And so we signed

Månaden är räddad. Fick signerat ett salg idag som jag haft på g länge... Känns skönt, men det är inte klart till 100 % procent försen allt är inlevererat, det hinner jag förhoppningsvis med i morgon.
I morgon ska jag på tur till Årnes, ligger långt bort och jag veta inte ens hur jag ska finna fram men de löser sig, av erfarenhet vet jag att det löser sig som oftast.
Har ganska mycket att göra nu men det är bra att man har lite caser uppe innan de blir allt för nära jul, då kan de bli svårt att skaffa sig nya säger de.
Busy, busy... men så är det att vara businesswoman ;)

Doubt..

Idag är en sån där dag när jag undrar om jag verkligen kommer bli en bra säljare, eller om jag en dag kommer att behöva ge upp och inse att detta inte var något för mig...
Hade vart lite tungt att misslyckas på det sättet men samtidigt så visste jag hela tiden att det var en risk att ta det jobbet här, att det är vinna eller försvinna som gäller. Tuff branch och endast de starkaste överlever, styrka på det sättet tvivlar jag inte på att jag har men frågan är om jag har tekniken, begåvningen som krävs för att sälja, jag tror inte att alla kan de faktiskt, jag hade en känsla av att jag hade något. Men ska jag vara helt ärlig så vet jag inte längre...
Jag kommer inte att ge upp, det säger jag inte, jag kommer att kämpa tills jag måste inse att jag hade fel men fortfarande har jag känslan av att jag vill visa att jag kan (OM jag nu kan de). Även om den månaden här skulle bli katastrof...
Time will tell.

En tur ut

Igår va jag ute en sväng med några från jobbet. Var en trevlig kväll totalt sett, inget extrordinary men ändå trevligt. Hade kul i vartfall, trevlig förfest hos Hege och relativt trevlig barrunda på frogner.
Alexandra var här på fredagen, åt lite middag och bara tog de lungt. Registrerade oss på sukker.no haha, lite spännand men efter en dag av medlemsskap kan jag ju säga att det inte verkar finnas så väldigt mycket att hämta därifrån. Javäl, en kul grej bara!
Idag blir de slapping, tror inte jag ska träna eftersom jag är lite förkyld.
Är faktiskt ritkigt spänd på den veckan här som kommer på jobbet. Antingen blir det guldveckan eller en stor flopp, återstår att se.

Jag fattar inte...

Det känns som att orden "jag fattar inte" är de som kommer från mig oftast nuförtiden, i alla fall när det gäller jobbet. Försöker mitt bästa hela tiden men så fort folk börjar prata om sip trunk, hussentraler, ISDN UT, faktureringar hit och dit, mobilt bedriftsnet, IP-grejor och sånt så bara snurrar det i huvudet på mig. Jag får liksom inte grepp om de här sakerna. Det känns ganska jobbigt för det är just detta som jag ska förklara för andra med tekniska kunskaper och låta som att jag kan.
Någonting som jag känner att jag saknar på det jobbet här är en grundlig uppläring för man bara kastas ut i någonting och sen får man styra upp det genom att fråga folk som kan men det känns lite jobbigt att alltid springa och fråga någon som redan är upptagen med annant.
Va på möte idag i alla fall och har fått en saftig faktura som jag tänkte kika på lite i helgen, alltid kul att se resultat när det verkligen gör skilldnad och från vad jag kan se så här långt kommer detta att bli ett sånt case.

