life goes on

Svenska C hela dagen idag, lämnade in skrivuppgiften vilket kändes bra, inte ofta man lämnar in nått i tid.

Saker och ting flyter på.. ska övningsköra en sväng med pappa o sen friskis med Julia. Desperate med Frida ikväll.

Har kommit på att jag totalt glömt NKn, fuck liksom, måste ju bli klar innan studenten iaf!!


Slow morning

Stackars Frida fick höra på min klocka som snoozade i typ 2-3 timmar (ringer var fjärde minut), hade tänkt gå upp tidigt och vara flitig idag men icke... Är sjukt seg av nån anledning och kunde bara inte pallra mig ur sängen.

Neej, ska väl ordna lite frukost och försöka komma igång... dagens plan: plugga körkort, jobba med projektet, sen friskis och förhoppningsvis lite övningskörning.

Ha en bra dag!

Hallå-hålla, Hey!

Vi firade Julias 20-års dag igår med Thai middag och utgång, var riktigt roligt faktiskt! Felicia och jag fixade lite överaskningar med, ja må hon leva musik, blommor och så bjöd vi på middagen. 
Sen hade vi Earth Hour, släckte alla lampor i en timme och hade tända ljus istället, jättemysigt!  

De va kul på munken och vi sjöng för full hals i slager balen när vinnar--låten från melodifestivaen kom haha, stackars de som hörde..

På vägen till Donken så författade vi en egen rap med insperation från en invandrar kille som passerade, här kommer ett smak-prov på låten:

Hallå-hålla, hey, jag jobbar på MyWay!
Hallå-hallå, hey, det gör jag ej!
Hallå-hallå, hey, det är helt okej, för jag gillar dej!
Ey, ey, hallå-hålla hey!

2009 års sommar plåga?


Trevligt!

Det blev kyckling wrap igår och det var lyckat, alla gillade den :) Sen så gjorde vi...eller hrm.. jag, gjorde lite fruktsallad till efter rätt! Nyttigt och gott ;)
Tack för en trevlig kväll brudar!

Mitt kära jobb har dessutom ringt o frågat om jag vill jobba idag, 14-21.15. Snäll och fattig som jag är så tackade jag såklart ja. Så det blir där jag spenderar kvällen.. Har även lovat frida att vi ska börja flytta över lite grejor så det blir efter de, o sen godis o mys kanske?

Fram tills dess ska jag flitigt plugga på mitt körkort, I will not fail!

what to eat?

Sitter här och försöker klura ut nån bra maträtt till kvällen, ända önskemålet vi har är att det ska va relativt nyttigt.
Mitt förslag såhärlångt är en kyklingwrap som jag ätit förut, den var riktigt god och fräsh. Får se vad de andra tycker...

Vi ska ses om ungefär en halvtimma. Hur tar man sig till kometen på smidigaste sätt?  Vet ju vart de ligger men den vägen jag tänker mig att jag ska gå dit är onödigt lång, är säker på att det finns en kortare genväg.
Sen är det bara problemet jag och genvägar... det brukar inte så så bra.

chill...

Är i skolan men tydligen ska vi inte ha någon lektion nu på eftermiddagen utan bara jobba på egen hand, rätt soft.. Ska föröka börja svara lite på religionsfrågorna så att man får det överstökat. Enda problemet är bara att jag är riktigt trött, man får typ syrebrist av att sitta i det klassrummet vi har haft.

Jättemysig våfelkväll igår. Vi provade ett annat recept den här gången utan grädde (inte så mkt fett med andra ord) och det blev faktiskt jättegott, dom godaste våfflorna jag har ätit tror jag, man blev likosm inte trött på dem. Men de blev inte så frasiga utan mer som mjuk-våfflor, sådana där man kan köpa klara i affärn om ni vet vad jag menar.
Sen såg vi TV och film, en knasig film som hette step-brothers. Patrik sa att man behövde sjuk humor för att gilla filmen och han hade rätt, den va rätt weird.

Tjejmiddag ikväll^^

Finaste låten någonsin

Jag har fått en ny favorit låt som jag absolut älskar, den är såååå fin!

