summering av helgen

Skola i fredags, jag halkar allt längre efter i matten och börjar inse att jag bara kan glömma mitt VG i matte C.

Men glad va jag ändå, för jag hade ju fått lön, ÄNTLIGEN!! :D:D:D
På kvällen blev de middag och utgång med Kimsan för att fira, trevligt och roligt mestadels, men vakna upp nästa morgon och förstod att jag hade gjort bort mig lite grann haha... men sånt händer.

Amanda kom med båten på fredagsnatten o sov hos oss, hon fick följa med som min personliga assistent 
när jag skulle shoppa på Bingers kvarn och deras REA  (speciellt för friskis medlemmar ^^)  jag investerade i en riktigt proffsig outfitt inför den nystartade friskis säsongen. Jag gillar den extremt mycket och känner mig maximalt motiverad att gympa loss ;) 

Sen va de bara att gå hem o käka lunch o sen till jobbet där det mesta var som vanligt. Några östermalmsbrats kom in o kritiserade min obefintliga gotlänska, de sa att det lät som att jag var från söder. 
Jobbade till stängning och hade sen planerat att se obs-kuppen, men de blev inte riktigt av för jag va ganska trött..

I dag har jag oxå jobbat hela dagen, lika roligt och händelsse rikt som alltid... nej men, jag gillar faktist mitt jobb, riktigt mycket, egentligen.. det var faktist ganska kul, många kända ansiktien tittade förbi :)

Nu sitter jag här, och jag har ett problem, matten. Sen så har ja get annat problem, men de tänket jag inte skriva om här.  
 

it started off good but turned out bad

Den här dagen började faktiskt riktigt bra, fick mkt gjort, tvättade, åt god frukost, städade hela rummet och slängde en massa skit. Johan va här ett tag o sen hade jag planerat att laga en god middag och gå på friskis.
MEN min IDIOTISKA syster hade tagit min jacka när hon drog till jobbet och där i låg mina nycklar, vilket betyder att jag inte kan gå någonstans alls.. inte o köpa maten som behövdes o inte nån friskis, det förstörde verkligen min dag helt. Så nu sitter jag bara här och e sur och har dessutom fått ont huvet.. tror att jag kommer att bli sjuk.. :S

Derivatans definition

f prim av a = limes f av a plus h minus f av a delat på h... ????????? hate this crap, there is no way i'm gonnan make it... i just hate it!  

It can only get better...

Bort tappat busskort, stinkande sopbil, dåliga betyg, mens, dåligt väder, förolämpad, trasiga skor, blöta fötter, inga pengar, fettigt hår, brutna löften´...

Livet kunde ha varit bättre idag.

Friskis&Svettis

Jag har nu gått med i friskis & svettis efter att har provat två pass under den här veckan. Känns som att det är lite roligare än att gympa i grupp än attt träna på gym själv så förhoppningsvis så kommer jag att gå dit ofta :) 

Idag fick jag en massa brev från Åhlens, MQ, H&M med flera, fick en massa rabattkuponger o sånt så äntligen ser man vad som är fördelen med att ha så himla många kort i plånboken! 
Längtar verkligen tills löönen kommer, då ska jag shoppa!! 

I kväll ska vi fira kim, blir förhoppningsvis roligt även om jag inte har så mkt att dricka, men de löser sig ;)   

Chokladpankakor :)

Det bästa med Donner är onsdagarna! det blir liksom som en liten extra helg mitt i veckan. Idag har jag sovit, shoppat med Kim, sen gick jag hem och sov några timmar till. Sen bestämde jag mig för att laga mat, det fick bli pankakor, jag fick en snilleblixt och bestämde mig för att hälla en massa oboy i smeten, så det blev helt bruna chokladpankakor. Det var gott.
I kväll ska jag på friskis med Maria!

pussohej

lååång dag...

Först skola och matte hela dan (som faktist är ganska kul), sen gick jag lite tidigare för att hinna till jobbet till klockan två. Jobbade till stängning (kvart över nio) och jag ville verkligen inget annat än att komma hem de sista timmarna, kände mig jättestressad för jag jobbade med hon som alltid släcker alla lampor så att man inte ser något innan man har hunnit klart.. 
Cycklade hem lite halft deprimerad över att jag visste att de titne skulle finnas så mycket mat hemma i mitt fattiga skafferi. Men när ja gkom in så blev jag glatt överaskad över att elin och jackie hade ätit en massa nachos o sallad och jag fick äta allt som va kvar :) 

I morgon så är det jag som öppnar på Ica Atterdags. Jag har aldrig gjort det förut trotts att jag har jobbat där i nästan sju månader. Om jag typ försover mig eller nått så öppnas ju inte affären, så det känns som ett stort ansvar hehe.. men de går nog bra! 

ska nog redan gå och lägga mig faktist, godnatt gott folk.  

