Maybe this year will be better than the last..

It's been a long December and there is reason to belive, maybe this year will be better than the last..

2007 lider mot sitt slut och eftersom jag har en ganska så tråkig, men ändå skön hemmakväll så sitter jag här och tänker igenom året som har gått, och jag har kommit fram till att det nog är det mest händelserika och förändrande året i mitt liv såhär långt, i god mening.

För ett år sedan vid den här tiden så flyttade jag precis till the Conrads och lämnade the Rogers och Pontotoc bakom mig. Jag och Natalie blev snabbt väldigt goda vänner och gjorde allt tillsammans. Tills dess att hon började visa sin riktiga personlighet och vi blev ärkefienden istället haha.. Jag kom tillbaka till Lafayette High School och allt i Oxford. Sen så hände ju allt dedär med Billy, Robert, Maygan o kelley... Oh my gosh, de hände rätt mkt altså och det är väl ingen ide att jag räknar upp allt det här.

I början på Juni så åkte jag tillbaka hem till Sverige vilket var en stor grej i sig, hade väldigt roligt när jag fick träffa alla igen och insåghur mycket min syn på allting förändrats under året i Mississippi, en del saker har väl nu börjat gå tillbaka, andra kommer alltid att finnas kvar.
Bara en vecka efter min hemkomst så fyllde jag 18 år  vilket har följts upp av MÅNGA krogkvällar och fester.
Dessutom så fick jag även ett nytt jobb på ICA-Atterdags där jag sedan dess har spenderat en stooooor del av min tid, vilket har resulterat i en mycket bättre ekonomi.
Och så har jag ju faktist flyttat in till stan  som jag ALLTID har velat :) vilket har inkluderat en hel del förändringar och ansvar som man måste ta hela tiden.. men oxa en betydligt större FRIHET, vilket är extremt härligt.
Jag började skolan med 90:orna på media på säve vilket var ganska kul, ett tag.. men bestämde mig för att jag inte trivdes helt och bytte till Donner, hamna då i samma klass som lillsyrran, vi kommer att ta studenten tillsammans.

Det var en mycket kort sammanfattning av de stora händelserna under det här året, ett nytt spännande år är på väg, ska bli kul att se vad som händer.







julen 07

Sammanfattning av årets julfirande.

Julafton: hemma med familjen, mycket mat och paket. Mysigt och trevligt.

Juldagen: åkte till stan, party med maria, först lite fördrinkar för oss själva då jagsjälv blev ganska full. Sen åkte vi ner till Hp i en cool bil med värsta kinky taket, de va liksom som en fäll med vitt, mjukt hår, över hela taket, jag blev riktigt fashinerad. Väl nere vid hamnplan hade vi problem med att bli insläpta men det löste sig tids nog tack vare Jackie :) det blev en lyckad kväll.

Annandagen: snabbvisit på den påbörjade mellandagsrean, sedan party på Hp med maria igen, trevligt även denna gång.

Förutom den uteblivna snön så är jag riktigt nöjd med årets jul. Nu jobbar man alla dagar framöver och sedan väntar nyår, som jag faktist inte har några förväntningar på utom att jag ska få ha min nya fina klänning, och att jag och johanna ska hitta på något kul för att inviga år 2008. 


Det får mig att tänka på vad min fotbollstränare i USA brukade säga:

" you have to do things you don't want to do, to become what you want to become"
                                                                                                                                       -Coach Pettit

 

vilket kap :)

shoppade lite på mellandagsrean idag och hittade några riktigt fina grejor, en klänning som jag ska ha på nyår och en mysdress (sorry amanda men det är samma fast i svart) har spanat in den hur länge som helst, sen tog den slut och nu fanns de sista ute för mindre än halva priset! så de va rätt lyckat :)

Sen gick jag, elin och jackie och mysfikade lite och sen gick jag hem och sen dess har jag bara chillat, lyssnat på musik och laddat upp mig lite för ikväll, då blir fest igen :)

Julafton

Det har varit en trevlig jul med fina julklappar och god mat :) i morgon blir det utgång, ska bli roligt!

Jag har ätit lite för mycket bara, så vet inte om jag orkar med någon gröt... känner mig nästan tvungen att äta det för att det är jul hehe... efter nyår ska jag tänka på vikten, fick en träningsmaskin och det kan ju bli ett bra hjälpmedel för det :P

God Jul allesammans!!!

julmys

hade julmys med klassen idag, va ganska så trevligt.. men jag längtar till den RIKTIGA julen!! ska bli sååå supermysigt! hoppas bara att det kommer lite snö innan jul så att det känns som en äkta jul :) blev iaf klar med min julklappsshopping idag så det är skönt.

