Fina tider

Då har semestern på Gotland nått sitt slut. Idag så landade jag igen i Oslo och jag får alltid en skön "hemma igen" känsla när jag kommer hit efter en stunds frånvaro. 
 
Jag är jättenöjd med semestern, har fått mycket tid med familj och vänner, superfint väder och även lite tid själv, vilket jag behövde. Massa/nästan lite för mycket god mat och dricka har gjort att man lagt på sig några semester kilon, dagens springtur påminnde verkligen om det. Har faktiskt cyklat och sprungit lite på semstern men nu var det ganska tungt att springa den turen jag brukade springa innan jag åkte - och det tog ca 10 min längre än vanligt! 
 
Storfokus på träning och kost framöver säger jag bara - vet att det har blivit sagt flera gånger förr men nu känner jag mig riktgit motiverad och tänkte till och med anlita en PT till projektet.
Var e tur på butiken idag med och köpte en massa sund mat i form av grönsaker och sånt.
 
Jag är verkligen klar för nya utmaningar och nya tag nu till hösten!

Another day of sunshine

Igår blev en stranddag på tofta med både bad och sol - dagen avslutades med middag i hamnen i solnedgången, en sväng med lite chill på strandpromenaden och glass med livemusik i bakkgrunden. Oh, those summernights <3
 
 
Idag skulle jag ha träffat Kim men hon blev tyvärr sjuk så gick på stan en massa istället och shoppade - har faktiskt längtat efter att få ta en shoppingrunda i Visby.
Köpte inte jättemycket idag utan gjordehuvudsakligen lite kartläggning av utbudet. Köpte i alla fall två koftor och två byxdressar. 
Var även på helkroppsmassage hos en kompis kompis som var duktig och det kändes som ett lyxit inslag i semstern.
 
Till sist hälsade jag på Annika på Cafeet en snabbis och sen avslutades dagen med middag på Bakfickan med kusin Sara som jag inte träffat på 10-15 år!!! Vldigt trevligt och bakfickan leverade som alltid god sjömat. Rökta räkor och sen klassisk fisksoppa. Även en fin sommarväll med andra ord.

Gotland

Då är man hemma på ön - har varit lite dålig på att uppdatera här.
 
Har varit hemma ett par dagar nu och hunnit med att träffa både släkt, familj och vänner. Mest varit hemma på landet men även lite i stan. 
 
Det härligaste här ute är att man kan äta grönsaker från trädgården till lunch eller middag - allt från rödbetor och morötter till ärtor och broccoli spirar i mammas grönsaksland. Känns väldigt näringsrikt. 
 
Har haft tur med vädret såhärlångt och njuter en svensk sommar när den är som bäst! Hoppas även på en fin dag i morgon när jag och felicia ska hitta på något kul!
 
 

Fin helg

Äntligen fick vi sommarväder denna helgen!
Har vart ute på Hovedöya och solat (men inte badat pga kallt vatten) med Anneli Martin och Thao och hennes väninnor.

Igår låg vi även i Frognerparken hela dagen och grillade oss under solens strålar.

Det har även varit lite sommriga kvällsaktiviteter. Thao och jag åt musslor på Aker Brygge på fredagen och tog även en drink till efter det :)

På lördag hade vi lite fest hos oss som följdes av en tur på byen.

Nu, semestermåndag. Fint men lite disigt väder. Hur som helst måste jag städa lägenheten som ser ut som ett bombnedslag och sen sola en timme eller två.

 
 
 
 

Semesterdagar...

Semesterdagarna har gått otroilgt fort även om jag känner att det inte ät så mycket som blir gjort, har träffat vänner och shoppat i stort sett...

Håller på och fixar en del här i hemmet och det blir suuuuperfiiiint! Love it! Linnea och jag var på Ikea igår och köpte både nattbord och en ny hylla till min Walkincloset med odor och lite annat smått och gott! Idag var jag även en tur till Storo och köpte nattbordslampor och i kväll kommer Sanna med ännu ett lass från Ikea till vår hall och kök.

Hittade även min drömskjorta från Filipa K idag på Steen och Ströms med 40 % off så självklart var jag tvungen att köpa den - 100 % silke. Hur ska jag någonsin kunna tvätta den?

Vädret har desvärre varit tråkigt såhärlångt men hoppas på bättring i helgen!

RSS 2.0