Ineffektiv.no

Ibland när man har mycket att göra på jobbet kan det vara skönt att få luncha på ett kaffe och samla sig lite mellan möten.

Men när man känner att man är stressad och behöver jobba effektivt på att få till nya möten så passar det inte så bra.

Möte kl. 13.00 idag tog en kvart, nästa möte är kl.15.00 också i centrum. För kort tid för att åka tillbaka till kontoret men för lång tid för att sitta och luncha, man kan inte ringa och boka nya möten från ett café, för mycket ljud runtomkring... Känns som waste og timme, speciellt eftersom det första möte inte vår så mycket att hurra för.

Inte bästa starten på veckan...

Twilight

Igår kväll såg jag och Hanna den sena föreställning av nya Twilight filmen, den började kvart över elva. Ganska mysigt att se bio så sent och vi käkade lite middag och drack en drink hemma först :)

Idag vaknade jag upp runt 11 och surfade lite på iPaden, kollade VG där jag såg en annons från letsdeal.no om en iPad hållare/skydd till 199kr kostar egentligen 649kr. Jag har behövt en sån länge så klickade hem den på direkten. Inte alltid det första man gör när man vaknar på morgonen, shoppar på nätet, men idag bara blev det så.

Annars ska jag ta det lugnt idag, delvis för att jag är ganska mörbultad. Min vad skadades under torsdagens cageboll match då en kille på någotsätt lyckades knäa min vadmuskel riktigt hårt, ved inte riktigt hur de gick till, knä på vad låter ju som en märklig ställning liksom, men de va så det blev och ont gjorde det. Därför måste jag ta de lite lugnt med benet.

Så det blir ingen träning men kanske lite fotbad?

Stavfel...

Ser att jag skrivit fel ganska brutalt på tidigare inlägg. Ska så klart stå att "alla TRIKKAR stod stilla" men blir inte alltid så bra när man skriver på iPad tidigt på morgonen.

Idag känner jag mig som en riktigt dålig mötebokare. Men ska inte gnälla, har ju valt detta jobbet själv och branchen är lite sånn, man får tjata mycket.

Om det inte var för att jag skulle jobba på resturangen ikväll hade jag bara velat gått hem för att sova.

Vad skjer med kollektivtrafiken?

Först står alla trillar helt stilla sämjan bestämmer mig för att gå till jernbanetorget istället.

Kommer när det är 2 min kvar till linje 5 kommer. Perfekt, den jag ska med. Men helt plötsligt står det bara "instillt" istället för två minuter. What? Hur kan man ställa in en t-bana som ska komma om två minuter?! Typiskt norskt påfund. Nu får jag vänta 8 min på nästa t-bana som går till Nydalen. Greit.

Vad skjer med kollektivtrafiken?

Först står alla trillar helt stilla sämjan bestämmer mig för att gå till jernbanetorget istället.

Kommer när det är 2 min kvar till linje 5 kommer. Perfekt, den jag ska med. Men helt plötsligt står det bara "instillt" istället för två minuter. What? Hur kan man ställa in en t-bana som ska komma om två minuter?! Typiskt norskt påfund. Nu får jag vänta 8 min på nästa t-bana som går till Nydalen. Greit.

Låååång dag...

I morse var det upp tidigt. Första kundemöte kl.07.00 på morgonen, ganska nära där jag bor men jag lyckades inte ta den smidigaste vägen så virrade runt i mörkret och var lots på morgonen.

Kom på kontoret vid halv nio. Ringde som en tusan och klarade för första gången på länge över 200 samtal på en dag, men kom bara 2 möter av det vilket var ganska tungt vill jag lova. Sen pratade jag säkert bara med ca 15 relevanta personer (som jag kunde bokat möte med) men som ni förstår, en jäkla massa grovjobb.

Efter en dag på Kontoret så fortsatte bookingen på hemmaplan, där var de lite lättare att boka trotts att jag var sliten och bara ringde lite lagom mycket blev det 4 möten, helt ok :) fler blir det på uppföljning.

Hade tänkt försöka träna med men är lite sliten och öm från power passet igår....

Besök hemmifrån

Denna vecka har jag som tidigare nämnt haft lite besök :)

Först kom bästa Annika över två nätter ons-fredag. Underbart att träffas, vi va ute och åt lite och hängde hemma med te, tända ljus och en massa prat :) alltid härligt att möta gamla vänner!

Sen kom mamma och pappa på fredagen, vi va också ute och åt, gick på Munch museet, shoppade lite, fikade och var på bio. I morgon blir det en kaffe till innan de ska hemmåt igen.

Men inte länge tills jul då jag kommer hem och vi ses igen :)


Himlen är oskyldigt blå, som ögon när barnen är små....

Pratade precis lite med min syster på skype. Vi kom in lite på gamla minnen från barndomen. Kändes väldigt vemodig att prata om sånt. Vad skjer med ens liv liksom? Vart är man på väg och varför?

Tiden går ju så sjukt fort och hur ska man någonsin veta om det man väljer att göra är rätt?

Har tänkt en del på liknande saker denna helgen och det som tidigare kännts självklart har fallit i tvivel... Frågan är Bara vad som skulle kunna vara ett alternativ....Förvirrad.

Sovmorgon

Idag sov jag till 12:10. Det måste nästan vara rekord, ibland ligger jag i sängen och snoozar länge men nu sov jag verkligen helt fram till 12:10.

Vaknar upp till en grå och regning dag i Oslo. Är ledig vilket är skönt. Tänkte köra ett ordentligt träningspass, städa och tvätta lite. Lägga upp en plan för träning, hälsa framöver. Vet att jag sagt det måndag gånger förr men nu har jag verkligen spårat av med det där. Sanna därimot, min Sambo! Hon har blivit helt galen och tränar flera gånger om dagen. Då känner man prässen. Börjar även känna mig lite småfet och då måste man ju göra något åt saken. Ska lägga upp matplan med GI och träningsplan som ska hållas strikt. Ofta blir det inte av om man kanske ska träffa någon kompis eller så men nu ska det fan bli av, ska se till att antingen träna innan eller efter man möter någon i så fall.... :)

GI blir svårt när jag jobbar på Vapiano ett par gånger i veckan men får försöka lösa det på något sätt.

I veckan framöver händer det lite roliga grejor. Ska sitta hårmodell och få håret färgat på Alexsandras frisörskola. Annika kommer på besök ett par dagar, och till helgen kommer mamma och pappa! Det blir nog en kul vecka :)

ICA in My heart

Sanna och jag var på visning idag, efter det gick vi förbi en ICA butik för att handla lite. Där vi bor nu finns det ingen ICA utan Bara en torftig Rimi. Måste säga att ICA är ett rejält lyft i jämförelse och känns lite som himmelriket om man jämför. Lägenheten var inte toppen men hade nästan kunnet flytta dit Bara för ICAs skull. Saknar det från Sverige, ICA maxi var ju det bästa....mycket roligare att handla mat där.

RSS 2.0