5 Km på 31 min

Jag och Annica har bestämt att vi ska springa tjeje milen den 31 agusti så vi har börjat träna lite. Nu på morgonen var vi på P18 och sprang 5km spåter vilket vi avklarade på 31 minuter! Det var tufft sista 1,5 km men det känns ändå som att vi höll rätt bra tempo hela vägen. Jag är nöjd.

Ledig måndag

Idag va jag nere på Kallis med Annica och solade hela förmiddagen, blev även en god baguette i Almedalen och lite allmänt chill. Sen gick jag upp till Korpen för att få min efterlängtade massage. Det var skönt fast jag tror att jag nästan somnade lite halft någonstanns i mitten, o mitt ansikte kändes lite väl nedtryckt mt massage stolen/sängen på slutet. Annars var det bara bra och välbehövligt. Ptarade även med henne om att eventuellt investera i en spikmatta, skulle va himla nice, är sugen på att skaffa en faktiskt...
 
Nu tror jag att jag ska fixa tvätt tid o handla lite mat på Willys!!

Etage

Var och åt på den nya resturangen Etage igårkväll med familjen, för att fira min o mammas födelsedag lite i efterskott. Maten där va ritkgit fräsch och god. Det blev en trerätters med halluomi och taost på salladsbädd till förrätt, sen kyklingspett med potatisklyftor och till sist en bit kladdkaka med grädde. Fick dessutom några jättefina, om än lite försenade prestener, 1000kr i presentkort på studio blå, champangeglas och en riktigt god parfym! Blev jätteglad!

Min dator krånglar ganska mycket med typ allt nu. Mest internet. Men det har även vart svårt att få in bilder och annat. Jobbigt. Jag får hoppas att de löser sig snart. Tänkte styla upp bloggen lite med mer bilder o grejor till hösten, men får se hur de går med de :P

Liten rapport

Hinner inte blogga såvärst mycket nu i sommartider, man har bättre saker för sig helt enkelt och dessutom har datorn varit trasig. Men här kommer lite som har hänt...

Har spenderat en viss del av dagen idag till att lösa problemen kring min dator. Den har nämligen inte fungerat på sista tiden och internet har inte fugerat alls. Ringde till Tele2 kundservice och fick en massa direktioner om hur jag skulle lösa det hela och än så länge verkar det fungera. Har avinstalerat och återinstalerat bredbandet och bytt sladd. Känner mig som ett riktigt datorproffs och nu så fungerar den utmärkt! TItta vad jag kan ^^

Har vart med Annica litegrann, vi har solat och fikat på ringduvan. Trevligt, trevligt..

Helgen var mest jobb men hängde lite hos maria i lördags när hennes Sthlmskompisar var där och i fredags blev det en sväng till O'learys trotts allt. Igår pallrade jag mig faktiskt till friskis för första gången på mycket länge. Så lite har man gjort ändå..

Har bokat en massage till nästa måndag. Det är något som jag verkligen ser fram emot, det gör nog min rygg med.

Jag är numera anmält till guideskolan i Spanien och hösten är därmed uppstyrd. Innan den börjar i November så blir det några veckors visit i good ole Mississippi, planerar detta tsms med min kära värdmor cindy just nu så det känns som att det kommer att bli riktigt skoj. Mycket kul framöver med andra ord! Wohoo!

O sen GRATTIS till min kära lillasyster som tog dubbelt GULD (inviduellt och lag) i Nordiska Mästerskapen i fälttävlan idag. Stort.

Myshäng en sommarkväll

Har vart nere på strandpromenaden ikväll med några vänner. Fick träffa Johanna som jag inte sett på år och dar det var mycket trevligt. Vi satt där nere ett bra tag o sen gick vi  till Masters o tog en drink/kaffe. En jätte mysig lungt kväll mitt i Sthlms-veckan :) Även suttit hemma o pratat med Frida ett tag... Nu är de sent(snart halv två). Dags att lägga sig.

You hurt me  

Från två till en

Fick jobba idag med trotts allt. Men han med att steka lite på förmiddagen i alla fall och var en sväng på stranden med Julia igår så är rätt nöjd med ledigheten ändå. Roma teatern igår va jättemysig o jag gillade pjäsen!

Min dator har dött så därför får jag använda den gamla seega! Suck, att inget tekniskt någonsin ska funka, känns omständigt att skicka tillbaka den till Netonnet på lagning eller vad som nu behöver göras men mest orolig är jag över alla bilder o sånt jag har där i!! Tur att man har en del på Facebook, där ligger de trygga.


Im free

Nu är man ledig i två dagar. Det ska vara fint väder oxå enligt prognosen så förväntningarna är stora. I morgon ser det ut som att det blir stranden med Julia :) och sen Roma teatern med familj o kusiner på kvällen. Myspys. Onsdagen är relativt oplanerad men det kan va rätt skönt!

Gott och Blandat

De senaste dagarna har varit händelserika. I fredags var jag ledig och åkte ut till Hablingbo för att äta på Creperiet och kolla på Varietén med familjen och kusinfamiljen. Det var riktigt mysigt och kul även om själva showen inte var så bra som föregående år. Jobbade hela lördagen och på kvällen blev de fest hos johan och sandra. Rikitigt trevligt va de, men det blev en lång natt och jag är riktigt sliten idag. 
 
Snart ska jag och Felicia se på CIRKUS!!


Fy fan..

Va de regnar!! Hade trott att de regna nog igår men tydligen inte. Vårt tappra försök till en utekväll igår blev inte så lyckat. Väldigt misslyckat om jag får säga det själv, det enda som var bra var sällskapet som gjorde att det trotts allt blev trevlig middag.