Tracy Chapman - Sing for you

Ladda hem den ;)

Maria har vart här idag och klippt mig, det blev bra,, blev av med de mesta av de slitna topparna iaf och det var ju de viktigaste. Sparade även 350-400 kr som de hade kostat hos frisör.

inte så smart...

Har bokat uppkörning och uppskrivning men har inte fått någon tid för den obliogatoriska riskutbildningen... inte så smart. Har ringt runt till typ alla bilskolor nu, och ingen har någon försen långt fram i April.. damn it liksom. Nu måste jag boka om hela skiten!

våffeldagen

Idag är det våffeldagen så ikväll ska jag käka våfflor igen med Felicia o Patrik. Åt även det igårkväll med Amanda o Frida, vi hade hasselnötsmassa till, jättegott!
Men våfflor är sånt som bara är gott i en viss mängd, sen mår man illa. Så jag ska ta de försiktigt med dem ikväll, kanske bara äta två stycken... Och sen ska jag sätta igång o bli nyttig på alvar, inför Beach 2009!

Oväder

Fyvilket väder altså... snöstorm. Bussarna är inställda så jag är fast i skolan tills halv tre fastän typ ingen är här. Känns bara så onödigt attman gick hit idag överhuvudtaget. Vi ska bara jobba på svenks C uppgiften och jag är i stort sett klar, eller ska väl gör lite ändringar kanske men inte mkt.

Fan, jag som trodde att det skulle bli vår nu...

Euroshopper is the shit

Euroshopper är verkligen de bästa när man vill va sparsam! Man kan köpa de mesta för typ max 20 kr, och det är helt okej produkter. Jag är inte direkt nån finsmakare så för mig funkar det iaf.
Dessutom va jag inne på Willys idag och kollade lite priser, och det är faktiskt inte så mycket billigare där som många tror. Många av priserna på deras Eldorado/WILLY'S varor var till och med dyrare än ICA's Euroshopper, det ni ;)
Men de har i och för sig mycket stor-pack, det kan va bra ibland. Hittade mitt favvo-snacks (blandning av nötter, russin, tranbär m.m.) i en tre-kilos hink, jag ska såååå köpa de nån gång!


Ruinerad

Usch, hatar allt som har med körkortet att göra, det ruinerar mig. Om det inte var för alla extremt dyra priser runt de så hade jag fortfarande haft en god ekonomi. Längtar verkligen tills det är över.
Gick till Vägverket idag för att boka tid för uppskrivning i hopp om att få göra den innan Mars är slut med tanke på att det tillkommer en extra säkerhetskurs man måste gå då, vilken kostar 500. Dessutom så handlar den mest om alkohol i trafiken som man har hört det mesta om.

Men det fanns ingen tid innan 6 April! Så nu åker jag på att göra den med, suck, orka.. Men om man ska se det från den positiva sidan så bokade jag faktiskt både uppskrivning och uppkörning, därmed finns det ett slut på allt detta, om en ett kostsamt sådant. Nästa månad blir oxå knaper på grund av det.



busy weekend

Har haft fullt upp i helgen och knappt hunnit vara hemma någonting. Jobbade fredag, åt med Felicia på Tandoori, fest hos Frida. Friskis med Frida på lördag förmiddag och sen jobb, efter jobbet blev det tjejkväll hos Felicia med sällskaps spel, slutade på hamnplan fast vi egentligen inte hade tänkt gå ut, men de va ju gratis ;) Sen så jobbade jag 12-20 idag med.. lite tuffare än vanligt för jag ahr haft träningsverk från passet igår, ont i armar och axlar. Men nu är jag äntligen hemma och kan ta de lugnt.

Skönt med en fri dag i morgon, har mycket att ta tag i då. Ska skicka ivär allt jag sålt på tradera, ha körlektion, plugga svenska C och religion A, körkort, friskis.. med mera. Får se vad jag hinner!



indiskit och fest

Jag jobbade hela dagen igår eftersom vi bara hade nån temadag i skolan så kändes de bättre att tjäna lite pengar.