Träning och förkylning

Blev ingen cageball idag för de va för få personer som skulle vara med, vi måste vara minnst sex pers. Synd, såg fram emot de.. Men, men istället blev de lite häng på BI i emmas caffebar efter jobbet, fick lite feta ost macka med juice och sen en mocca. Gott!
När jag kom hem drog jag till gymmet och eftersom jag hade mycket energi körde jag 50 minuter löpning, 15 minuter rodd, min egenkomponerade program av fria vikter plus 90 situpps och 90 rygglyft. En riktigt genomkörare altså och jag mådde nästan illa på slutet altså.
Har även en lätt förkylning och kom på nu i efterhand att det kanske inte är så bra att träna då..
Har nysit med jämna mellanrum hela dagen på jobbet och fått retfulla kommentarer av min kollega Thomas, tydligen så nyser jag på ett roligt sätt.
Fick äntligen muntlig accept på de salget jag väntat på länge nu men inget känns garanterat försen det är signerat så ska inte fira än.
Annars ha rjag hunnit träffa lite gamla vänner i veckan, på tisdag träffade jag Malin som jag inte mött på flera månader, blev lite fika/kvällsmacka på cafe sör, hur trevligt som helst.
Även igår blev det lite update-fika med Emelie som jag inte heller har träffat på några veckor.
I morgon blir de möte som jag tror kan gå bra, och sen fredagsmys med Alexandra!

Spänningen fortsätter

Börjar känns att jag hoppas att något av mina salg går in denna månaden, like for real. Har inte oroat mig förr och egentigen inte nu heller. Vet ju att jag har en hel del på gång som kan bli riktigt bra men det är extremt frustrerande när folk tar sånn tid på sig att fatta beslut, de förstår nog inte hur beroende man är av det.
Har fått veta att min lillasyster kommer och hälsar på nästa torsdag! Blir kul, alltid roligt att få visa någon staden.
Så det är altså planen för nästa helg.
Va även på kickboxning idag, äntligen har de öppnat salen och man kan börja med lite varierad träning igen, va med en svinstark tjej som verkligen slog så att det gjorde ont genom skydden. Kännde mig ganska svag där faktiskt.
Men kul att träna i alla fall.
Det är någonting jag verkligen inte kan sluta tänka på, ibland måste man bara få veta, vad det än kostar.

Oväntat besök

Från onsdag till idag tidigt har jag haft besök av två tjejor från Stockholm, Amanda och Sara.
Amanda och jag jobbade tillsammans i Turkland, hon var där även denna säsongen och nu när hon kommit hem så bestämde hon sig för en spontan trip till Oslo!
Har vart trevligt även om jag inte hunnit träffa dom så jättemycket eftersom jag har jobbat. Men vi åt på vår asiatiska resturang tvärs över gatan på onsdagen, på torsdagen åt vi Peppes Pizza och tog en snabb tur förbi skybar. Sen igår, sista kvällen åt vi tacco hemm och tog en bar runda på Grunnerlökka som slutad vid Justitcien.
Väldigt trevligt och kul med lite oväntat besök, livar upp vardagen lite :)
Helgen planer i övrigt är Twlight. I kväll ska jag och Sanna ha maraton, vi har laddat hem alla filmerna för jag har inte sett den tredje.
I morgon ska jag med Ellen och de andra tjejorna och se den fjärde på bio. Ska bli mysigt!

Spänning i vardagen

Ett jobb i salgs branchen innebär en del spänning i vardagen måste jag säga. Jag har ett case som har kännts ganska säkert hela vägen. Kunden har varit väldigt positiv och hela tiden har jag kännt att det kommer att säkra den månaden här.
Vi skulle få besked i fredags, senast måndags. Tisdagen har löpt ut och fortfarande väntar vi. Kommer han att tacka ja eller nekta av en eller annan oförutsägbar grund. Oproffisionellt att tjata, ha tålamod.
Först nu så har jag dessutom flera caser uppe och rullar och de andra är svåra att säga vart det går, har i vart fall uppföljning i morgon och på fredag. Kul i vart fall.
Men om alllt mot förmodan skulle banga så har jag ingen inkomst, hm.. men det löser sig nog. Gäller bara att få ordning på grejorna.

