Just like in heaven

Två fina veckor på gammla goda gotland har gått fort. Fick mycket sol och bad den sista veckan vilket gör att de faktiskt blev en riktigt sommar i år, till skilldnad från förra sommaren.

Har även fått möjligheten att umgås med massor av gamla vänner och familj. Tagit det lungt och hittat på roliga saker, ätit god mat och haft mysiga stunder. ..

Har nu laddat upp batterierna så att jag kan ge allt för jobb till hösten, det måste jag för det blir mycket, men jag gillar att vara busy så de ser vi fram emot :P

One day at the beach

Blev en ritkig strand dag igår med min gamle vänn Julia, vi solade och badade, pratade gamla minnen och nytt skvaller i många timmar på en av våra barndoms stränder. Det var mysigt och precis så som det ska vara.

Idag är det varm men inte lika fint väder. Ska nog ut en tur med lite tjejor ikväll, blir nog trevligt, sen sattsar vi på stranddag igen i morgon! Whohoo!

You got to have faith

Har tillbringat kvällen till att lyssna på en av mina nya idoler, Petter Stordalen, sjukt skön snubbe! Han var sommarpratare på radion för ett tag sen och vi hörde på honom härom kvällen när vi spela kort med familjen. Var tvungen att lyssna på de igen nu ikväll, inspirerande som tusan. I klass med Tony Robbins och Steve Jobs om inte ännu bättre. Det kanske är lite nördigt men för mig känns allt mycket lättare när man får höra sånna berättelser om folk som kämpat och lyckats.

Va hos frissan idag och han även med en fika med Maria, sen middag o kortspel med mamms o papps. I morgon blir en dag på landet eftersom jag inte kommer ha någon bil tillgänglig men de kan va skönt de med :P

Gotlandsfest och Tofta

Semestern har fortsatt fint och bjudit på Roma teater, myshäng med familjen, glass med Annika o Linda "gotlandsfest" i tofta med Pumpbolaget och en bakisdag i solsken på stranden...
Har även hunnit med lite jobb emellanåt och dragit in en liten kontrakt på Juli i vart fall :)

I morgon ska jag klippa mig och den resterande veckan ska jag försöka träffa andra gamla vänner som jag inte hunnit spendera så mycket tid med såhärlängt... Det är ju inte lika lätt att styra upp sånt när man inte längre har boende i stan och kan komma och gå som man vill, då krävs det genast mer planering som inte alltid går ihop. Detta är nackdelen som man märker av när man är hemma på besök i stället för att bo här. Men självklart kan man inte alltid få allt som man vill, det är bara att försöka kompromissa lite istället!

Gotland <3

Nu är jag hemma sen ett par dagar tillbaka. Kvällen har spenderats på variete i Hablingbo med familj och kusiner. Showen var sådär i år men god mat, trevligt sällskap och en sommarkväll väger ändå upp det som var negativt, alltid mysigt att hitta på liknande saker. Jag har även hunnit med en utgång med en massa gamla vänner och lite solning så måste säga att semestern har haft en bra start. Och bättre blir den nog :)

Jag har även fått en iPad av mamma och pappa som egentligen var en födelsedagspresent. Gillar den redan och tror att sen kommer att underlätta en hel del jobbsaker, dessutom kommer den säkert att hjälpa mig från att behöva ta fram datorn i många situationer som jag tycker är skönt för jag hatar egentligen att sitta vid datorn, man gör det allt för mycket ändå... :)

Semester

Nu har jag vart lite dålig på att skriva i bloggen märker jag men de som har här nu i alla fall är att jag igår lämnade kontoret i Nydalen för att gå mot en semester på 2,5 vecka. Otroligt skönt, känner äntligen att jag kan slappna av lite och det behövs vill jag lova. Ska bli så naaajs, i eftermiddag tar jag bussen mot Göteborg där jag ska möte Jenny och i morgon tidigt flyger jag mot kalksteenshawaii.


RSS 2.0