Efter jobbet gick jag och Felicia till den Indiska restaurangen Tandori och åt. De va gott, man fick MYCKET mat och den läskiga mannen försökte prata med oss. Vi var trevliga men fick ändå ingen rabatt :( hehe, bra försök i alla fall.
Blev riktigt mätt!

Sen drog vi till Frida på fest, men vi var nyktra hela kvällen, fram tills nån bjöd oss på två shot. Vi va ifs så gott som nyktra efter det med.. När folk gick till krogen gick vi hem och sov.

Nu ska jag till Friskis med Frida!


Tröööött...

Jag är sjukt trött idag av någon outgrundlig anledning. Kunde knappt hålla mig vaken under björns föreläsning om islam i skolan. Nu har jag äntligen kommit hem till min kära säng och börjar tvätta kläder, mycket välbehövligt.

Ska ta en powernap tills tvätten är klar!

lonely again

Vi flyttade hem nu ikväll, så nu är jag själv i lägenheten igen, känns riktigt ensamt faktiskt.


correction

Vill bara rätta mitt förra inlägg och säga att jag faktiskt kom tvåa i bowlingen, inte trea, det hade ju varit sist :P

I alla fall, idag ska vi presentera våra projektarbeten i grupper så jag är i skolan fast det är onsdag. Eller vi ska inte ritkgit presentera bara berätta vad vi har gjort såhärlångt. Jag har inte förberett mig alls... men det går nog bra ändå!

Sen blir det nog utflytt ikväll... Det var kul så länge de varade, och veckan gick riktigt snabbt, men nu är det dags att flytta hem till Irisdalsgatan igen! :)
 


Bowling

Vi åkte och bowlade ikväll och det var roligt! Jag var sämst i första omgången och fick knappt hälften av de andras poäng, men i andra omgången gjorde jag ett ordentligt ryck och vann stort :D
Tyvärr hann vi aldrig spela klart tredje eftersom de stängde men där var det ritkgit jämt och jag slutade som trea!
Patrik vann och vi bestämmde att vinnaren ska belönas med ett pris.. så vi får se vad vi hittar på :P

Kul match som vi får ta och göra om någon gång när vi har mer tid :)

Syoguiden.com

Har hittat en bra hemsida, eller rättare sagt min syo tippsade om en. Där kan man hitta massor av interesanta tipps om vart man kan jobba eller plugga i sverige eller utlandet. Finns så himla mycket att välja på... för mycket, nu blir det ännu svårare hehe.

Ska nog prova att göra något sånt där test som visar vad man passar som :)

busy monday

Har hunnit med mycket idag. Först framtidsdagen på säve som var helt ok, gav inte mig så jättemycket egentligen men rätt intressant info ändå, gillade uppsala föreläsningen bäst, allt annat hade man hört förr. Dessutom hittad eja gen skitbra katalog där man kan slå upp olika yrken, vad de innebär, hur man kan utbilda sig och hur mycket man får betalt som färdigutbildad, det är EXAKT vad jag behöver!

Vid två åkte jag hem, bara jag hemma, hann skriva klart hela sammanfattningen till kapitel 3 i NK. finally.

Sen hade jag körlektion, gick rätt bra faktiskt fast jag hade några missar ändå, men Leif tyckte att jag var bättre.

Tittade in på MyWay för att hälsa på Julia som kommit hem nu, kul att se henne igen! O brun va hon, så man blir avis.
 
Sen sprang jag hem till irisdals.. och lagade lite mat, kykling o ris blev de, skickade iväg jeansen till tjejen som vann auktionen.

Skyndade till friskis o mötte Linn som hängde på. Kul pass idag, Lisa som va ledare, hon hade ändrat en hel del faktiskt,

Stannade förbi Frida på en kopp te på vägen hem, trevligt, trevligt!

O till sist kom jag hem till F&P som hade gjort en jättegod hallonpaj.

Nu måste jag ta en dush, sen sova.


Framtidsdag?

