El Stockholmo

Blev en tur till Stockholm trotts allt tack vara att Tette var hjälpsam att få till de där med boendet :)

Kul att träffa tjejorna igen, blev lite fest både fredag och lördag - och fika mys på dagen på lördagen.

GIllar stockholm .)

I Oslo är det Back in Business, inte den bästa veckan genom mina tider som pågår just nu, men så är det ibland....

Har i vart fall bestämt mig för att avsluta 6 månaders brutalt arbetsmaraton - slutar på Resturangen efter Februari gått ut och då får jag stå på egna ben som självständigs näringsdrivande.
Jag ska nog klara det.

Måste även ta en ritkitg tänkare vad det gäller planerna för detta året - framtid osv. Tänkte sätta mig ner i helgen och göra en helhetsvärdering.

Bomtur igen!

åh, hatar detta! Igen, åker jag ut till kunde, ringer och ska säga att jag blir ett par minuter sen varav han svarar - men du, jag är hemma med sjukt barn idag så vi måste avlysa! Den ja! Tack för att du sa ifrån!

Blir sur, tänker att jag ska ta bussen tillbaka. Bussen kommer om en minut så jag slänger mig på den, glad att jag hade god tajming i vart fall så att inte allt för mycket tid går förlorad
- ett par stationer senare inser jag att jag är på fel buss. Jag skulle med buss 23 men sitter nu på buss 32. Fan.

Går av vid första t-bana och får ta den tillbaka - likabra att åka till sentrum direkt eftersom nästa möte är där två timmar senare.

Sitter därför på Waynes - tar en kaffelatte och tycker lite synd om mej själv...

Inte nog med det. Gjorde även en liknande tabbe igår. Hade inte fått bekräftelse på möte som var avtalt på telefon... hade inte heller fått bekräftelse på adressen som firman stod uppförd på och fick inte tag i kontaktperson på telefon. Ändå var jag dum nog att åka ut. Hamnade i ett bostadsområde på Årvoll och fick till slut tag på mannen jag skulle möta och det visade sig at tjag hade kommit till han bostadadress- ikke kontoret. Pinsamt! Detta var dock lite mera mitt fel.

Vet med en gång vad sjefen skulle sagt - ring alltid och kontrollera samma dag! Jag vet egentligen det men sen så tänker jag mig att de ska gå fint ändå, att de säkert minns, Efter denna veckan kommer jag varra extra noga med det altså. Man tjänar ju inga pengar på att åka t-bana och trikk eller sitta på kaffe hela dagarna. Skärpning altså! Learning by misstakes.

Blir förmodligen inget Stockholm i helgen heller som jag hade hoppats på, verkar va lite krångligt att finna boende. Javäl...Det blir inte alltid som man tänkt sig. Nästan aldrig faktiskt.

Skönt att träna styrka!

Jag hade nästan glömt hur skönt det är att träna styrka, Actic Power idag var nice och måste gå på de varje vecka, ska bli stark tänkte jag. Det varierat med kickbox och step och styrka blir perfekt. Ett yoga pass ibland och ibland spinning, kanske simmning emellanåt.

Så ska jag komma i topp form, tillsammans med min nya GI inspirerade diet som mest innehåller sallad, soppa och lax med grönsaker. Uteslutning av allt med för mycket socker och mjukt bröd eller andra kolhydrater.

Men måste forfarande äta ånt som är gott för annars fungerar det inte. Fruktsallader eller smoothies till frukost och mellanmål är perfekt, mycket frukt!

Annars har jag varit ganska sur och frustrerad idag, åter igen påminnd om vilken sliskig branch jag jobbar i.
Folk är verkligen respektlösa och själviska, I alla fall säljare.
En kommentar fick mig nästan att klicka men jag fick bara svälja hårt.

Ett annat telefonsamtal fick mig nästan att spy, vad är det för fel på folk? Det finns regler och moraler för vad man kan göra och inte göra men framför allt hur man gör saker och ting - Att en del inte fattar det är ju bara skrattretande. Han ska få veta att han har fel.


Utmärkelser :)

Då var nya året igång och jobbveckan startade lungt.

Första dagen i Onsdags - inte så mycket att göra, lite dumt att börja ringa kunderna första dagen för alla, mest planlegging och en liten samling med alla där det delades ut lite priser för sälj i Q4. Jag fick igen ett presentkort på 500. Det tredje jag har fått inom kort tid.

På tordagen var det kickoff med hela Phonero (från hela Norge de vill säga drygt 100 pers- men bara de som jobbar med sälj såklart) ute vid ett hotell på Gardemoen. Vi gick igenom nya produkter - väldigt mycket bra nyheter på pakketeringar och lösning. Detta gör ju att man blir extra motiverad att komma igång. Dessutom har de även ändrat lite på provisionsupplägget så att vi mest troligt kommer att tjäna ganska mycket bättre. Det gillas.

Kundeservice avdelningen hade även en representant på plats som berättade lite om dem och de gav även en utmärkelse till en säljare som de tycker gör ett bra jobb med motiveringen:
- bra kommunikation med kundesentret
- tydliga kontrakt
- lidelse (passion) för kunderna

Och det var jag ^^ fick en Mini iPad för god insatts. Fint - inte för att jag egentligen vet vad jag ska med en mini iPad till med de kan va kul att ha en.

Senare skulle de kåra Premuim Club för kvartal 3 och 4 (det är altså 5* resan som jag var med på i Cannes i höstas)
Det började med att säga att de önskade att ta med lite nytt folk eftersom de var flera som hade vart med varje gång nu...
Men när namnen visade sig på väggen så visade det sig att jag i vart fall får vara med denna gång med. Tillsammans med flera av mina kollegor från Oslo kontoret. Sist var det ingen jag kännde från början med men nu känner jag nästa alla så det blir en kul tur!
Resemålet blev i och för sig Stockholm - inte världens mest spännande destination för mej men 5 stjärniga hotell och fina middag uppskattas alltid så det blir säkert supertrevligt.

Resan blir inte av försen frammåt våren men det är lika bra, lite varmare ute då.

Känns bra att det vekar som att man har gjort någonting rätt på jobbet ändå fast det inte alltid varit så lätt. Tror det blir en bra vår.


RSS 2.0