Surpise

Som tidigare nämnt, torsdag bjöd på produktkickoff på Gardemoen med Phonero selger från hela landet.
Mycket nya priser vilket är positivt och priser delades ut till de bästsäljande och så vidare.
Det blev även kåring av något som kallas "Premium Club" där speciella person får utmärkelser och blir bjudna på en resa.

Till min stora förvåning var jag en av de fem som blev utvald den här gången och resan går till Franska Rivierans Cannes. I slutet på September kommer vi altså att åka dit, direkrörerna i firman, bästsäljarna och jag.

Sen sommar

Helgen har faktiskt bjudit på ritkgit fint väder i Oslo, precis som förra helgen. På fredagen blev det bowling med Lisa och några tjejor, sen drog jag och Lisa vidare ut på Grunnerlökka där vi mötte upp lite folk. Trevlig kväll, trotts att det bara skulle bli bowling så kom vi inte hem igen försen halv fyra och Lisa fick sova hos mej.

Dagen efter hängde vi vid TVn en stund, käkade frukost o sen gick jag ut för att möta Bella, se hennes nya lägenhet och hänga lite ute i solen.

Kvällen blev lite fest hemma hos Anna och Molly, men denna gång gick jag inte med ut, men gick hem ca halv två.

Idag har jag superchillat och gått en lång promenad runt stan, nu ska jag fixa lite jobb på kvällen.

Hade tre ritkigt bra möten i förra veckan och nu ser jag fram emot att komma igång ännu mer denna veckan. Vi ska bland annat ha kickoff på Gardemoen på Torsdag, de blir spännande att se vad vi får för nyheter till hösten!

Here we go again!

Det var en ritkgit fin helg i Oslo där man fick VIIILA, träffade Lisa, hängde med Sanna i parken, lite shopping, födelsedagsfest hos Emelie och allmänt chill. Klarade av alla "måsten" i förra veckan så har verkligen kunnat vila upp mig inflör den riktiga starten som var idag, i vart fall på jobbet.

Från idag är det full action som gäller, under dagen har det i och för sig vart lite kom igång prat och sånt, bokade ett möte. Jag har bestämt mig för att inte gnälla så mycket utan bara köra på. Tänkte även komma igång med träning igen så nu blir det gym, spring och handla upp skåpen här hemma. Tänkte köra mer sunt och grönt på matfronten.

Som jag säger varje nytt år och varje höst: let the new life begin ;)

Det snurrar i min skalle

Det har vart full rulle sen första dagen jag landade i Oslo. Har knapt vilat i en sekund. Många "ska göra" och "måste" snurrar i mitt huvud och det blir svårt att slappna av, känner mig lite överstressad ibland när de egentligen inte behöver vara så, och stress är ju inte så sunt för kroppen så mitt sätt att få ordning på detta är att skriva en lista med punkter på allt jag borde göra.

Då får man de framför sig istället för att det snurrar i huvudet och känns som hundra saker när det kanske egentligen bara är tio saker. Sen bockar man av dem en för en när man får det avklarat, då känns saker lättare.

Det som tagit mest av tiden är att jag fått i uppgift att översätta lite material för Vapiano till norska samt en fet restskatt som är felaktigt beräknad och jag måste gå igenom allt det. Sen är de lite fakturor och andra grejor som ska sändas och betalas och så vidare plus bankärenden och andra grejer. Plus att jag försöker komma igång med säljar jobbet igen, ta upp saker man lämnade innan semestern och få lite översikt där...

I övrigt så är statusen i Oslo regn. Tur att man fick en del sol där hemma på Gotland :)

RSS 2.0