helgen:)

Det har faktist varit en bra helg :)

I fredags så hittade jag en jättefin jacka på MQ som jag inte har köpt ännu. Den är ganska vanlig men jättefin och jätteskön, grejen är bara att den kostar 2000 vilket känns som ganska mycket...men jag kommer nog att köpa den i alla fall :)

Sen så gick jag och kim en liten promenad, va ju ett ag sen vi fick prata så det var trevligt. På kvällen hängde jag med henne och några andra till O'Learys och käka och efter det så blev det hamnplan.
Träfade mycket folk som man inte har träffat på länge så det var roligt. Gick typ hem halv två föra tt jag skulle jobba dan efter.

Så jag jobbade hela lördagen, blev bjuden på fest på kvällen men va itne riktigt på humör för de så jag gick ut och åt på Lilla elefant tillsammans med mamma och pappa vilket var trevligt eftersom jag itne har träffat dom på länge. Sen åkte jag med dom till Väte och sov över där. Det var mysigt, fick träffa mina små hundar som jag itne ahr sett på evigheter. Såg på TV och käka snacks, myspys..

Fick jättegod frukost och morgonfika som mamma hade gjort. Sen så åkte jag in till stan på morgonen eftersom jag började jobba vid halv elva. Och nu har jag jobbat hela dan fram tills nu. Jobbet är inte lika olidligt längre som det var i sommras eftersom jag bara jobbar på helgerna, nu är det tilloch med ganska kul, är verkligen glad att jag har det :)

Sen så kommer en dålig nyhet, jag väger mer än vad jag någonsin har gjort, så nu ska ja gbli lite seriösare med vad jag äter och så, på riktigt.

Nä nu ska jag städa lägenheten lite eftersom syrran kommer hem inatt... 



 


skönt!

Nu är alla mina måsten avklarade och jag kan äntligen slappna av... Det gick faktist rätt så bra i aulan idag och det var inte alls så farligt. 

Elin har åkt iväg igen och åter så är jag lämnad själv i lägenheten hon kommer inte hem förren efter helgen och då har hon amanda med sej. Äntligen. Hon har varit borta på tok för länge. 
Jag var för lat för att gå till gymmet idag och får göra det i morgon istället. Gick till Max och köpte en hamburgare, fick stå och vänta i en kö i typ en timme, ganska ovärt om du frågar mej. och i kväll ska jag se på idol.

I morgon ska vi till fenomenalen med klassen, jag undrar bara, sen när blev skolan så himla slapp? Jag menar vi gör ungefär ingenting känns det som. Men man ska väl inte klaga.

och i helgen blir det jobb, jobb och jobb...

 
Om jag bara kunde glömma och gå vidare, kommer det alltid att vara så? Det är så jobbigt att leva i det förflutna som inte går att ändra. Move on! 

The Yearbook :)

Idag fick jag post från america! Min så kallade yearbook som är lite som en skolkatalog, fast lite mer än så.. bilder på allt möjligt som har hände på skolan under året. Jag var bara med på två bilder.. En där jag står och äter en jordgubbe på balen, jätteful för jag står och gapar med hela ansiktet, fattar inte hur de kunde ta med den! Och sen på min junior-bild då, inte så mycket att hurra för den heller men den var helt okej.
Kul att se de andra bilderna i alla fall, ger verkligen flash-backs!

Fick löne-beskedet idag med! Så nu har man äntligen pengar på kontot igen, inte lika mkt som förra..fast det kunde jag väl inte förvänta mig heller.

Spanska provet är nu avklarat och det är bara uppgift nr 2 som kvarstår...vet inte om det blir nåt av med det :S





I'm ready to get it over with!

I dag var det rätt hårt på friskis lektionen, men det är nog bra att ta ut sig lite ibland :)

Just nu är det två uppgifter som jag måste göra.

1. lära mig allt till spanska provet i morgon utantill, har skrivit klart texten, måste bara memorera den också.

2. Bestämma vad jag ska säga på vår lilla grej i Aulan på torsdag.

Nummer två börjar oroa mig mer och mer. Jag menar det kommer ju va ganska många som ser, fast o andra sidan behöver jag inte oroa mig för betyget där. Känns bara som att det skulle vara så mycket mer värt om man hade något bra att säga.

I kväll ska jag på personalmöte på jobbet. trevligt, trevligt.. 

Jag längtar bara tills den här veckan är över, vill bara ha allt de där överstökat. 


ledig fredag

Sköönt att va ledig idag, lätt att man blir lite lat bara.. men jag har faktist varit ganska duktig :)

Gick upp någon gång innan nio och lagade gröt till frukost, nyttiigt och bra. Sen så satte jag igång och städade heeela lägenheten, blev klar med köket som numera är gnistrande rent, och resten..hrm..får vänta tills en annan dag.

