Summertime

Daagarna går fort när man är ledig. Snart har hela min Gotlands semester passerat før den här gången. Var ritkgit fint o varmt väder førsta veckan så fick sola en del och skapa härliga sommarminnen med vänner o familj.
 
Denna veckan har de vart lite mer åska o regn - men naturen behøver det nog som det ser ut nu. 
 
Var hos frissören igår och klippte mig och vi kunde konstatera att mitt hår var veldigt, veldigt torrt. Hon rekomenderade derfør en keratin behandling som jag ska på idag klockan kvart över tre.
 
Hörde lite med mina frisör kompisar i Oslo om denna behandlingen och tydligen har det vrit många diskutioner runt om den är laglig på grund av hälsomässiga skjäl (kan innehålla ämnen som framkallar cancer, men det är det ju ganska mycket som gør nuførtiden...) så nu har jag blivit lite nervös. Men mitt hår är verkligen i krisläge så något måste gøras här...
 
Ikväll kommer Malin - vi ska äta middag och sen åka in til stan en sväng o se vad som händer där :)
 
Hoppas vädret blir bättre tils dess før nu öser regnet ned... 
 
 
 

Tid....

Før førsta gången på länge så känner jag att jag har god tid och det är väldigt skønt.
 
Førsta draget i ferien var ju att direkt ta flyget ned til Portugal før Yoga Retreat i en vecka. 
Det blev riktigit bra - mycket Yoga, slappa vid poolen, surfing, super god mat och jättetrevliga människor i otroligt fina omgivningar. Det var lyckat och jag fick lära mig mer om yoga som definitivt blir något jag fortsätter med!
 
Dagarna efter hemkomst blev innehållsrika. 26 - års fest før Tone den samma dagen som jag kom hem, dagen efter det blev ganska lugn, sov ut o tog en promenad, på kvällen blev det våfflor hos Thao og fotbolls VM.
 
På måndagen kørde jag lite Yoga o senare blev det middag med Sarah o Lisa hos Mattias.
Dagen efter det frokust kaffe med Malin, sen lite shopping, senare kaffe med Kristin (från Yoga resan) o sen på kvällen när jag låg o vilade på min säng fick jag ett SMS från Karina om att hon och dottern Andrea va i närheten så de kom upp en sväng før att prata lite.
 
Har sovit lite dåligt i natt o idag har jag faktiskt inga stora planer utan massa tid - så ser det även ut de närmaste dagarna och det tycker jag känns otroligt skönt fö hur trevligt det än är så har det varit väldigt intensivt den sista tiden - egentligen till ganska långt tillbaka i tiden... 
 
Idag har jag till och med haft så mycket tid att jag har rensat lite på min facebook. Jag hade tidigare øver 800 "vänner" där men jag tig en liten gjenomgång av dem och nu har jag bara 334 kvar. Uppenbarligen var det en tid när jag inte var så sellektiv før vilka som gick under vänner, kändes lite skønt att få gå igjenom det. 
Något jag har tänkt på länge att jag skulle göra men har inte tagit mig tid till det.
Egentlgien kanske inte det är så jättevitkgit ilka man har som vänner där men blir ända dumt att se en massa som man aldirg pratar med eller knappt vet vem de är.
 
Projekt nummer två blir nog att städa ut garderoben!  Och såklart, boka biljett till Gotland!

Feriemodus

Bara några dagar kvar nu innan jag lämnar jobbet infør sommaren. Känns ovanligt bra måste jag säga. Ska bli skønt att tänka å annat en stund.

Først blir det en vecka i Portugal før Yoga retreat. Efter det tänkte jag nog stanna i Oslo ca en vecka før att bara chilla lite o sen skal jag nog ta bilen till Sverige och Gotland ett par veckor.
Det är i vart fall planen.

Låt de tre sista dagarna gå fort, vill bara bli ferdig med allt som ligger på bordet nu.

RSS 2.0