Midsommar

Den var kanske inte så som jag önskat. Jag ville vara hemma på Gotland med alla andra och fira på riktigt. Istället så var jag i Oslo som faktiskt inte var regnit till att börja med, men sen blev det de...

Llite grilling i bakgården hos Linnea, var mysigt men sen blev det utgång. I vart fall så slutade kvällen bra trots regn :)

Sista veckan på jobbet för denna månaden. Är lite nervös över vad som kommer in och vad som inte gör det. Som alltid.

Nu är det alvar.

Emelie och jag har skrivit ett kontrakt. Ett riktgit kontrakt. Och signerat.
Det som står på kontraktet är att vi från och med idag inte ska äta onyttiga saker. Jag har egentligen tagit en bild på kontraktet som jag skulle lägga upp här men verkar lite svårt att få upp bilden från mobilen.
Det ända onyttiga vi får äta är glass eftersom det är sommar, och det ärter jag ändå inte så ofta.
Jag vet att jag sagt detta mååååånga gånger förr men nu är det på riktigt, jag är juridiskt bunden.
Annars har jag börjat bli förkyld.. jobbigt! Passar inte nu, jag behöver min röst!

Seriously. What is wrong with people?

Ibland orkar jag bara inte. En av mina kunder som jar har haft kontakt med länge och som varit väldigt trevlig och positiv, skulle jag besöka på fredagen för att "klara upp de sista detaljerna" Hade räknat på fakturor som de sänt mig och följt upp dem under en lång tid trotts att det bara rörde sig om ett fåtal mobiler (inte så mycket pengar för min del). Så jag tog t-bana 5 runt hela stan, från sentrum till Ökern går upp till kunden på avtalad tid OCH DÅ... är de inte ens där?! Hallå?! Ringde dem dagen innan och då sa de "ja, vi sitter här och väntar på dig vid klockan tio i morgon" Försökte ringa dem två gånger men fick bara telefonsvar och väntade i tio minuter innan jag bestämde att de absolut inte var värda att bruka någon mer tid på.

Om man av en eller annan grund inte tänker vara på sitt kontor när man har avtalt ett möte så kan man väl i vart fall ge besked om det?! Jag fattar inte hur folk är funtade. Uppskattar mer de kunder som säger att de inte är intresserade i första telefonsamtalet för då kastar man inte bort tid på dem.
Det ser ut som att de blir en ganska tråkig helg, de flesta är i Stockholm på summerbust, kul för dem, önskar nästan att jag också hade åkt.
Jag har i alla fall städat hela vår lägenhet och nu ska jag fixa en del jobbgrejer som ska bli klart till nästa vecka!

Bursdag och helg

Var ett tag sen jag skrev något här nu. I veckan som gick så fyllde jag 23 år, börjar känna mig lite "gamal" eller vuxen kanske är ett bättre utryck egentligen.. hursomhelst firades detta med lite middag med en massa vänner på T.G.I. Fridays och sen en drink efter det.
Även nu i helgen har det varit lite fest vilket har lett till en sliten söndag.. va och såg på lite fotbollstunering med tjejerna men annars har jag haft lite hang over och mest slappat.
I morgon, ny dag nya möjligheter. Ny vecka, nya tag. Händer inte så mycket spännande för tiden men snart ska jag allt se till att boka en flygbiljett hem till semester i sommar!

And then, threre was light.

Har fått extra jobb på Vapiano som öppnar i Oslo i Augusti.
Känns jäkligt bra, ska bli kul att jobba där ett par gånger i veckan. Jag gillar Vapiano, tror de kommer slå bra i Oslo med, som det gjorde i Stockholm. Detta blir även en säker extrainkomst vilket underlättar otroligt med tanke på att man imellanåt blir väldigt utsatt i dagens situation. Ser fram emot detta väldigt mycket :)
Som jag brukar säga, det löser sig alltid...

RSS 2.0