upp runt åtta, åt lite gröt till frukost, sen tog jag en promenad i det fina vårvädret.
 Sen har jag mest städat och så, kanske inte det man egentligen ska utnyttja som här dagarna till.
Problemet e bara att det faktist blir lite svårt att komma igång med pluggandet, särskilt om man är lat som jag..
Har en engelska grej som jag faktist måste skriva och lite svenska att jobba på.. vi får se om det blir av idag, snart ska jag fika med johanna och sen e de föräldramöte inför resan. Inte alls långt kvar tills vi åker nu :)

Prisa Gud, skatteåterbäring!

Idag fick jag min första deklaration. På den fanns en summa över hur mycket jag har tjänat, samt hur mycket jag får tillbaka på skatten vilket motsvarar ungefär en vanlig lön som jag får varje månad, det kändes faktist riktigt bra :)
Men det mesta åker nog in på sparkontot.

Igår fyllde min syrra 21! Så vi va hemma och hade en riktigt mysig middag, det var mycket trevligt. Det var nog ända gången sen julafton som vår lilla familj var samlad.

Engelska hela dagen i skolan, känns som att jag är mycket sämre i det än jag borde va.
 men fick MVG på den muntliga framställningen :)

Sen gick jag till elgiganten och lämnade in min mobil eftersom den är helt cp, så nu har jag börjat använda den gamla igen, känns ålderdomlig, men det funkar.

Friskis ikväll!

RSS 2.0