Dreaming away...

Sitter här i höstmörkret efter en promenad hem från jobbet med en fuktig jacka, min nya vinterjacka är inte lika vattentålig som jag trott så den blir ganska blöt och det är ju mindre mysigt..

Läser lite olika resedagböcker. Jag längtar så otroligt mycket efter den dagen då jag gått ut skolan och kan gå vidare i livet. Vill oxå ut i världen o resa och förverkliga drömmar. Ibland blir jag rädd att jag kanske har lite för höga förväntingar på efter-skolan-livet men jag tror mest att det är friheten som lockar, att kunna åka vart som helst och egentligen inte behöva komma tillbaka försen man vill. Det jag vet är att jag inte kommer att vara kvar på den här ön en dag för länge, jag tycker om Gotland men anser att jag har varit här tillräckligt mycket. Så vi får väl se vad som händer. 

körlektion

Ville verkligen inte gå upp i morse och än mindre ut, men var tvungen att pallra mig till körlektionen klocan åtta! va riktigt blöt när jag kom dit. Men själva lektionen gick faktiskt förvånansvärt bra! V i körde start i backe och det var inga problem alls, jag höll dragläget ritkgt säkert kändes de som! Men men, still long way to go, är inte jättebra på svängarna ännu.

Har fortfarande ingen mobil eftersom jag aldrig orkade gå o möta amanda igår, va alldeles för trött, och nu vet jag inte hur jag ska få tag på henne eftersom Elin inte är här, har med andra ord inte tillgång till någon mobil alls..

In school...

sitter iskolan o väntar på bussen som går om ca 20 min. Har haft första filisofilektionen idag, den var gasnka jobbig faktiskt... Senhar jag snackat mad Ray, fick VG i idrott, helt ok antar jag. Är ju ingen atlet. Pratade lite om Luis om projektet men han hade inte hunnit titta på de än. Det regnar ute.

Not to bad

Det gick bra på friskis och jag gjorde nog en helt okej första presentation som funkis, allt jag behövde göra var att släcka lamporna till avslappningsstunden på slutet, och tända dom igen. De andra var trevliga och det ända som var lite jobbigt var att det kändes som att man hade mer uppmärksamhet på sig när man hade röda friskiskläder, men det är sånt man får ta. Får ju träna väldigt mycket billigare om jag gör det här en gång i veckan, dessutom så känns det skönt att ha en bestämd tid som man måste gå på. Lättare at få in det i sina rutiner då :)


I morgon blir nog en mysig dag. Börjar med massage klockan åtta på morgonen, har kör lektion lite senare o sen blir det fika med sandra på eftermiddan. Ska försöka få in lite plugg mellan allt detta som vanligt.


a new day has come

Första dan i skolan på väldigt länge, det va nice, riktigt slappt faktiskt. Men de kändes inte så bra med tanke på allt vi har att göra...

Anyways, nu ska jag snart på Friskis, mitt första pass som värd, är lite nervös faktiskt, men det ska nog gå bra. Känner itne att jag har så mkt krav på mig nu i början.


It worked out

Har haft problem med datorn idag, först vägrade den koppla upp sig och sen låste den sig helt. Men sen kom min snälla pappa och fixade allt så nu fungerar den som den ska igen, såhär långt :)

Har faktiskt pluggat en del idag, ovanligt duktigt av mig, varit på två promenader men annars har jag inte haft paus utom när jag lagat mat eller när manda va här. Skrev klart mkt av sam B uppgiften men den är ganska svår som sagt, kommer nog att behöva jobba på den mer. Skrev även en bra bit på engelskan.

I morgon är det tillbaka till skolan, det jobbiga med det är att man måste gå upp på morgonen. Jag har blivit sämre på det. är höst-trött!

Vad är höjden av dumhet?

Det kanske är att välja ett 20-kronors vadderat kuvär som påse till en kladdig donout istället för att helt enkelt ta en av brödpåsarna som är avsedda för det ändamålet. Speciellt om man inte vill ha kuväret menar jag, hur smart är det på en skala? Väldigt nödvändigt att förstöra ett kuvär man inte vill ha. Egentligen bryr jag mig inte men det kändes bara extremt onödigt.


May I have you attention please

Gott folk, detta är det första blogg-inlägget som skrivs från min nya dator!! Jag har denna morgon instalerat det mobila bredbandet som jag köpte till datorn, samt aktiverat det nya anti-virus programmet som ska skydda min lilla baby från allt ont i världen. Allt detta på egen hand. Bra för att vara så oteknisk som jag, är ganska stolt måste jag säga!

