Everyday life - i like :)

Sitter och lunchar på ett Waynes café mitt i byn. Har varit på ett bra möte hos en regneskapsbyrå och om en halvtimme ska jag besöka en reklambyrå... Sen blir det tillbaka till kontoret och fixa en massa grejor för möte nummer tre idag har blivit utsatt.

Jag gillar verkligen detta med att springa runt till olika företag under dagarna, träffa olika människor och se hur de jobbar. Tror att jag är lite för rastlös för att ha ett enformigare jobb där man vistas i samma lokal hela tiden. Det här passar mig som handen i handsken. Sen blir det ju en del café besök imellanåt och det gör ju inte saken värre, alla som känner mig vet att jag älskar cafeer och restaurant :)

Jobbade även 12 timmar på Vapiano igår, prov-öppning för de som jobbar i huset. Var trevligt, kommer att jobba där två dagar i veckan framöver, en kväll på vardag och sen söndag. Perfekt upplägg för mej. Så det här blir bra alltogether. Ser fram emot fortsättningen på denna hösten. Inte minns Cannes i nästa vecka!

Yet, set, go!

Idag var jag på första introduktion på Vapiano och en intensiv tid följer med massa jobb och mycket action. Det gillas men känner mig lite sliten eftersom förra veckan på jobbet innebar en del nederlag och utsettelser vilket alltid betyder en massa stress...

Men de löser sig alltid tänker jag.

Weekend again...

Veckorna verkligen springer iväg, jag hinner inte med. Massa möten och action denna vecka. Förhoppningsvis kommer lite resultat av det i nästa vecka som inte är fullt lika busy.

Ikväll blir det bio med Emma, kontiki som är nya norska storfilmen nu ska vi se. I morgon har jag lovat att städa lägenheten grundligt så den blir skinande ren, det lär ta halva dagen. Sen blir det kanske ett glas vin?

Om det blir fint väder på lördag har jag lust att gå ut i skogen och plocka svamp. Fin höstgrej liksom, då är frågan bara, vilken skog?

Uppdate

Har blivit dålig på att skriva i bloggen nu på det sista.

Har hänt en hel del här faktiskt men vet inte om jag ska skriva allt det här..

Hur som helst, i fredags hade vi sommarfest med jobbet och det blev öl-provning och grillbuffe. Egentligen tycker jag ju inte om öl men på de här stället hittade jag en massa nya favoriter. Maten var oxå väldigt bra och sällskapet trevligt.

Annars har det vart en lung helg och jag har hängt lite med kusinen. Idag har blivit en ritkgi kontorssöndag. Har suttit här och räknat på fakturor, samt fixat lite annat sen klockan halv ett (klockan är snart halv sju). Måste verkligen bli klar med detta tills i morgon då jag har två andra möter...

RSS 2.0