Dagen då...

Jag snubblade på mållinjen i två salg.

Jag spenderade 229kr på legevakt helt i onödan, nästan i alla fall.

My och jag tog bussen åt fel håll och fick åka tills den vände.

Jag köpte GODIS på en måndag, dock bara för 14kr.

Lagade pankakor istället för att jag glömde köpa en lök.

Missade mitt pass på gymmet på grund av att det tog så lång tid att laga pankakor.


Detta ser jag som en negativ utveckling, men ändå var det en ganska trevlig dag på något sett.

I morgon blir det nya tag med spinning på mogronen och sen jobb, efter de BIO. Hela två filmer ska vi se. Blir lite kul! 


Pop Yoga

Träningen idag blev lite pop-yoga. Lite annorlunda måste jag säga men yoga är ju alltid nice tycker jag även om jag föredrar Anthonys EnergyYoga framför detta. Omväxling förnöjer.

Igår blev det lite mys här på Markveien 46 med tjejorna och sen en sväng till våran "när-krog" Quadiz. Trevligt var det men jag valde att avsluta kvällen lite tidigare än de andra eftersom jag inte kände mig 100 % party.

Känns som att det har varit en sjukt lång helg men det är väl för att jag inte är van att vara ledig två dagar på rad på det här sättet men de va nice. Nu är jag uppvilad och redo för en ny vecka!

Ikväll blir det nog lite mysmiddag med min norska vän Lisa som jag inte har träffat klokt sen hon flyttade hit :)


Helg <3

Nu är det helg som aldrig förr, ledig lördag söndag. Unbelivable, så kommer det även att vara framöver men det här är första gången det är så för mig så jag ska bara njuuuuuta!
Tänker inte stressa med någonting.

Igårkväll kom våra tvillingvänner på besök, de åt pizza men jag hade ätit innan och var bara sällskap. Sen Såg vi en sjukt dålig film. När vi alla fem satt i den stora sängen så märkte vi plötsligt att sängen "var i rörelse" och någon minut senare crashade den. Så nu är vi en hel säng fattigare och det måste vi lösa på något sätt.

Om ett litet tag tänkte jag pallra mig till gymmet. Men först ska jag nog skriva lite på samtalsmallen...

 

Onyttiga veckan

Den här veckan har jag spårat ur lite känner jag. Ätit mycket onyttigt, spenderat mycket pengar och så vidare... Har impuls shoppat, fikat (ett antal gånger), ätit tre rätters var ute och åt och drack igår med.

Har dessutom missat träningen fler än två gånger. 
 
Så nu sattsar jag på en nyttig helg! Första lediga helgen dessutom så den ska utnyttjas på bästa sätt!!!

 

vin och irish coffe

Det var en vældans trevlig kvæll igår med jobbet. Det blev vin, mat, irish coffe och vin igen. Och lite dart med, jag var bæst, eller inte.

Idag blir det sælg.

Tredje salget..

Kom idag efter en halvtimmes pedagogik och övertalning samt ca fem tillbaka ringningar (till samma person då altså) och pris sänkning... blev det salg till sist. "Du sälger ju varje dag nu" sa chefen, hehe, efter två dagars sälg ja. I morgon ska han bjuda ut mig och my på vin iaf, trevligt, trevligt... :)

Har även vart på middag ute med mina tjejor idag, tre rätters i Lindas ära. Gott var det och MÄTT blev man.  

Andra sälget

Idag fick jag sälg igen, för lite mindre pengar men fortsatt, sälg. I morgon är det två veckor sen jag kom till EUD men som bekant va jag ju bara där ungefär halva tiden första veckan. Så det känns bra att ha ett snitt på i alla fall ett i veckan nu, man är ju faktiskt nybörjare. Vi har pratar med fler sälgare på kontoret och det verkar som att det börjar att gå riktigt bra för de flesta efter tre veckor. Så vi får väl se vad som händer där.... :P

Annars rullar det på, gick en liten sväng på stan med My efter jobbet, shoppade litegrann och sen skyndade jag hem för att käka sen blev det Power Pilates med Felicia. Det kommer man nog att känna av i morgon kan jag säga.

Sen har vår kära vän linda kommit tillbaka från en snabbvisit hemma på ön :) Good to have you back honey!

Även om...

Jag halkade på gatan idag för att det var svinhalt och fast vi inte fick några sälg idag heller så känns det som en jäkligt bra dag idag. Det gäller ibland att uppskatta de där små sakerna som gör vardagen bättre.


New Days

Efter en lång process i det hær med att byta jobb som har resulterat i extremt långa dagar ær nu det avklarat och jag ær heltids anstælld før EUD. Førsta riktiga dagen på nya jobbet får man væl sæga.

Efter en trevlig helg med jobb plus en liten vinkvæll på lørdagen med några vænner øver och sen en riktig slappdag på søndagen med bakning, træning och lite stædning :P

Nu ær det nya tag och nya rutiner som gæller, tror att jag kommer gilla det.... :)


sleep when you need it

Äntligen. Extremt skönt att sova till halv tolv idag något som nog aldrig annars skulle hända. Ännu skönare att ha en helt ledig dag när man kan va hemma och göra lite vad man vill. Nu behöver jag inte dubbeljobba mer utan kan försöka skaffa mig ett ritkgit liv istället. Helt underbart.