Nu sitter jag här i patriks stora soffa och väntar på att det ska bli dags att ge sig av till säve för att va med på framtidsdagen där i dag. Ska bli kul att veta lite mer om högskolor och sånt.

Fullt schema idag, sen blir det körlektion o friskis.


slow sunday

Idag har man inte gjort mycket altså... men de blir väl så med bakisdagar antar jag. Vi festade lite igår, först förfest i en lägenhet vid atterdags och sen munken. Det var inte jättemycket folk men blev ändå en helt okej kväll tycker jag :)

Jag sov typ till halv ett idag (riktigt länge sen man sov så långt in på dagen) sen har vi mest chillat, sett på tv, tog en promis, vart på max o ätit.. ja egentligen inte så mycket värt att nämna. Ville hitta på något men vi var lite för sega för att komma igång med nått.

Har lite dåligt samvete över att jag inte gjort något plugg faktiskt, eller att jag inte jobbat nått. Nåväl, man kan inte göra allt jämt.


I morgon är det framtidsdag på säve, kan bli intressant.


jag sväller

Träning och nyttighet har på något sätt uteblivit under den här veckan när jag bott med felicia och patrik. Jag har verkligen inte varit noga med att göra något av det och nu känner jag mig ganska tjock.. Har suttit o pluggat lite o kollat runt på nätet nu under förmiddagen men jag ska ut o gå en sväng nu, måste röra på mig, hämta lite grejor o kanske käka lite lunch på irisdals..
 

Ensam hemma

Idag, lördag, så jobbar de andra så jag får se vad jag hittar på... ska nog städa upp lite här i köket iaf, det behövs. Sen kanske jag drar till min andra lägenhet o ser om jag kanske kan få en tvättid nu i helgen, skulle behövas.

De blev myskväll igår, jag och Felicia gick ner på Joda, åt middag och tog ett glas vin. Efter det gick vi hem och sen kom patrik som bjöd in några vänner och vi spelade guitar hero resten av kvällen.

Ikväll blir det fest!

Casual Friday

Skolan var rätt slapp idag, vi hade föreläsning om kristendomen som jag redan kunde ganska mycket om och sen gjorde vi lite rollspel till det, var kul..
Sen gick vi till Rondo och såg en jättebra musikal som några elever gjorde, de va verkligen hur duktiga som helst, imponeradnde!

Efter skolan åkte jag runt lite med pappa o amanda när manda övningskörde men jag ledsnade på de, de ville inte fika med mig så jag hoppade av och cyklade hem.
 
Nu sitter jag här o har lite tråkigt, väntar på att felicia ska komma hem, lite weird att va här själv faktiskt hehe..

So Happy Together

Jag och Felicia hade mini SPA igår med bubbelbad, ansiktsmask och gurkor på ögonen ;) När vi letade efter bubbel på Maxi hade de bara Barnängens bubbel för barn och lukten hette "pömsiga persikor" jag undrar om Barnängen vet om att "pömsig" betyder sexuellt utmattad, förmodligen inte. 

När maxi kom hem så åt vi semlor som felicia tagit med från siesta. Sen spelade vi kort, lekte hitta nykeln och hade kuddkrig! Jag gillar definitivt mina nya roomies bättre än den gamla, mer underhållande i alla fall. 

Men snart så kommer de in en ny rolig roomie i min nya gamla lägenhet med, FRIIIIIIIIDAA flyttar in, YÄY!! :D:D  


Hungrig

Jag sitter här "hemma" och väntar på att Felicia ska komma så att vi kan handla och laga mat. Patrik drog presic på hockeyträning och lämnade oss själva för ikväll. Både två har jobbat hela dagen så jag har drivit runt på stan, träffade Maria och Moa, vi gick och åt en semla på Ringduvan (et t undantag från min tighta ekonomi men jag fick faktiskt dåligt samvete av att köpa en semla för 30 kr). Sen hade jag körlektion och de gick rätt bra faktiskt, men de  kommer nog att ta ett tag innan jag klarar det :S 

C/o Maxi

Jag och Felicia än numera inneboende hos Patrik, vi flyttade in i gårkväll. Ska väl bo där ca en vecka iaf är det tänkt haha men vi får se hur det går, ingen av oss fattade om vi var seriösa men nu bor vi där iaf.  Idag är båda mina roomies och jobbar medans jag är ledig så jag är i min "gamla lägenhet" en stund, skulle egentligen bara dusha o hämta lite grejor. Ska även käka lite lunch.