Vill även tillägga att jag hade en mycket trevlig kväll på munk källaren igår, det var roligt!

Ska snart pallra mig ut i det omysiga höstvädret men som tur är har jag min härliga nya vinterjacka som gör att det inte blir för outhärdligt. Har lovat att komma tidigare till jobbet idag eftersom Hanna är sjuk, så det blir en låång dag, ska bara käka lunch först ^^

Another day at work

Jobbade idag, 11.30-19.15, ganska soft pass. Men de hände inget speciellt utom att två pers jobbade sin sista dag och en kund tappade en syltburk så att det blev sylt över hela golvet, en tant glömde en snusdosa och jag gjorde en snygg lyra då louise kastade en rulle frimärken från kassa två (jag satt i ettan), ibland blir jag imponerad av mina reflexer.

Det är nog sånna här dagar man inte ska skriva nått i sin blogg.

Måste bara tillägga att jag är lite ledsen för att min mobil inte verkar fungera som den ska. Jag får inte sms som folk skickar till mig vilket oroar mig något, jag kanske missar nått.


it's almost over

Lovet gick snabbt som jag förutspått, nu är det bara helgen kvar och sen är det tillbaka till vardagen. Jag kollade över min att-göra-lista som jag skrev i början av veckan och jag har faktiskt gjort det mesta av den, utom stadenoframtiden-grejen o samhällskunskapen. Men kasnke får jag lite tid över i helgen? Inte så troligt.

Va på en jättetrevlig middag igår med min familj och gävle-familjen, det blev ganska sent o jag komi nte hem försen runt tolv. Idag jobbar jag mellan 11.30-19.15. Jobbar även i morgon men vet inte vilken tid ännu.
Jag behöver verkligen jobba ihop lite nya pengar! Har shoppat jättemkt den senaste veckan, mer än jag behövde. Har köpt datorn, två lång-tröjor och två klänningar. Dessutom har jag hyran att betala snart, har nog varit lite för generös mot mig själv. Måste spara lite nu.

Materiell lycka

Äntligen har min efterlängtade dator anlänt. Jag är nu stolt ägare av en laptop ^^ den e såå fin och det står ett E på den, som i E-melie :)
Den är snabb (i jämförselse med denna dator) men jag har inte hunnit koppla in bredbandet o det ännu så inte kunnat prova den helt, bara lagt in alla bilder, det gick bra. Jag har verkligen saknat en egen dator och nu har jag en. Niiiiiiice!

Var på Klubb-kväll på MQ idag och införskaffade mig en fin tröja och en till på Vila som mest var mysig och jätteskön. Dessutom har jag köpt en ny vinterjacka med (vet inte om jag nämnt det tidigare) som jag är väldigt nöjd med än så länge.

övertrött.com

Amanda o jag va o simmade i hemse igår så jag bestämde mig för att äta middag hemma på landet med familjen. Sen så såg vi sex and the city filmen (den va jättebra!!), och det blev i ganska sent. 
Klev upp tidigt på morgonen för att kunna köra med pappa in till stan och körturen gick ganska bra bortsett från ett motorstopp i en rondell. 
Kom hit ca halv nio, och tänkte att jag skulle sätta mig och börja plugga direkt, men jag kände mig så himla trött så jag skulle bara lägga miig på sängen en halvtimma eller så. 

Vaknar upp en timme senare men är så trött att jag inte ens orkar röra på mig och somnar igen. Inte försen halv elva orkar jag pallra mig ur sängen, vid det här laget kanske jag hade vart klar med första uppgiften om jag legat i. 

Jag är så seg med att plugga, men NU, nu ska jag sätta igång! 

I alla fall glass :)

Har faktiskt hunnit emd att göra ganska mycket idag, även om det inte var det jag egentligen skulle göra. Vaknade upp i Väte och körde ( jag körde altså) in till stan med pappa runt åtta. Tog en springtur som tog cirka 40 minuter, ganska skönt faktiskt, även om jag inte sprang i så högt tempo, skönt att få det gjort för en gångs skull. Beställde och betalade datorn som jag bestämde mig för igår.
Började jobba med min projekt-grej men gjorde inte mer än en tanke-karta, men jag tyckte faktiskt att den blev bra.
Sen sprang jag ner på stan o träffade mamma o manda, vi shoppade på HM (där ja gäven träffade maria) sen sprang amanda o jag vidare på stan o fixade lite grejor, jag köpte två sjalar och hittade en vinterjacka som jag ska köpa (för endast 800, vilket är mycket billigare än jag hade tänk mig *glad*).
 
