One week to go...

Sista jobb veckan nu innan jag åker til Portugal. Trodde det skulle vara en ganska lugn vecka men idag har jag inte haft en minut øver på jobbet. Jobba rmed tre anbud nu på samma gång och det är en del fiffel med det vil jag lova.


Vill bara vara färdig med det så jag kan børja slappna av lite.


Har tränat Yoga två gånger idag - morgon o kväll. I morgon ska jag upp tidigt før att träna på pilates room innan jobb. Vill verkligen vara i relativt god Yoga form när jag åker så att jag får ut mest møjligt av uppehållet.


Uppdatering!!

Känns som att jag inte har skrivit här på ett kvartal nu!!!

 

Har varit fullt upp och varje helg har jag varit på resa eller haft någon "majoractivity" som tagit mycket tid så har knappt fått andrum i mellantiden. Också i vekcorna har det varit full fart.

 

Jag tror man kan börja vid min födelsedag som firades med en lång weekend i Berlin tillsammans med kusin o syster. Där var det fullt med aktiviteter, vi åkte båt, shoppade lite, brunchade i park, åt ute, va på karneval, besökte ett SPA senter o mycket mer. Och varmt var det!!!

 

Helgen efter det var jag i Stockholm eftersom vi hade personal fest med jobbet, var även kvar över hela helgen o träffade andra vänner. Lunchade med Sofia, sen blev de kaffe med Hanna, sist men inte minst middag med Sanna, Angelica och Fia. Sov sen över där för att ta turen tillbaka mot Oslo via Göteborg (var omöjligt att hitta bra flighter denna helgen).

 

Helgen efter det - Midsommar - tog denna gången tåget till Sverige för att fira med familjen. Var väldigt trevligt att se hela tjocka släkten o få umgås med dem igen (det häner bara någon gång i året, om ens det...). Blev massor av mysiga sommar aktiviteter!

 

Nu i helgen så firade jag födelsedagen lite i efterskott här med mina vänner i Oslo. Lagade massor av god mat o vi fick en riktigt mysig kväll i Oslo natten!!
För en gång skulle så lyckades jag få lite bilder på det hela tack vare min fina vänn Sara so är duktig på att vara aktiv med kamera :

 

 
 

Yoga in the morning

För en gångs skull lyckades jag pallra mig iväg på morgon träning. Morgon Yoga på Pilates room som min Yoga lärare håller til på när han inte är på SATS.

Var lite annat än de timmarna som går på gymmet - mer egen fokus och möjlighet att göra det poserna i sin egen takt. Fick också mer hjälp, var lite grann som en privat lektion fast det var flera där. Men de klarade sig själv liksom...

Tänkte föröka göra det lite oftare nu inför Yoga Retreat, så att jag är i god Yoga form när jag kommer dit.

Ska även försöka köpa mig en ritkgit bra Yoga matta så att det känns lite mer proffisionellt.

RSS 2.0