Känner mig inte så tagg på den här dagen heller. Måste gå till jobbet fast det regnar som fan, sen är det bara en massa småsaker som gör att allt känns väldigt jobbigt just nu.

Vi bara gå och lägga mig i min säng igen....


Will it ever go away?

Det måste vara något allvarligt fel på min hals, seriöst. Har typ haft problem med den i flera veckor nu, och det verkar bara bli värre. De gör inte ont på dagarna, men då kliar det som bara den och jag måste hosta hela tiden utan att det blir bättre. På kvällarna gör den jätteont och jag kan knappt svälja, hostan fortsätter på nätterna.. dags att uppsöka en doktor kanske? Orkar inte med det längre... när det är sommar vill man ju inte ha sånna problem.

Har jobbat sex dagar i sträck nu, långa pass. Så i morgon ser jag fram emot en ledig dag. Ska ta de lungt, träffa Annica, och sen på kvällen blir det invigning av Visby Beach Club med resten av tjejerna!! Önskar mig mera ledighet tack, även om jag vet att pengarna kommer att behövas i höst, men man måste ju faktiskt kunna leva nu när det är sommar med, får leva lite mer ekonomiskt helt enkelt.

Från och med nu ska jag nog bara ta extra pass om det är helg, inte annars, är lite för trött på jobbet just nu och jag behöver bli frisk!


Måndag

Ny vecka igen.. Har hostat mig igenom natten och vaknade därför upp mindre utvilad men med mindre halsont än kvällen innan så kanske har hostandet hjälpt?
Det rengnar som bara den ute så de blir ingen solning av min lediga förmiddag, min brunhet har nästan försvunit helt känns det som, har inte solat på över en vecka.
Hursomhelst så stack jag till willys och handlade, blev en massa billiga och bra saker som kanske gör att jag klarar hela veckan i mat utgifter? (endast 244 kr)
Temat på denna vecka kommer i så fall bli skaldjur/natcho.
Åt fisknatcho idag som jag lärt mig av frida, det var faktiskt riktigt gott!

Köpte jättebillig köttfärs, bara 12,50 för 400g :) så i morgon blir det taccopaj!


Nepp, nu ska man va på jobbet om en timme, dags att förbereda sig lite.


Bit ihop och svälj

Den här helgen har präglats av hårt jobb. Eller ja, egentligen har det väl inte varit mycker hårdare än vanligt men omständigheterna har gjort det extra bittert. Igår kväll skulle alla festa, alla utom jag eftersom jag jobbade, jag följde ändå med på en förfest som var trevlig men man blev riktigt sugen på att hänga med ut när de andra taggade inför kvällen. Ville komma hem så tidigt som möjligt men när jag gick ner med dom andra för att lämna dom vid krogen så mötte jag söta lilla Frida som jag inte träffat sen studenten. Gick med henne till donken och kom inte hem och isäng försen ett.
Skulle upp tidigt eftersom jag började 8.30 och skulle hinna fixa lunch innan dess och behövde verkligen en natts god sömn efter en lång dag men klockan tre på natten väcktes jag av ett väldigt onödigt telefonsamtal.
Var därför extra trött när jag släpade mig upp nästa morgon för att sressa med lunchlådan. I min desperetion av brist med tid så gjorde jag ett snabbt beslut att steka pankakor på en kvart. Mjölken hade blivit sur. 
Men det löste sig och jag han i tid. Hela förmiddagen plågades jag av en enorm sveda i halsen och en jobbig värk i magen. Men eftersom jag är en så proffisionell kassörska så gjorde jag mitt bästa för att klistra på ett leende. 
Under hela mitt 9,5 timmars pass så gnagde tanken på att mina vänner samtidigt låg på stranden och solade. 
Jag fick trösta mig med att det faktiskt var söndag och bra betalt, och därför som jag frivilligt tagit detta pass. 

 

Omelett

Jag har försökt göra en omelett som jag ska ta med i lunchlådan, det var den första jag gjort själv, brukar inte äta det annars. Men har kommit på att det är en nyttig och enkel lunch så varför inte?
Den ser inte så fin ut... men får hoppas att den ä'r god i alla fall.

Idag jobbar jag 12-21.15, ett inhopp som jag har gjort för Lisa men eftersom det bara är 100 procentiga OB-timmar så är ingen gladare än jag, det bästa är att jag fick hennes söndag med vilket är ett ännu längre pass med ännu mer OB!!

Igår återfann jag även min mycket saknade cykel. Efter att ha varit och anmält den hos polisen, letat igenom deras cykelföråd och hoppfullt spanat över hela stan, beklagat mig för allt och alla om min förlorade cykel.. så återfann jag den fridfullt parkerat utanför min kära vän Felicias hus. En Emelie helt enkelt.


Sunset



Det blev en mysig kväll på strandpromenaden efter en skön ledig dag när jag dessvärre inte fick så mycket gjort.
I morgon blir det tillbaka till jobbet för att jobba en vecka i sträck men roliga kvällsaktiviteter kommer det att va fullt av ändå, det är ju sommar.

Såklart.

Dåligt väder på min enda lediga dag på en vecka, det är typiskt. Finns inte så mycket att göra eftersom de flesta av mina vänner jobbar. Men jag ska uträtta lite ärenden.. skicka iväg traderagrejor och hämta ut passet bland annat. Sen ska jag mest ta det lungt, läsa boken kanske. (Läser Barack Obamas bok, min far hade en dröm)

Ikväll hade vi tänkt grilla vid almedalen, får se hur det går med det nu när de rengar, annars kanske det blir bio?

RSS 2.0