Sen cyklade jag till jobbet och jobbade mellan 16 och 21.15. Efter jobbet planerade jag och Amanda att ha en myskväll men sexandthecity- filmen o ben'n jerry's glass. Men vi fick tyvärr inte tag på filmen och den visade sig att ända sättet att få tag på glassen vid den här tiden på dygnet var att cyckla till Maxi, so I did.
Lyckades cyckla vilse i bostadsområdet mellan reno och maxi (typiskt mig) men efter mycket om och men kom jag fram.
Väl hemma visade de sig att vi inte kunde se vårt andra alternativ av film heller eftersom Elin ockuperade TV'n för att se prisonbrake. Så kvällen blev inte så lyckad med andra ord. Men jag fick i alla fall glass.  

Finally :)

Har nu beställt en Laptop från netonnet! äntligen har ajg skaffat mig en dator, prefekt! har verklligen behövet en lääääänge. Den ska va här innom bara några dagar!!! : D

Tid <3

Det som är så skönt med att ha lov är man har mycket tid att göra allt man måste göra. Har börjat riktigt segt idag efter en natts dålig sömn men jag känner mig inte så stressad ännu. Har typ sovit igen det tills nu (12.25). 
ska nog åka hem till Väte i eftermiddag och förmodligen sova där. 
Men i alla fall, det ja ghade tänkt få gjort under lovet är följande:

Göra klart första delen på Projektarbetet
Göra klart Sam B uppgifften + Georgien uppgiften
Jobba lite på SoF uppgiften
Städa lägenheten
Köpa en LapTop (när ja gfår lön) 
Börja springa på mornarna
övningsköra mkt och börja plugga på teorin

Vi får se hur det går med allt detta, förmodligen inte så bra om jag känner mig själv rätt men jag ska verkligen försöka.  

myspys...

Har jobbat idag, va rätt soft, inte så mkt folk. Ska snart träffa kimmsan så vi kan handl chipps o se film..
men först ska jag käka lite pizza hade jag tänkt! ^^

Höstlov!! :D

NU är det höst lov, ska bli härligt även om jag har minst lika mycket plugg som vanligt att uträtta under lovet. Vi simmade för sista gången ida, klädsim o livräddning blev de, ganska roligt faktiskt, men svårt..

Igår va de tre-fest och det va faktiskt jätteroligt, gjorde av med för mkt pengar bara :S


a walk in rain

Va på info-möte om att bli värd på friskis idag, verkar rätt kul och jag ska nog prova ett tag iaf om jag gillar det. Blir ju billigare träning om inte annat, även om det kommer att ta en del tid.

Sen träffa jag Sandra, vi köpte lite mat på Max/Donken o sen gick vi hem till henne o såg på Mamma Mia o Greys, fast  de blev mkt prat o vi missade delar av handlingen hehe.. Trevligt i alla fall!

Pluggandet går segt som vanligt men det behöver jag väl inte ens säga längre, thats just how it is.

what to belive?

Såg precis filmen Zeitgueist, första delen i alla fall. Trodde att den skulle hjälpa mig med lite bra argument till mitt projekt, men det visade sig att den gick helt emot och försökte krossa de argument som jag ska försöka förespråka... hm.. svårt läge, kan inte säga at jag har ändrat mina egna åsikter för det ligger faktiskt mer än så bakom men de kasnke fick sig en liten turn iaf. Ska jag ignorera det som påstås i filmen eller ta med det i projektet?
svårt.

kvällens aktiviteter

Har övningskört lite ikväll, övade på att parkera i rutor och krypköra lite, gick inte så jättebra men övning ger färdighet. Sen körde vi till Maxi och ja handlade lite, körde sen hem o laga mat. Ska nu till Kimmsan på efter rätt^^

Känner mig fortfarande överbelsatad av allt plugg jag måste göra, även om jag har rätt god tid på mig (tiden går ju så himla snabbt och alla uppgifter vi får känns som värsta stora projekten!). Det viktigaste just nu är nog att ajg gör klart första delen av mitt projekt arbete, vill ju att det ska bli så bra som de bara går, men de känns svårt...

trea-fest :)

Det är treafest på torsdag! Ska bli kul, tror jag.. 90-tals tema, vad ska man ha på sig då?

Mycket stora uppgifter i skolan just nu, känns ganska jobbigt, men de ordnar sig nog förr eller senare..