Saturday night

Med två eventfulla dagar bakom mig så har det varit ritkigt skönt med en lugn lördagkväll som har innehållit pizza, läsk, film chips, dipp och besök av Ellen. Fast vänta nu, om jag tänker efter har det bara varit en dag då det skedde mycket. Idag har jag ju faktiskt bara legat på soffan.
Men fredag var som följande. Skulle på möte en timme utanför byn med Hege som i sista sstund lämnade besked om att hon måste va hemma med sjukt barn men sa att jag kunde ta bilen och köra dit själv om jag ville, annars fick jag flytta fram mötet.
Jag tänkte att det var lika bra att jag drog eftersom jag inte direkt hade så mycket mer på agendan för dagen. Det enda som kändes motigt var ju såklart att köra själv dit, för som ni vet är det där med att köra bil inte mitt favoritmoment.
Inget blir bättre att bilen är en smartbil som dessutom är automatväxlad (har aldrig kört nått liknande).
Det var svårt att starta den men jag fick sen hjälp med de. När jag väl kommit ut på motorvägen kunde jag inte förstå varför jag inte kunde få bilen att gå snabbare är 50 km/timmen. Är lite obehaglit att köra i den hastigheten på en motorväg när man har en massa stora lastbilar som kör runt en och tutar hela tiden, men what to do?
Ringer Hege och säger att den inte kommer upp i fart? Vad gör jag för fel? Får då veta att jag ska trycka in en knap som gör att den automatväxlar, innan det hade den bara kört på ettans växel, ja väl...
Märkte skilldnad med en gång och det blev lite mer fart i den lilla bilen.
Detta gjorde att jag blev sen till mötet ca 20 minuter. Men de jag hade möte med var trevliga och verkade gilla mig så det gick bra ändå. Bokade in ett andra möte på Onsdag så ska jobba fram ett tillbud tills dess.
Hemfärden gick bättre eftersom jag förstod bilen lite mer och tillbaka på kontoret så kändes de skönt att jag faktiskt klarade allt själv trotts allt.
Efter jobbet gick jag på stan och köpte ett par byxor på MQ som jag spanat in ett tag och de fick också bli en del av kvällens outfit.
Jag och Morten kom hem till Hege för lite forspill vilket var väldigt trevligt, sen blev de utgång på Emil och Samuel där ett coverband spelade. En trevlig kväll som innehöll lite för många glas champange och fick sig ett ganska så oklart slut.
När jag vaknade i morse så var jag rädd för att plånboken var borta men till sist kom den på plats så det ordnade sig. Resten av dagen har mestadel spenderats på soffan vilket blir en ganska naturlig konsekvens efter en sån kväll.
I morgon ska jag vara lite mer hälsosam, träna och gå igenom alla fina fakturor jag samlat in under veckan, ser fram emot det.

Here we go again!

Cageball med killarna på jobbet idag, svinkul och det gick faktiskt bättre den här gången än sist. Tror jag gjorde 6-7 mål men är ändå frustrerad över de som hade varit så enkla att skjuta in men jag missade.
Nåväl, ska väl pröva att se de positiva!
Jag gillar verkligen alla på mitt jobb mer och mer, trotts att de flesta är äldre än mig går det lätt att snacka med alla om lite vad som helt. Killarna på teleteamen är lite närmare min ålder men de är verkligen hur trevliga som helst.
Idag fick jag och Hege ta oss en liten roadtrip ut till Jessheim för ett möte. Var helt okej, inte helt säker på utslaget av saken men möte är ju aldrig illa hur som helst.
Hade även ett möte igår som gick bra, det första på egen hand som kändes seriöst och bra liksom, har varit ute lite själv förut men då har det varit lite risiga företag med oseriösa chefer. Det jag var på igår kändes faktiskt riktigt bra.
I morgon blir det roadtrip igen ut till ullensaker denna gången. Gillar att besöka en massa företag i jobbet, är kul både att se hur dom har det, träffa personerna och eventuellt få till en deal. Riktigt nice jobb altså!

One of those days :(

Det har kännts lite för bra lite för länge nu så jag visste att denna dagen skulle komma.