Hade tänkt plugga men de bukar ju gå som det går..  så ska snart träffa maria för en fika :)

Sen blir de körlektion o vi får se om jag kanske, kanske pallrar mig till bibblan för en stunds plugg.



Min lunch blev inte riktigt som jag tänkt. Mamma sa till mig att det går att frysa in sånna där "korvar" med gröt men nu är den typ helt gul och djupfryst, ser inte så värst apptitretande ut... får se om de går att tina upp den i kastrullen, men den är ju som sagt stenhård... aja, de blir nog bra.

Stress men ändå inte

Den här dagen har verlkligen bara flugit iväg, klockan är fyra nu och vi skulle övningsköra runt fem om jag minns rätt. Vad har jag gjort idag då? eeeeh, frida va ju här i morse så då satt vi o såg på TV en stund men sen så har jag nog bara typ... vet inte faktiskt, lagat lite mat. Gjorde fukornspasta med vita bönor och isbergssallad. Det var ganska äckligt faktiskt men det gick ner. Jag ringde till DG och de sa att man får besked nästa vecka, SPÄNNANDE!!

Annars har jag bara låtit tiden flyta iväg, det är skönt ibland men jag känner mig ändå stressad över att jag borde göra någonting eller borde ha gjort någonting. Jag borde ha jobbat på ett skolarbete som ska va gjort eller pluggat på mitt körkort som jag aldrig tror att jag kommer att få... 
Det går segt ibland. Men det löser sig nog.

Spänningen stiger

Spänningen har trappats upp i mina tradera auktioner. Högsta budet på mina Rock & Republic jeans ligger nu på 77kr och på mina Replay Jeans är det någon som har budit hela 2 kronor! Auktionen pågår fram tills den 12 mars så än finns det möjlighet för er som vill ge er in i den tuffa matchen om ett par snygga byxor.

Klänningen är det dock fortfarande ingen som har budit på. Hoppas att någon vill ha den!

Pimpa bloggen

Jag ska försöka fräsha upp min blogg lite med bilder bland annat. Har bett min kära syster om hjälp men de verkar aldrig finns tid. Nu gör jag iaf ett tappert försök att få in en bild på min fina lilla hund som jag saknar, synd att jag inte får träffa honom så ofta.

HermanHermanHerman

Jamen, det gick ju bra.. tre minimala bilder av herman, bra försök. Får nog öva mer på de där.


Vita bönor och ris

Idag smakade jag de vita bönorna som jag köpt. De var helt ok, inte direkt goda (det såg riktigt äckligt ut) men det gick ned utan problem och de ska va riktgit nyttiga har jag hört. Så de är nog värda sitt pris ändå eftersom jag köpte tre konservburkar för bara tio spänn. Känns inte som att det kommer att bli min framtida favoritmat men det funkar att leva på när man försöker spara pengar.

Nu har vi bestämt att jag o Felicia flyttar in hos Maxi på tisdag kväll hihi, vi ska bo där en vecka i alla fall, ska bli skoj.


I morgon blir en sådan där dag då jag får ta tag i saker och ting, plugga, plugga, plugga...


Badminton

Jag vet inte hur sporten stavas men jag tror att ni vet vad jag menar. Va o spelade lite i rackethallen nu på eftermiddagen med jakob iaf, det var roligt. Vi provade att spela med fel arm och det va sjukt svårt, man kände sig typ handikappad haha, märkligt hur de kan bli så stor skilldnad.

Kvällen är ännu oviss, någonting händer nog, annars e jag hemma, tar de lungt o ser på melodifestivalen. Skulle va skönt faktiskt, och mest ekonomiskt.

