Meetings

Idag har jag haft två bra möten. Dessa dagar gör mig glad, ibland önskar jag att jag bara kunde vara ute i möter hela tiden för de där med att sitta på kontoret hela dagen är inte min grej, jag kan inte sitta still.

Nu är jag i sentrum då jag ska göra lite ärenden innan kvällen. Jag tänker även på sommaren och försöker planera. Är det värt med en solsemester eller ska man kanske hålla sig i norden trotts allt... får se. Beror lite på vad som skjer nu fremöver.

Tiden börjar bli knapp nu, snart är det ferietider.

Motivation Noll

Det är svårt att boka möten när det bara är en massa andra saker som snurrar i huvudet på en. Jag har mycket att tänka på nu när det händer saker som kommer att förändra allt.

Mitt nya fritidsintresse är att vara hemma och höra på musik, eller att springa längst elven och höra på musik. På något sätt är det lättare att tänka då.

Idag känns det som att tiden går så sakta.

Maj Månad...

Maj månad är som vanligt full av liv och försommar - älskar det. En hel del har hänt sen sist jag skrev, Sverigebesök, 17 Maj firande och Premium tur till Stockholm är det som har tagit den mesta av tiden i dessa dagar, det det har varit lite svårt att fokusera på jobbet faktiskt...
 
Har samlat några härliga bilder.  
 
 


 


Sommardag!

Tog en paus i solen mellan möten - var otroligt varmt och jag önskar att jag hade haft mer sommriga kläder. Igår hade jag ju faktiskt till och med vinterjackan och kännde att det verkligen var sista gången den blev använd för i år. Nu är det ju faktiskt snart Sommar på riktigt!

Längtar verkligen till 17 Maj när Felicia kommer på besök och veckan efter det ska vi ju på Premium tur i Stockholm vilket blir kult!!

Drammen

Idag har jag varit i Drammen på flera möter som faktiskt gick bättre än förväntat. Solen skiner som tusan och det har varit varmt som en sommardag.

Nu är jag tillbaka på kontoret och vill bara ut, ut, ut i solen igen men har högar av arbete som måste göras!!

Gör nog som sånn att jag tar med mig allt hem - ger mig ut och springer en tur för att sen sitta med arbete hela kvällen,

Helgkos <3

Har varit en ganska mysig och lugn helg. Har träffat vänner och myst lite hemma, fixat o planerat lite i rummet (som aldrig blir klart).

På lördagen var jag och Lisa en tur på Storo - åt lunch på Egon och shoppade lite, jag köpte en fin tavla och en ram till en annan bild som jag redan har. Fick detta till väldigt bra priser, hittade även fina syren blommor och en vas till dem :)

På kvällen kom Ellen som jag inte har träffat på länge och vi åt Pizza från Peppes, inte min favvo men det fungerar ibland och som sagt, här i nydalen har man inte alltid så många alternativ. Blev även lite catch up på TV serier som jag missat att se i veckan. Greys, Carrie och Idol ;P

Söndag - fint väder, brunch med Linnea på Bislett i solen, sen drog vi hem till mej för att fortsätte projektet med mitt rum. Vi skulle sätta upp tavlan och spegel men fick problem när vi insåg att min gippsvägg egentligen är gjord i betong. Detta förklarar även varför min målning har lagd sig så ojämnt för tydligen ska man ju tvätta en betong vägg först, när de frågade på färgbutiken vad jag ahde för vägg svarade jag en "vanlig vägg" och då sa det att om det var gipps så behövde jag inte tvätta den - det tyckte jag lät bra. Men de ojämna resultatet visar att det inte var ett så smart drag.
Nu vet jag detta tills nästa gång jag ska måla en vägg, man lär sig av sina misstag som det heter och jag har inte målat väldigt många väggar förr.

Sen kom Ina på besök, hon var också nyfiken på lägenheten och kom med massa bra tipps till min walkincloseth hur vi kan få den att bli mest möjligt praktisk och fin.

Linnea hade även bra tips på väggdekor och efter lite eftertanke har jag kommit på hur jag vill ha det. Ska bara verkställa. Kommer nog blir superfint till sist! Tur att man har vänner som är smartare än en själv. Och bättre på inredning.

När det är komplett kommer det upp bilder på bloggen ;)

Sen tog jag en kön springtur längst akersälven och mariendalsvannet, en underbar springsträcka med flera fina vattenfall i solskenet. Behöver bara vänja mig vid tanken på att jag inte behöver jacka och halsduk när jag ska ut och springa längre - det blir alldeles för varmt.

Funderar på om jag ska anmäla mig till något spring lopp snart för att komma igång med springningen på allvar, Ellen ska ta halvmara, kanske jag också borde slänga mig på det?

Living life on beforehand. Then be waiting for it to happen.

Seriously mindfuck.

Jag har en liten phsykisk störning som gör att jag blir extremt rastlös.
Den går ut på att jag redan när jag redan i början av en händelse/process fantiserar ihop fortsättningen som såklart alltid går min väg. Sen tror jag på fullt allvar att detta självklart är så som det kommer att bli - jag går bara och väntar på att det ska hända i verkligheten liksom. När jag har väntat tillräckligt länge utan att något händer börjar jag försöka föreställa mig hur scenariot skulle se ut om det trotts allt inte skulle gå som jag har tänkt och förbereder mig mentalt på värsta möjliga utslag, sen försöker jag sätta mig in i hur jag gör för att på bästa sätt hantera nederlaget. Som en försvarsmekanism. Sen är jag helt förvirrad för jag vet inte om det är det positiva eller negativa som väntar och då är det bara att vänta. Jag hatar att vänta, jag blir galen. Vill att allt ska hända nu.

Är detta något som man kan gå i terapi för? Att lära sig på riktigt att ta saker som de kommer, bokstavligt talat.

1 Maj

Så var det redan Maj - jäklar vad tiden springer iväg alltså!

De passserande dagarna gick OK, jag klarade mig fint de blir ingen superslam som faktiskt hade kunnat vara möjlig men inte heller någon totalförlust. Middels.

Blev även lite party igår men kvällen avslutades ganska tidigt - så pass att vi kunde ta t-banan hem vilket var skönt.

Idag ska jag nog pröva att städa lite här hemma :)

RSS 2.0