Party Party

Pretty giiiiirls!!
 
 
Blev en koselig kväll på lördag - først middag hemma hos mej o sen en tur ut.
Alltid trevligt med lite fest.
Men såklart blev søndagen inte en lika aktiv dag som resultat av detta men har i alla fall tagit en promenad i väldigt deprimerande väder...
 
Saknar solsken.
 

What a mess

Im so tired now, just want to go to sleep.

Good night.

Fortune coockies surprises me every time

Det är märkligt hur fortune coockies på facebook kan träffa så rätt så ofta - jag menar verkligen det!

De senaste timmarna så har jag tänkt på en sak som är lite jobbigt men som jag måste komma över. Det är egentligen ganska fånigt men ändå... En sak jag bara önskar ut av världen.

Fortune coockie säger då:

Distance yourselv from the vain

Det var exakt de orden som behøvdes och jag hade egentligen kommit fram till det samma men innan jag läste det, men när jag läste det blev det ännu mer uppenbart.


Looonley Office Day

Idag när jag kom på kontoret var det ingen här, det är väldigt vanligt, jag kommer nästan alltid først.

Men nu är klockan halv elva och fortfarande är ingen annan här. Då kom jag på att det är vinterferie/sportlov så det är förmodligen därfør som många inte är här - det kanske betyder att jag får sitta själv på kontoret hela veckan :(

Fast på torsdag ska jag till Stavanger området på møte så då blir det ut på tur men ändå lite tråkigt måste jag säga.

Men ser jag ut genom fønstret så ser jag glimten av lite sol før førsta gången på många, många månader. Lite gladare nu.


I passed

Hade medarbetar samtale i veckan som var, min prövo tid på 6 månader är över och jag klarade mig. Utöver det fick jag även ta över två partnere till som jag ska bistå framöver. Blir kul - jag har länge önskat mig lite mer att göra på jobbet.
 
Har varit på seminar med en av de nya partnerna idag - fick se lite föreläsningar om videomöte och lite annat tekniskt. Börjar inse att jag kommer bli en ritkgit IT-nörd framöver. Hade nog aldrig trott det om mej själv för ett par år sen men det går bra, jag tycker att det är spännande, man kan alltid lära mer och det är business på hög nivå.
 
Inte så mycket planer i helgen ännu - blir nog lite träning och lite fikande skulle jag tro. Vi får se. 

Hela tjocka släkten

                
 
Har varit lite dålig på att uppdatera bloggen nu. Förra helgen var det stockholms besök för att fira att min farmor (mitten längst ned) har blivit 80 år :) Var trevligt att se alla kusiner och annat familjefolk, var väldigt längee sen sist vad det gäller en del.
 
På söndagen fick jag också möjligheten att hänga lite med kusinerna samt träffa Jenny som jag jobbade med i Turkiet. Länge sen det också.
 
Annars har vintermörkret tagit ut sin rätt och flera månader utan solsken gör att det är lätt att deppa ihop lite :S
 
Förra veckan var trist o grå, egentligen gick det väldigt bra på jobb eftersom jag fick in en ganska stor beställning från en av mina partnere som jag jobbat med en stund. Men lycko kännslan vill inte helt infinna sig... motivationen för att träna och så har också varit på botten.
 
Den helgen som var nu blev det 25 års fest för Lisa, var faktiskt ritkgit trevligt. Var jag, en tjej till o sen en massa flygvärdinnor som firade henne först hemma och sen gick vi på Lawo.
 
Nu är det ny vecka och nya tag, ska rycka upp mig ordentlig nu!! Yoga idag - i morgon blir det springning 5 km!

RSS 2.0