Ny dag nya möjligheter

Klockan e sju på morgonen men jag är vaken, kan inte sova nått mer. Så detta är början på åter en spännande dag där vad somhelst kan hända. Just idag så kanske mitt liv förändras drastiskt, man vet aldrig, men mest troligt är att det bara blir en helt vanlig dag. 

Fast det är i o för sig min systers födelsedag!! :D Grattis Amanda 17 år idag!

It's funny how people come and go in your life. Some stay for a while, some just walk right away..

First day of school -spring semester

Idag har jag pratat med många som jag inte har pratat med på länge och några som jag aldrig har pratat med förut. Skolan började och intensiva mattestudier i fyra veckor väntar, jag förstår inte mycket av matte, och när läraren pratar danska så förstår jag ännu mindre. Känns lovande må jag säga.

It's a girl in my mirror, I wonder who she is.. sometimes I think I know her, sometimes I have no idea..  

the last day of break

Sista dagen man är ledig idag altså, lovet gick riktigt snabbt. Torligtvis eftersom jag spenderade mycket av tiden till att jobba och sånn tid bara försvinner... Men gjorde även lite annat kul, och det har varit skönt att va ledig nu på slutet.

Januari kommer att bli en knaper månad ekonomiskt med tanke på alla pengar man la på julklappar och sånt. I alla fall fram tills den 25 ;) Då kommer december lönen in och den borde vara rätt saftig tycker man. Men eftersom jag har snyltat lite från sparkontot nu så måste ja gsätta in det där igen, fast jag har ingen hyra att betala så de blir nog bra ändå!

I kväll ska jag bjuda min lilla familj på middag, så jag sitter här o kollar igenom en massa kokböcker o grejer.. ska bli kul faktist.
Ska snart ut på stan o köpa ingridienser och försöka hitta en present till syrran som fyller år snart :)

jag och spanjorena

Ibland äter man riktigt god frukost. Och ibland äter man äcklig frukost. Idag åt jag äcklig frukost.
Vi hade typ inget hemma så jag hittade lite gammla havregryn och gjorde gröt men de fanns typ inget att ha till då blir de ganska smöklöst. Till det åt jag lite knäckebröd, och det finns nog inget som är torftigare än knäckebröd.
En bra början på en bra dag? Vi får väl se.

Kom hem sent igårkväll som vanligt när jag stänger, va rätt lat så jag började itne laga mat försen efter tio, och seriöst, vem lagar mat då? Jag.
I spanien så äter man också kvällsmat sent.
Dessutom förbränner man typ inget efter klockan åtta, så det är nog inte så bra för min viktplan. Men vad ska man göra liksom. Måste ju äta.

they don't know how to smile

January 3rd 2008

Idag jobbade jag från nio på morgonen till sju på kvällen. Med andra ord så har jag inte gjort så mycket annat.
Jag köpte allt jag tycker om på jobbet sen så gick jag hem i kylan och gjorde en sallad med allt jag tycker om, det var gott! Ett av mina nyårs-löften har varit att börja äta mer varierat. Ett annat va att jag skulle börja träna mer, det har inte gått så bra med tanke på att jag har varit ganska upptagen, men det har ju faktist bara gått TRE dagar av det nya året och jag har all tid i världen på mig att bli bättre :D
Jag gillar ny-starter och början på ett nytt år känns som en perfekt sådan!  



I got a problem

Jag har på något vis (fråga mig inte hur) lyckats låsa in mig i min egen lägenhet, och jag är ensam här. Ganska obehagligt faktist. vad ska jag göra? ropa på hjälp?

Nyårsafton igår blev faktist riktigt trevligt. Först så hade vi en liten middag i våran lägenhet med några tjejer. Sen gick vi ner till hamnen där man träffade en massa trevligt folk och såg på fyrverkerier.
Sedan gick jag till Max och åt med några kompisar. Där träffade jag en utbytesstudent från Bosnien och vi hade djupa samtal om Gud.
Sen gick jag hem till mig och där va en massa folk men jag gick och sov, klockan var straxt efter tre.
 
Jag kommer verkligen inte ut. Men det löser sig nog. God fortsättning allihopa!


RSS 2.0