I morgon får jag löööön, wiiie! slipper man att känna sig så fattig, men de blir nog inte så värst mkt kvar eftersom jag måste betala hyra och skit, NÄSTA månad därimot, då blire cash som räcker att bra tag. För nu i december är de MYCKET jobb!! och på lördag har de satt upp mig på ett TIO-TIMMARS PASS, de kommer förmodligen att ta död på mej, shit asså, så långa pass hade vi inte ens i sommras. Plus hela söndagen på det, de blir hårt...



just another day in december

Jobbat hela dagen, lika spännande, omväxlande och roligt som alltid! Kom just hem, käka lite, o nu sitter man här igen. Verkar som att de flesta är på säve i kväll och ser på fotboll, hade kanske varit kul, men aaa... känner nog inte för att pallra mig bort dit nu, lite sent kanske.. 

Bara fem dagar till julafton nu! Ska bli mysigt, jag tror att den här julen kommer att betyda mer än vad andra jular har gjort för mig :)

Julmys med klassen i morgon,  o kanske lite fest i helgen?  om inte annat så BLIR det fest på juldagen :D:D ska bli kul när typ alla kommer att komma hem igen med! O sen har vi ju nyår...hm... vet fortfarande har fortfarande inte bestämt nåt... nån som har nått kul förslag?

almost out of school :)

Sista skoldagen med riktiga lektioner idag, så skönt att slippa oroa sig för plugg och sånt (inte för att jag har gjort de på sista tiden, men iaf) Fick MVG I SPANSKA!!! Från G till MVG haha, ganska roligt, men man ska inte klaga :P
När jag kom in till stan så firade jag det med att köpa en latte på kaffe och choklad affären men har börjat tröttna lite på latte faktist, trodde aldrig att jag skulle göra det, men de jag har nog överkonsumerat lite.
Sen drog jag ut på stan och shoppade några till julklappar, snart klar med det nu :)


Tror att jag ska till gymmet nu, har varit riktigt dålig på att gå dit på sista tiden och jag måste ju utnyttja gymkortet lite till innan det går ut!

cuz i had a bad day

Kul att typ ingen ville prata med mej idag, jag hade faktist mycket att berätta, gjorde att jag blev deprimerad hela dan. Va hos frissan, hon är snäll, jag gillar min frissa. Och sen var jag på utvecklingsamtal, jag utvecklades nog inte så mycket men det gick väl bra antar jag.

muchas veces pienso en ti

MSN!!! <3<3<3

Har äntligen fått MSN på min dator här i stan nu, underbart! har verkligen saknat de asså, tack vare mina nya buddies johan o johnny som va här i går och fixade det :) tack!!

trevligt, trevligt..

Jag fick trotts alla motgångar mitt efterlängtade besök på de gamla hedliga hamnplan igår, efter mycket om och men kan jag säga. Gick dit i det trevliga sällskapet av min vän johanna.
Det gick inte helt enligt planerna men det slutade som jag ville och det var faktist ganska roligt :)
Det jobbiga är bara att jag har en tendens att bli väldigt bitchig under alkoholpåverkan, hoppas att folk har överseende.

Trött idag, men det får gå. Åt en riktigt god frukost och nu kommer jag nog bara att såsa runt här hemma och halv-sova tills jag ska gå till jobbet, börjar klockan två.

pussochhejhörgärnaavdej

Ett brev från Gud

Jag fick ett brev från Gud idag, på riktigt! Eller ja.. ett från kyrkan, men jag hade faktist väntat på det :)

Lucia i Domkyrkan i kväll, myspys..
 

övergiven :(

I morse var jag på massage och hon som gjorde det sa att jag behövde bygga upp mera muskler i ryggen.. jag som tyckte att jag hade tränat på ganska bra den här terminen, utom nu de senaste veckorna, men då fick jag alltså en sak till att skriva på listan för nyårslöften.

Sen åkte jag hem till väte, mysigt, men blir snabbt rätt tråkigt där ute så jag åkte in till stan igen. Nu sitter jag här och har en massa ledig tid.. emma skulle komma hit men hon dissa mej så jag antar att jag ska gå till gymmet istället och jobba på mina ryggmuskler och springa lite. 
När man springer så mår man faktist bättre.

Både desperate housewifes, greys anatomy och idol är slut för säsongen vilket betyder att jag inte har något program att se på TV längre...



 

almost done!

köpte några julklappar till idag och snart är jag klar, det är bara syrrorna kvar och det blir ju inte så svårt, har bra önskelista till amanda, och ska försöka få en av elin med! känns faktiskt som jag har hittat rätt bra julklappar i år.

Jag får värsta kicken av att shoppa ibland, egentligen så är det väl inte så bra. Skulle man fråga en psykolog så beror det säkert på att något saknas i ens liv och man vill fylla upp det med materiella ting och så vidare... men, fan, jag gillar det!

Jag är så orolig för dej :S

slashase

Måndag morgon, riktigt trött... Den här veckan har varit riktigt slapp på skolfronten, vet inte vad jag har gjort, men all den ambitionen som jag hade för några veckor sen ser man inte mycket av iaf.
Hade inte ens packat upp matteboken ur påsen som den låg i, illa...
När de flyttade fram matte B till nästa termin oxå så försvann liksom pressen och det kanska inte var så bra, nej jag måste få ordning på det. Måste ta lite bättre vara på min fritid.

Har varit en rolig och ganska så händelserik helg ialla fall!