Missade bussen i morse (inte för att de gjorde så mycket tidsmässigt, men ändå, principen).
Glömde passerkortet så att jag inte kunde komma in på kontoret på egen hand, har faktiskt inte hänt någon gång förut på det här jobbet.
Va själv i ett möte med en kund som gjorde mig riktigt nervös med svåra frågor och vanskliga invändningar, det är då man börjar tvivla.
Han knappt äta lunch utan fick springa inom hemma och trycka i mig en knäckemacka på vägen tillbaka till kontoret.
Så på väg hem efter jobbt var jag jättehungrig, bestämde mig för att trösta mig själv med lite tacco och handlade snabbt de nödvändigaste ingridienserna.
Lagade ihop de hela hemma, hällde på hela påsen med krydda på köttet vilket jag inte skulle ha gjort för när jag väl skulle äta så visade sig att de va någon EXTRA stark krydda. Jag gillar inget som är starkt överhuvudtaget.
Tryckte ändå i mig allt och blev sjukt mätt, la mig på soffan för att vila och där är jag kvar än.
Så ser inte ut att bli nått gym idag men vad gör de när de ändå inte har några timer på gymmet längre. Stängt på grund av vattenskador i salen fick jag veta i måndags när jag var på väg till kickboxning.
Och juste, jag glömde telefonen på kontoret på vägen hem, missade därmed bussen igen pga de (och kunde inte ta mig in på kontoret när jag gått eftersom jag inte hade kortet med mig).
Sen har dom ett jobbigt vägarbete precis nede vid hörnet där jag bor så att jag måste gå en jäkla omväg hela tiden när jag går ut!
Frågan är nu, inträffar alla sånna här saker alltid på samma dag eller är det så att man bara ser allt i ett negativt ljus vissa dagar? Hur som helst, efter regn kommer solsken, kan inte vänta tills molnen skingras för jag har huvudvärk.

On time

Igår kväll blev det bio med några tjejor. Vi såg On time som är en ny film med Justin Timberlake, en framtidsfilm som boktavligt talat spelar på uttrycket tid är pengar hehe... Inte min favoritfilm genom tiderna men den var helt ok.
Lunchade även med kusin Emma på Beagle and Juice. Var gott och kändes som en sund lördagslunch! Beagle med brie och chutney sen blåbär och mangosmoothie till dricka.
Idag ska jag på gymmet är tanken och sen tänkte jag köra lite enkelt hemma SPA :)

Cageball!!

Cageball igår var grymt kul, som fotboll fast ännu bättre eftersom man inte behöver springa så långt (den delen som gör det jobbiast) men ska absolut inte säga att det inte var jobbigt för tempot blir mycket högre då man har mindre yta. Kommer lätt att va med alla torsdagar jag kan för de va ritkigt kul altså!
Annars så är det ju fredag idag, sista dagen på en intensiv vecka och det ska bli skönt med helg. Ska verkligen sova ut!

Uppdatering från senaste veckan!

Nu händer det grejor här, har inte hunnit skriva på ett tag. Salg i fredags vilket gjorde att jag uppnådde målet för första månaden. Bra start på nya jobbet.
På lördag var det gym halva dagen sen Halloween på kvällen som inte blev den bästa festen i historien och vi gick hem rätt tidigt men är i alla fall nöjd med min kostym som katt. Kan änvändas flera gånger.
På måndag var det jobb och sen vanliga måndagsprogrammet. Kickboxning med Amanda, sen tv kväll med dagens man, two and a half men och Fristet. Så ser måndagar nästan alltid ut nuförtiden haha.
Igår, tisdag åkte vi ut och såg på en Hockeymatch i Lörenskog med jobbet, blev även pizza på Peppes! Var en trevlig kväll även om jag måste erkänna att jag inte är superintresserad i hockey.
Idag kom jag mig faktiskt iväg på spinning som jag börjar gilla bättre nu, de har inte ritkgit vart min grej förr men på de gymmet jag går nu gillar jag det faktiskt. Chillar själv framför tvn ikväll för Sanna den lyckosten har gett sig av mot Gran Canaria. Men har jag tur får jag sällskap lite senare...
Har varit ganska bra på att träna i det sista och i morgon ska jag prova cageball, typ som squash fast fotboll, där bollen inte kan åka ut altså. Nått vi ska börja göra me djobbet på torsdagar. Ska bli kul att pröva, ska tydligen vara grymt jobbigt.

RSS 2.0