Sunny Weekend

Jag har vart lite dålig att skriva här i det sista men nu kommer det en uppdatering.

Det har vart härligt vårväder i helgen! Det har firats med ute middagar och shopping på stan. På fredagen blev det lite shopping med Sanna sen middag på Aker Brygge med Sarah. Lørdag blev det Body Bump sen shopping igen (hittade dock inte något fint) och till sist blåskjell med Thao, Julia och Emira på Louises.

Efter det møtte jag upp Sanna och vi gick ut en tur så det belv en ganska sen kväll där jag til min førvåning märkte att man ställde om klockan. Varfør har jag inte fått veta det tidigare? Det brukar väl reklameras tydligare när det är?

På søndagen blev det solning på balkongen och sen lång lunch i solen på Peppes Pizza med Sanna.

Till sist är våren här på riktigt - som jag har längtat! Ikväll åker jag till Kristiansand før en tvådagars konferans. Ska bli trevligt att besøka den byn, det har jag länge velat gøra :)

Healthy week nr 1

Har faktiskt klarat att va riktigt sund heeeela veckan!

Jag har hittat ett knep som verkligen hjälper. Trixet är att jag till att börja med äter riktigt sunt, bara kost baserad på grönsaker, broccoli, lök, spinat, bönor, kikärtor, morötter, bananer, lax, bulgur, ägg osv. Så äter jag lite mindre potioner en vanligt och äter ingenting mellan måltiderna, något som kan verka som en tuff övergång eftersom jag brukar små-äta en del men så fort jag blir hungrig dricker jag vatten, massor och massor av vatten.

Det dempar faktiskt hungern och sen har jag sålklart hållt igång med träning. Det känns riktigt bra så långt, känner mig redan lite slankare, har gått ned två kilo.

Har även mer energi så jag tror att jag har kommit fram till en ganska bra balans och jag ser fram till att se resultaten efter vecka nummer två!

Work out!

Har varit en ganska lung helg med fokus på träning!

Thao och jag var på en resturang på fredag, åt blåskjell och drakk vin, efter det gick vi vidare til en liten bar som vi inte vart førr (var väldigt mysig) drack några drinkar där innan vi drog hem.

På lørdagen blev det både solskenspromenad och Body Bump.
Idag sprang jag en tur på morgonen och kørde spinning på eftermiddagen.

En incident i veckan (där mina byxor gick sønder!!!) gør att jag sattsar hårt på viktminskning fram till sommaren. Nu finns de inga ursäkter längre! Kanske till och med får dra ned lite på Yogan til fördel för kondition-styrka.

Body Bump

Blev lite styrka idag - skönt fast jag fortfarande inte orkar göra allt till 100 %
Men kanske har jag blivit lite starkare, man får hoppas. Var på Yoga träning igår och märkte i vart fall att jag nu kommer längre i en del övningar än vad jag gjorde förut- det är en härlig känsla.

Känner mig faktiakt gansk arg idag, för no reason, mest är jag arg på Toyota försäljaren eftersom jag får en massa feta räkningar hela tiden för den där bilen som kostar mycket mer än vad vi blev eniga om. Sen blir jag arg för att jag inte hittar papperna där allt står, vet att jag har haft dem förut och då visste exakt vad jag skulle visa till. Nu är de ingenstans.
Varför skaffade jag ens en bil? Tycker inte direkt att jag har behov för det eftersom jag mest åker fram o tillbaka till jobbet, ibland till andra platser men de hade jag kunnat lösa. Bilpool de dagarna kanske? Hade vart sjukt mycket billigare. Men jobbet insisterade på att jag behövde en... Varför fick jag inte bara en jäkla firmabil då?

Var kanske mitt eget fel... Blir bara så trött ibland.


True friends are like Stars

You don't always see them, but they are always there....
 
 
 
Skype dejter igår med Linda som bor i Lund och Emelie fra Los Angeles.
 
Saknar verkligen att ha er här i Oslo ska ni veta <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ensam hemma

Sanna är på semester i Brasilien så medan hon njuter sol och värme så väntar jag hemma i regnet medan dagarna tickar på.

Seriöst, tiden går så fort nu i det sista att jag nästan blir lite rädd, känns som att det är en dag mellan varje helg. Kanske jag ska försöka komma igång med lite mindfulness igen för att stoppa tiden.

Har börjat gå ganska regelbundet på Yoga och BodyBump, två tre yogs pass och två Bodu Bump pass, pluss att jag försöker springa 3-5 Km innan varje träningstime.
Förhoppningsvis ska det upplägget få mej att komma i form till sommaren.


Trondheim in one day

Idag har jag besökt Trondheim för att gå i kundemöte med min partner där. I Trondheim sken solen och det var härligt - en vacker vårdag! Möte gick fint utom en failande VPN som förstörde lite av showen. Men totalen var nog ändå ok. 
 
Väl tillbaka tog jag mej en liten shoppingtur på Byporten, ett av de centrala shoppingsentrena i Oslo där jag inte vart på riktigt länge. Det började med lite sportkläder, nya gympaskor (som jag behövt länge), tights och en jogging tröja. Sen strosade jag vidare i X antal timmar och hittade massor av fantastiskt fina saker!! Jag vill bara tillbaka dit - slog inte till på något mer idag men potensialet i de butiker jag var i var enormt!!
Vet inte varför jag inte vart där mer för var som sagt väldigt mycket fint. Ska nog tillbaka mycket snart.
 
Lämnade hemmet i morse kvart i sex (efter en natt med dålig sömn), kom hem igen klockan nio. Sliten.
 
 
 

RSS 2.0