Kom och ta mig lång härifrån

Minns ni låten med Bransta City Släckers som var med i melodifestivalen för kanske tio år sen? Den med fyra brandmän som stod och sjöng "kom och ta mig långt härifrån (klapp-klapp) långt härifrån (klapp-klapp) långt härifrån, kom och ta mig långt härifrån (klapp-klapp) kom ta mig långt härifrååååååån!!" 
Ja, just den låten!
Den spelas ständigt i mitt huvud då jag sitter på mitt jobb och väntar ut de ibland eviga timmarna. Betyder detta att jag borde byta jobb?

a new day has come

Jag är riktigt trött idag men jag har kämpat mig upp och sitter nu i skolan. De va fullt i kaffis i morse så jag satte mig här vid datorn en liten stund istället, råkade visst få segaste datorn som fanns. 

Outfitten idag är mina nya svarta mjukisbyxor som har trycket STUDENT 2009 längst vänster ben, en casual grå tröja från Bik Bok, sen min blå schal med vinterjacka. Skönt med mjukiskläder. 

Jag la som sagt ut lite grejor på tradera igår. Har fått mina första bud, 1kr var för båda jeansen, får hoppas att någon bjuder över haha. 

Så här kommer min dag att se ut: Skola (Religion A) 8-14:30, buss 14:35-15:15, Jobb 15:15-21:15. Gå hem, äta lite om jag är hungrig och sedan gå tidigt i säng eftersom jag öppnar i morgon.

 


misslyckad dag

Jag är så sur på mig själv just nu! Fick erbjudande om att jobba idag som jag först glatt tackade ja till, fram tills det att jag kollade i min almenacka, insåg att jag hade en körlektion och var tvungen att säga nej trotts allt. 
 
Senare när jag gick till bilskolan för att få min körlektion så säger dom att min lärare är på begravning. Då kommer jag på att sist jag var där bokade vi om en lektion men jag ändrade aldrig de i min egen almenacka.
Jag är så dum ibland.. Oorganiserad, tankspridd! Om  jag hade haft lite bättre koll hade jag blivit lite rikare nu, dumma mig!

Fick i alla fall ut min gamla balklänning på tradera. Kul att se om någon vill ha den. Sen fick jag iväg lite HM grejor med posten, de va ju positivt. Plus att jag handlade lite billiga basvaror på coop: ris, potatis, gröt (2 för 10!) och tre konservburkar med vita bönor (jag har aldrig ätit vita bönor och det är säkert jätteäckligt men man fick tre burkar för 10 spänn så nu ska jag föröka blanda i det i min mat). Dessutom köpte jag en schysst matlåda som jag kan använda på jobbet, då slipper jag handla käk där. summan blev 100kr. Det får man väl säga är ok, kommer ju att räcka ett tag. 

Gick även upp på MQ vilket jag inte skulle ha gjort, hittade den finaste schalen jag har sett i hela mitt liv! Vill ha!


Nu ska jag bara va sur på mig själv för att jag inte jobbar idag och försöka göra lite nytta. Städa ur garderoben kanske?


personlig finanskris

Just nu känns det som att jag befinner mig i en personlig finanskris. Den beror inte på den fallande börsen eller lågkonjuktur. Men den har tagit sina smällar efter investeringar jag har gjort och allmänt slöseri.
Min Balklänning, körlektioner och GI-mat. Skräpmat, godis, studentgrejor, misslyckade postorderbeställningar med mera har gjort att jag vill se över och ordna upp min ekonomi. För det finns inte så mycket kvar, i proportion till hur mycket jag har jobbat så finns det väldigt lite kvar.
 
Nu går jag in för att leva sparsamt, nu ska jag endast köpa den billigaste maten och jobba så mycket jag kan framöver. Önska mig lycka till, kan behövas.

paus

Nu har jag klarat av hela kapitel 2 i NK, känns otroligt skönt. Bara att fortsätta, ska minnsan va av med den där jäkla kursen snart! Men nu ska jag ut o gå en sväng, orkar itne sitta inne så länge.