F&S

Va på mitt första friskis pass på väääääldigt länge. Ledaren sa innan att det skulle va ett ganska tufft pass för att vara medel men de kändes faktiskt inte så hårt så jag kanske har blivit riktgt vältränad av surfingen o simningen :P
Va skönt att träna lite men sjukt dyrt eftersom jag inte har löst nått terminskort i år, femti spänn för ett pass!
Annars hade jag fått betala 300 för hur många pass ajg vill hela terminen.
Men ska eventuellt bli värd snart o då behöverajg inte betala något mer för i år. Ska iaf gå på infoträffen på onsdag o se om de verkar va kul.  

behöver iaf komma igång lite.. :P

Tiden går sååå snabbt!

Idag behövde vi inte gå till skolan eftersom pärtan är bortrest. Jag bestämde mig för att plugga seriöst heeela dagen.
Men var såklart tvungen att sova ut litegrann, inte ofta man får göra det. Kom väl upp runt nio-tio någon gång o käkade frukost. Bestämde mig sedan för att starta dagen med en ordentlig morgonpromenad i det fina höstvädret för att vakna till ordentligt. Gick ned längst strandpromenaden ganksa långt, var borta i säkert en och en halv timme!
Sen gick jag förbi bingan för att köpa en DN (så att jag kan få lite inspiration till skolarbetet)  och lite frukt till min lunch (pankakor med fruktsallad och honung).
 Sen tog jag en frisk dush eftersom jag blev ganska varm under den raska promenaden. Efter det stekte jag pankakor och käkade. Sen har ja gsuttit o kollat lite i DN efter en samhällsfråga som jag kan jobba med och poff så är klockan halv fyra och snart ska jag på Friskis (kl 17, måste dock ge mig av lite tidigare).
Hinner säkert jobba lite mer på den ikväll men i alla fall!! Man hinner ju knappt göra något på en dag...  

Bullshit.

Bullshit, bullshit. bullshit, thats all i got to say. bullshit.

Insanely weird, so many memories

Kollade precis igenom alla mina bilder på fb. Det känns som att det på något sett är en dokumentation av mitt liv de senaste två åren (plus lite till). Jag menar blandningen av USA, nu, och allt därimellan, känns bara konstigt att kolla igenom sådär, så många minnen, så mycket folk man träffat. Mitt eget utseende har förändrats en del på den tiden med, mest hårfärg och hudfärg dådå. 

rätt kul. 

gör framsteg

Simmningen var inte lika brutalt jobbig den här gången, den var faktiskit ganska rolig, tror att jag trivs i vattnet och min simmtenik kändes lite bättre idag (fast jag är fortfarande sämst).
Men vi fick cykla aqua bike o de va typ hilarious (man ser så dum ut), ganska svårt men kul o jag gillade styrke övningarna.
Tro det eller ej men jag ser faktiskt fram emot nästa gång :)

Tog en fika på Donken med manda o linnsan o sen övningskörde jag lite med pappsen, även körningen kändes riktigt bra idag!





My luck..

Skulle ta 12.20 bussen idag eftersom jag inte har något mer efter engelskan men när jag kom till busstationen redan vid tio över var bussen redan där så jag hoppade på. Till min förvåning började den köra redan kvart över men jag tänkte inte så mycket på det, inte försen den hade åkt ett tag och jag tittar ut och ser att den inte kör den vanliga vägen..hm.. pringer fram till chafören och frågar, då säger han att bussen är på väg mot hemse o jag ba WHAT?! jag ska ju till stan!
Får hoppa av och börja gå tillbaka, ingen chans att ja´g hinner till busshållsplatsen innan min buss går så jag fick gå tillbaka till skolan och sitta där och ha tråkigt medan alla var på lektion. Kul.

Nästa vecka blir nästan som ett lov, jag har en dag som jag ska gå till skoaln plus simmning på fredagen, bortsätt från att det finns en massa uppgifter vi måste göra.

Jag är almänt trött på mitt liv just nu. Så mycket tid över där jag borde plugga men jag är så dålig på det och då sitter jag bara och segar mig, måste ta tag i det här.

raaastlös

Jag är bara sämst i världen på att plugga, det funkar inte. Kan sitta här i timmtal och fortfarnade inte få något gjort... så dryyygt. Ännu inte klar med rapporten. Besviken på migsjälv. 

