Sunshine in my life

Har blivit lite dålig på att uppdatera bloggen - det har varit full fart i det sista!
 
Veckan hemma på Gotland över påsken var mycket trevlig men enligt tradition så blir jag förkyld över påsken och så också detta året. Det bidrog till att nerginivån inte helt låg på topp.
 
Var ganska mycket ute på landet hos mamms o papps, men fick också möjlighet att spendera en del tid med de vänner som var hemma så det var värdefult :) vädret var toppen vilket också gjorde att jag fick möjligheten att lägga en bra grund till årets solbränna ^^
 
På vägen hem fick jag ett ordentligt stopp i Stockholm där det blev både shopping och en kaffe med min kära farmor, även där var det strålande väder.
 
Sen jag kom tillbaka har jag inte riktigt fått chansen att vila ut, utan det har varit full fart med jobb, frisör besök, tandläkar besök, storstädning, marknad och träffat vänner, parkhäng o vart ute o ätit. 
 
Först idag känner jag att jag har fått tid att komma ordentligt "på plats" och äntligen har jag fått genomfört en del uppstädning på rummet och rensning av garderoben samt shifte vinter o sommarkläder med mera. Har velat göra det länge!! Har även fått betalt fakturor o fixat di verse. 
 
Hade även tänkt att jag skulle fixa plantering av örter på balkongen idag men tiden räckte inte till så det får bli nu i nästa vecka som jag ska fixa det och andra saker som står på listan...
 
 
 
 
 

Morgon sim

Då var man hemma på Gotland igen och de førsta dagarna har varit hemma mys med familjen och en del shopping på stan.
Igår var jag även hemma hos barndomsvännen Maria och åt middag och pratade i några timmar :)
 
                       
 
I morse när vi vaknade runt klockan sju så åkte jag och pappa till badhuset i Roma och simmade några längder. 
Var en ritkgit skön start på dagen. 
Har även köpt nya springskor vilket ska motivera till nya springlopp framøver. Sentrumloppet om en vecka - är inte tränad før de men ska allt klara det!!
 
 
 

Veckorna tickar...

Tiden går fort! Sen sist jag skrev har jag varit på en väldigt trevlig Konferanse i Kristiansand men också hunnit med en spontantrip till Sverige med Sanna förra helgen.
Vi överaskade hennes familj i Västerås med oväntat besök - trevligt och kul!

Denna vecka har rullat på den med, inte varit så duktig med träningen den sista veckan. Skulle på en Yoga time idag men blev väldigt besviken eftersom det var en dålig yoga lärare så jag gick därifrån mitt i timmen.

Va även på en time som hette Hot Flex men Tone igår som visade sig vara ett riktigt dåligt upplägg så från och med nu ska jag bara gå på timmar som jag vet är bra. Definitivt waste of time att gå på timmar som man inte får ut någonting av.

På måndag åker jag hem til Gotland över påskveckan, ska bli lite mysigt faktiskt.


RSS 2.0