Blir nog ut till landet ikväll ialla fall!

planen för idag

Kom precis hem från frida. Nu ska jag föröka styra upp den här dagen, skulle ha gått med Maria i morse men försov mig. Isället sitter jag här och kollar igenom bloggar och mail som jag inte hunnit på sista tiden.

Ska sätta i gång med NK uppgiften och försöka bli av med allt det nu när jag äntligen har tid.

Sen hade jag tänkt laga pankakor till lunch. Ska gå bort till Willys och handla den billigaste maten man kan hitta som räcker så länge som möjligt, så slipper jag lägga mer pengar på mat. Fick massor av smarta tipps från Frida :)

plugga på körkort?

Kankske ska träffa felicia ikväll om hon mår bra, annars kommer nog linn förbi och ser Grays med mig.

Fan jag hade glömt att jag ska köra med pappa... hur ska jag ordna upp detta? nåväl, de löser sig nog.

summery of yesterday

Gick till skolan och hade svenska C, stor klass men som tur är har vi Herman med och inte bara fis-anna.
 
Gillar vårt nya schema starkt av den anledningen att vi bara behöver gå till skolan två dagar i veckan, svenska på tisdagar, religion på fredagar, kan det bli bättre? Massor av tid till annat kul!

Hämta ut mina studentgrejor. Mkt skit jag beställde, ångest. Men jag gillar iaf tröjan.

Till stan med bussen, springa hem och hämta grejor, spring till körlektion. Det gick bättre idag men ändå inte bra, körde inte in på nån cykelväg iaf men måste lära mig att va uppmärksam.

Hem o chattade med en massa folk samtidigt som jag messade med andra tills jag måste äta pasta en snabbis o skynda till friskis.

Skönt friskis pass.

Hem, dusha, ner på stan o möta frida.

Till frida se desperate, dricka the, prata massa o sen sova.

I did it!

Har skrivit klart sammanfattningen av kapitel två i NK nu, puh! Ska få en födjupningsfråga i de med men för tillfället kan jag inte göra så mycket mer. Känns skönt, har även gjort "klart" tredje delen av projektet nu under lovet. Så de är bra att man har fått lite gjort trotts allt.

Fick just reda på att vi bara kommer att gå i skolan två dagar i veckan framöver, nice men lite weird, de bästa blir väl att jag förmodligen kommer att ha mycket tid att jobba och få lite extra pengar ^^
Ååååh, det känns som att de är så nära nu, bara några få 50p kurser kvar sen är man fri!

I've got a problem

Jag har glömt min mobil laddare i Sthlm, ringde min farmor precis och hon sa att hon ska skicka den på posten så snart hon kan, men man vet ju aldrig när det blir. Jag behöver den verkligen, man är ju så beroennde av mobilen, särskilt när man inte har fast telefon! Finns det någon som har en nokialaddare som jag skulle kunna få låna sålänge? Skulle underlätta, så att jag slipper köpa en ny :) hör gärna av er om ni har en som ni kan tänka er att låna ut en snabbis!


Sunshine walk

Idag har jag faktiskt vart ute i solskenet hela dagen, riktigt härligt! Först blev de en långpromenad med Felicia, vi gick nästan hela vägen till snäck! Sen gjorde vi lite sallad till lunch och efter de mötte jag upp Maria, vi tog med en kaffe från Amalias och gick ner a almedalen o satt där ett tag o prata lite. Efter det gick jag för att möta Amanda vid bussen, vi skulle ta en fika någonstans och vi ville gå till nått ställe där man inte är så ofta men de va inte de lättaste, mycket var stängt eftersom det var söndag, sen behövde hon gå till jobbet så de blev ingen fika. Men då sparade man o andra sidan lite pengar.

De blev fest igår med trotts allt, efter jobbet mötte jag emmelie o vi gick hem till "boman" där de va en lite skum förfest, sen blev d emunken som inte va så jättekul, då gick vi till hp ist. O de va väl sådär, sen blev de hamburgare på max. Kunde ha stannat hemma den kvällen, skulle vart bättre ur ekonomisk synvinkel...


Ska nog lägga ner GI och börja käka pasta ett tag, min ekonomi är inte den bästa just nu.


RSS 2.0