Better than expected

Okej, det var faktist trevligt igår, maten var god och jag var väl inte allt för mobbad, jag klarade mig bra.
Hamnplan efteråt var också riktigt kul!

Idag är jag inte trött, men lat, fastän det är ganska bra väder. Jag börjar inte jobba försen två, innan dess så har jag förhoppningsvis kommit igång med att skriva spanska-grejen.



screw-you, your replaced!

otaggad

Ska snart på personalfest, känns inte så jätteroligt, men de känns ändå som att jag borde/måste gå.
anledningen till att jag inte tror att det kommer att bli så kul är:

1. alla som  jobbar där känner varann jättebra, då inkluderar jag inte mig själv.
2. de flesta har med sig man/fru/pojkvän/flickvän
3. vi ska äta julbord, jag tycker inte ens om julmat.
4. majoriteten är ungefär 10-20 år äldre äldre än mig.
5. Det finns ganska många personer som jag faktist aldrig brukar prata med mer än nödvändingt, inte för att jag inte vill det men för att vi inte har så mycket att säga varann.
6. Jag har kommit på att jag helldre vill till hamnplan ikväll, och vi ska inte åka tillbaka försen 12.00 någon gång.
7. Jag vet inte vem jag ska sitta med/vid.

Önska mig en trevlig kväll.

I hate this weather!

Det här vädret förstör mitt liv, seriöst. Det gör så att man inte orkar gå upp på morgonen och inte vill gå ut och göra någonting.. jävla skitväder rent ut sagt!

omedvetet trött

Trotts att jag vaknade klockan åtta i morse efter att ha kommit hem klockan tre så kände jag mig ovanligt fräsh och inte alls trött men jag bestämde mig för att ligga kvar i sängen till klockan halv tolv bara för att det var så skönt, jag gillar min säng. Sedan tog jag en dush och drog ner till almedalsbibloteket där jag skulle träffa spanska-gruppen. Jag träffade min spanksa-lärares man som visade sig vara samma person som interjuvade mig för explorica innan jag åkte iväg, fast det sa jag inget om för det kändes lite random, men jag tror att han kände igen mig också.

Sen satt jag och pratade lite med folk om gårdagskvällen och försökte hitta lite information om Domkyrkan som jag kunde översätta till spanska, men det var svårt. Det var inte så att det inte fanns information, jag menar det fanns typ en hel serie på elva böcker som bara handlade om Visby Domkyrka, men jag behöver bara skriva omkring fem rader så jag ahde tänk mig något mer sammanfattat. Så jag fick inte ut så mycket av mina timmar på biblan.

Sen gick jag hem, ungefär klockan tre. Kikade in på Yllet på vägen hem eftersom min farmor vill att jag ska välja en julklapp där, jag hittade inget av intresse så vad ska jag säga till henne, det finaste var en filt för 1200, jag menar en filt är ju alltid bra att ha...

Jag kom hem straxt innan fyra och la mig på sängen ett tag, bara eftersom den såg så skön ut.

Jag vaknade någon gång runt sju och insåg att jag hade sovit nästan hela dagen! Men jag var ju inte så trött. 

I morgon har jag en ledig dag men det finns mycket som måste göras, så jag hoppas verkligen att jag får något gjort, jag har sovit tillräckligt.  

julklappar och annat

i går köpte jag min första julklapp för i år faktist, riktigt fin tyckte jag! gick på stan med syrran och hittade andra fina saker, och sen får jag ju inte glömma att berätta att vi lagade mexicansk mat på spanskan. Den var... helt okej, jag förstod inte ett ord när vi lagade till den bara, har iten kännt mig så dålig i spanska på mkt länge, ha!

Och sen gick jag på säve-fest fastän jag inte hade tänkt att göra det, på samma sätt som jag gick till munken i lördags fastän jag inte hade tänkt göra det jag behöver bli lite mindra lättövertalad. Festen var ganska kul, mestadels av tiden stog jag och trängdes med fem-sex personer inne på en toalett, nödvändigt liksom. Jag gjorde nog bort mig en del, fast det hör väl till...
 
Nu är jag iaf ganska ledig, ska bara till almis klockan ett för att fixa en grej med spanskan. Och i morgon måste jag verkligen handla!! finns ingenting här hemma. 

Late night food

Klockan är tio, jag kom precis hem från jobbet, missade nästan hela Desperate, och nu ska jag laga lite sen kvällsmat. Va så himla hungrig de sista timarna på jobbet men nu är ja ginte hungrig alls längre, fast ja gantar att man måste äta iaf, det får bli pasta.

Det är så extremt irriterande med alla nya applikationer och grejer på facebook som man får 100 000 inbjudningar till varje dag, ofta att man orkar gå med i allt sånt där så snälla, kan alla bara chilla lite med de där, inte kul med massinbjudningar!


well, well, well...whatever, i don't care THAT much.. 

you never know

Föregående natt var riktigt konstig haha, men rätt kul när man tänker tillbaka på de...

- Jag hatar svarta strumpor!


RSS 2.0