Det jag vill göra idag är städa, tvätta, baka, träna laga lite mat... och bara ta det lungt, kanske ta en promenad i solskenet. Kanske se en film ikväll, vi får se.

You gotta have faith

Har gått lite segt på sälg fronten efter min entre förra veckan där jag imponerade med sälg på en gång! Men det finns intresse för produkten och idag fick vi ut lite infomail så snart hoppas vi att det blir fart på sälget.
Om jag hade haft mer tid till övers hade jag använt den till att jobba på manus och slipa på slagkraftiga argument, men just nu så spenderar jag ju hela eftermiddagen och kvällen som bekant...på resturangen!

Men bara några dagar till. Sen blir det normala arbetstider, hade jag trott i alla fall men kanske är det bara en fantasi. Fick ett förslag idag kan vara intressant, men inget säkert. Följs upp i morgon :)

Sanningen är ju den att jag gillar att jobba mycket och vara "busy" det jag inte gillar är bara när det inte blir till träning. Får väl ta det tidiga morgonar i så fall. Men som sagt, vi får se vad som händer.

alla hjärtans dag?

Det här är första året på så länge jag kan minnas som jag verklgien inte har märkt att det är alla hjärtans dag. Brukar vara så himla mycket runt det annars men i år har det verkligen inte vart någontiing.

Jag kanske har varit lite för upptagen i alla fall. Började dagen klockan sex med att sticka till gymmet för frukost och yoga, sen trikkade jag till EUD (första dagen jag kännt att det typ gick dåligt där), och sprang sen direkt vidare till Oslo city och al Dente. Stängde resturangen och kom hem lite innan elva.

Nu är klockan halv tolv och jag ska sova.


total styrka och step

Äntligen fått lite ordentlig träning idag. Va på total styrka och step som verkligen får en att svetts och pusta. Sprang även lite på bandet efter... Mer sånt här blir det.

Va även på långpromenad i solskenet och fikade med min kära lilla kusin Emma. Mys.

I kväll blir det slapp och lite förberedelser inför veckan som kommer. Det blir en tuff vecka, but that is how i like it!

sol

Det är en fin solskens dag ute idag. Jag ska nog ut och gå en sväng. Sen Emma. Sen gym. Tvätta o läsa lite om jobbgrejen. Städa står också på schemat.

Ha en fin dag.

Långa dagar...

Nu har min process med att byta jobb satt igång. På morgonen mellan 08.30 till ca 12-12.30 sitter jag på kontoret och ringer/ eller lyssnar på "föreläsning" om produkten.

13.00-21-22.15 jobbar jag av mina sista dagar i resturangen. Som inte bara råkar vara dagar utan ca 1,5 vecka. Känns lite småtungt måste jag säga. Men det värsta är bara att jag ca noll chans att hinna med träning under den här tiden. Men det är bara att hålla ut och det är ju faktiskt inte lika tufft som det var med dubbeljobbet på concept/resturangen i början av januari. I can do it :)

Fick faktiskt ett sälg idag!! Kul och motiverande, det är inte omöjligt altså...


relief

Efter en kort kärriär som servitris kan jag snart titulera mig själv som försäljare.
Kommer nog att bli intressant på många sätt.
Fick reda på att jobbet är mitt idag.
Sa upp mig från mitt nuvarande jobb idag.

Så nu ska jag altså byta förklädet mot kavaj och istället för att rydda bord ska jag prata i telefon med företag hela dagarna. Jag byter källaren på Oslo City mot ett kontor på 7e våningen nära Karl-Johan. 

Känns konstig. Ingenting jag har varit med om förut men och andra sidan något jag längtat efter. Sluta kl 16.30 varje dag. Lediga helgen och då kunna resa iväg på kortare besök och annat eller bara hitta på precis vad man vill.

Snart är jag businesswomen på riktigt :)


Should I Stay or should I go now?

One part of me is always looking for a change and new challanges,
the other one just wants a home.

How do you cope with that?


kanelbullar

Igår när jag kom hem från jobbet överaskades jag av att vi hade besök av våra vänner tvillingarna och att det var bullbak i lägenheten, det var deg överallt, sötungarna hade smällt smöret i en kastrull och hällt i kanel och socker där så att det blev som en saft som de sedan hälde på den utbakade (håliga) degen så att denna smörja hamnade precis överallt. Linda hade mjöl i hela ansiktet och tvillingarna plockade mandelflarn som pickande fåglar från bullarna så att några skulle bli naturella.

Det var dubbel satts och detta resulterade i runt 50 riktigt goda bullar (dock några degiga) som vi klämde i oss (ja, allihopa) medan vi satt alla fem i en tvåmannasoffa och tittade på film. Mysigt.

Skulle gå upp tidigt i morse för att va på spinning 06.30 men hade ont i halsen så tänkte att det kanske var bäst att låta bli. Men i morgon blir det yoga och SPA med finaste Linda <3

RSS 2.0