Sen så kilade jag mer på stan och träffade Nadja, vi lunchade på ringduvan medans vi diskuterade vårat framträdande i aulan som är på torsdag, så kom dit och se mej på sen!!! Eller inte, snälla gör inte det, jag har en känsla av att jag kommer att göra bort mej ganska rejält.. meen det får man väl bjuda på, antar jag haha..

Sen hängde jag med Emma ett litet tag o höll henne sällskap när hon skulle vänta på bussen.
Snackad emed Maria på telefon ett tag och sen så cyklade jag till ICA MAXI (som för övrigt är min absoluta favorit affär, min ersättning för Walmart) där jag händlade lite käk och vindruvor. Jag här blivit beroende av vindruvor, åt nästan ett helt kilo kväll härom kvällen. Det är i alla fall nyttigare än godis. 

Sen kom jag hem och upptäckte att klockan hade blivit rätt mycket så det nästan hade blivit försent att gå till gymmet som jag hade planerat att göra idag. Får nog ta det innan jobbet i morgon istället.

Ungefär så såg min lediga dag ut, för den som är intresserad :)
  

ingen mat

I dag fick vi ingen mat i skolan eftersom det var strömavbrott... då gick jag och emma till signalen för att köpa sallad men det var strömavbrott där med så man kunde inte handla. Så vi hade altsåå gått hela vägen i regnet i onödan :( då gick vi tillbaka och köpte en macka i caffis.

Sen fick vi sluta 12.00 på grund av strömavbrtottet, då gick vi en sväng på stan o sen gick jag hem.
Tänkte väl passa på att plugga lite eftersom det blev rätt mycket tid över nu, har en del att göra.
Och senare ska jag nog gå ut en sväng på stan igen eftersom jag behöver lite nya kläder.


Munken

Kom in där igår med hjälp av syrrans pass, men kan tyvärr inte säga att det var så värt.
Kom dit vid ett nån gång, betala hundra spänn för att komma in 20 för att hänga in jackan och sen stå och trängas med folk som var mellan 30-50 år i en timme för sen stängde dom och då gick vi hem.
Nej, Hamnplan i fortsättningen säger jag bara.

Men förfesten var trevlig, elin, jag och Emmi G hade faktist väldigt intressanta diskutioner samtidigt som vi drack peach-vodka med sprite, kiwi och lime i. Och så fick man drick lite av emmi's rosa champange med :)

Nu ska ja gsnart hem till väte i alla fall, ska faktist bli ganska roligt för jag kommer inte ens ihåg när jag var där sist.

never mind

stockholms resan som jag skrev om för fem minuter sedan blir inte av, fick just ett samtal, jag jobbar då.

vill iväg!

Jag är så himla sugen på att åka iväg någonstans och göra något roligt! Helst utomlands men de är kanske lite för mycket att hoppas på...

Just nu planerar jag att åka till stockholm om två veckor och SHOPPA!! Och så vill jag träffa Hanna, Carro och Greta, det skulle vara väldigt roligt. Så förhoppningsvis blir det av.

I kväll ska jag på krogen med syrran o ta en drink, har inte för höga förväntningar på det men nog roligare än att sitta hemma iaf.





so much different but still the same

Det känns verkligen som att alla har något roligt på gång att göra nu utom jag. Jag har altså väldigt tråkigt...
Det är märkligt hur snabbt ens humör kan förändras, ena dagen känns det som att allt är jättebra och nästan perfekt, men bara någon dag senare kan jag känna mig som världens mest misslyckade person.
 
Jag vet att man inte är någon annan än den man själv gör sig till, men bara för den sakens skull så betyder det inte att det skulle vara lätt att vara den man vill va.

Jag börjar bli förkyld och har ont i halsen, det gör inte saken bättre.
 

insparken

Roligt? sådär... till en början var det helt okej men sen så hände en massa mindre roliga saker och hela kvällen blev bara konstig efter det.

Den tionde November så är det återträff med New York gänget! Ska bli så kul :D Äntligen får man träffa Hanna och Carro och alla dom igen, längtar sååå dit. Gäller bara att se till att man inte behöver jobba då.
 
Nä, det finns faktist inte så mycke att skriva just nu..


Huvudvärk.

Spinning, skola, Ica Maxi, städa lägenheten.. fast det där med städningen gick inte så jättebra. 

Det var ungefär min dag, och nu sitter jag här med en ihållande huvudvärk som vägrar att släppa, så drygt.

Var på bröllop i helgen och det var trevligt, roligt att träffa lite släkt och så, men jobbigt lång resa för att vara där ett så litet tag. Höjdpunkten var nog ändå när min lilla tre-åriga kusin, Patrik, la in små "passande" komentarer när det blev tyst, haha, han var bara för söööt :)

Ingenting är så tyst som en tyst telefon. 

RSS 2.0