2014 has passed

Jag har nu läst igenom mitt blogg år som varit för att friska upp minnet inför min traditionella års krönika. Det är det som är det fina med att ha en blogg även om jag till tider inte är så bra på att uppdatera. Jag skriver ändå tillräckligt ofta för att kunna minnas själv vad som har hänt.
 
Generellt har året varit enormt intensivt och det har hänt väldigt mycket på alla plan detta året, 2014, då jag blev 25 år, vilket i sig känns lite som en milstolpe. Denna uppsummeringen blir därför överordnad så att det inte ska bli många sidor långt som jag har gjort några gånger förr...
 
Jag har rest ortoligt mycket detta året, både i jobb och privat. Jag besökte Sverige säkert 8-10 gånger totalt. En helg i Berlin. En vecka i Portugal. I Norge har jag vart i Bergen, Kristiansand, Stavanger, Haugesund, Förde, Stryn, Trondheim, Mo i Rana, Molde, med mera. Några av dessa flera gånger. 
 
Min syn på träning och hälsa har förändrats mycket, i början av året var jag väldigt inställd på att spring och pumpa muskler med body bump. Allt det har jag lagt helt på sidan och istället lärt mig mer om Yoga och Bodymind filosofi - någonstanns tror jag att det alltid har passat mig bättre och nu när jag lyckats få in det i praktiken har jag faktiskt aldrig mått bättre och samtidigt kännt mig sundare på alla sätt. Jag gillar egentligen också vanlig träning men eftersom det nu känns så rätt har jag sagt upp SATS och ser att jag kanske tar upp den typen av träning, typ springning när jag fått god rutin på Yoga. Har också blivit mycket bättre på det nu - klarar både att stå på huvudet och gå upp i bro vilket jag aldrig såg för mig att jag skulle göra förut :)
Jag har också gått ned mycket i vikt vilket var ett av mina nyårslöften för 2014 så det har jag klarat!! 
 
Ett aktuellt tema detta året har också varit mitt biläventyr som nu är över - en kostbar historia som jag gärna hadde varit utan men posivit som jag försöker vara kan jag ju säga - alla erfarenheter är bra, även de dåliga (med en bitter stämma).
 
Bil plus mycket resor och en massiv restskatt, och de faktum att jag varit ganska slösig genom att äta ute mycket och använda pengar på annat dumt så har det varit ett väldigt dåligt ekonomiskt år faktiskt om vi ska se till sparande.
Detta är helt klart något som jag önskar att göra bättre i 2015 - mindre resande och mer medveten konsumtion.
 
Lyckligtvis så är det inte pengar som är viktigast här i livet - det har ändå varit ett fantastiskt år med många fina stunder med både gamla och nya vänner. Familj och släktingar. Många viktiga lärdomar och insikter. Stora förändringar. 
 
Jag ser tillbaka på 2014 med ett leende på läpparna och ser fram mot 2015 med stor förväntan :) 
 
Let the new year begin!
 
 

RSS 2.0