Körlektioner

Hade min första körlektion igår, gick ganska bra faktiskt, jag gillade bilen som jag körde i och läraren var snäll. Fast det var bara 40 minuter vilket gick väldigt snabbt. Jag bokade in tio lektioner framöver och ska försöka sattsa på att klara kortet innan års skiftet eftersom det var mitt nyårs löfte... inte för att jag har hållt de andra nyårslöftena så bra, men de här måste jag bara lyckas med! Måste nog köra mycket på egen hand i så fall och det kan ju bli lite svårt att få tid till, men det ska nog gå!


Vardags lyx :)

Började denna onsdag med en frisk morgon promenad till jobbet för att få massage, var riktgit skönt.
Är nu tillbaka hemma för att plugga och göra klart den där jäkla rapporetn om min arkitekt, den blir nog inte så bra. Hade redovisning igår och det gick väl sådär.. men ajg har gjort ganska bra ifån mig på andra uppgifter i den här kursen så det blir nog bra ändå. Och de största uppfiterna är nog de som ligger framför oss..

I eftermiddag blir det fika med sandra, ska bli mys. Kanske en sväng på stan med?

plugg hela eftermiddagen

Idag ska jag offra HELA eftermiddagen till mitt arbete om Frank Lloyd Wright och hans verk för att skriva klart rapporten och förbereda redovisningen som går av stapeln i morgon. Kan inte påstå att ja ghar kommit speciellt långt men från och med nu (16.30), så är det allvar.

trevlig kväll allihopa!

Tillbaka till jobbet

Jobbade första dagen efter min semester igår, trodde att det skulle vara roligt att komma tillbaka eftersom man inte vart där på ett tag, man brukar likosm känna sig pigg och fräsh efter ett uppbehåll.
Visst var det trevligt att se folket på jobbet o så igen men inte mkt hade förändrats.
Efter en kvart i kassan så kändes det som at taj gitne hade gjort någotannat i hela mitt liv, och sista timmen var lika jobbig som alltid..

Trevlig kväll sen med guitarr hero och sällskaps spel hos sandra o johny, bäst var Sandras komentar "stor snopp!!" haha (hon menade Brad Pitt), söt du är gumman^^

Ska försöka plugga lite innan jag börjar jobba vid två idag.

Simmat i hemse

Vi hade en sjukt jobbig idrottslektion idag med simövningar i hemse, jag va sämst iklassen.
Men jag var i alla fall där, vilket inte alla var :P hoppas man får lite cred för det i alla fall..

I kväll blire lite party, party med tjejerna, ska bli kul! jobbar även hela helgen men ska göra allt ja gkan för att hinna med att plugga lite oxå, det behöööövs!


horror story..

Missade engelska uppgiften som jag nu måste göra, känns lite jobbigt jag har verkligen inte så bra fantasi att jag kan hosta upp en skräck historia bara sådär, speciellt inte på engelska.

Har även gått igenom mitt projektarbete med Luis idag, det blir nog bra tror ja gmen det komer att bli svårt med, myyyycket att göra och svårt att skriva det på ett bra sätt.

Tog en tidig buss hem och gjorde klart projektplanen, nu är det "bara" skräck historien, arkitekt arbetet och samhällsvetenskapen kvar som jag kan koma på just nu i alla fall. Men först ska jag fika med pappa för aj ghar inte träffat han sen jag kom hem :)

Ops I did it again!

Idag överträffade jag min dumhet ännu en gång. I tre dagar har jag varit oroad över min mobilladdare som varit "försvunnen" jag har letat igonom packningen ett flertal gånger för att konstatera att jag inte hade någon laddare där som verkade passa (hade ett antal sladdar till kamera o mobilen). Hittade en som liknade min laddare men när jag provade den så var den alldeles för liten för hålet i min telefon. Tror då att jag på något sett råkat få med mig fel laddare hem från frankrike.
Batteriet har sinat mer och mer och jag är ganska beroende av min mobil så idag cyklade jag till elgiganten för att köpa en ny laddare.
Väl där ser jag att de Nokia laddare de har där inte heller ser ut att passa i det ovanligt stora hålet höst upp på min mobil. Blir förvirrad.
Råkar då vända lite på mobilen och ser att det sitter ett mycket mindre hål på sidan av mobilen. Plötsligt minns jag "JUSTE, der är DÄÄÄR som laddaren ska i!!".
Inser mitt korkade misstag och låtsas att jag kom för att kolla på laptops.
Sen cyklar jag hem och laddar mobilen..

life goes on

Äntligen har jag en slapp och ledig dag, skulle egentligen med kim o frida till hemse marknad idag. Men jag känner mig så sjuuuukt trött och hängig så jag skippade det, sen så har det varit så dåligt väder hela morgonen, gör ju inte direkt att man blir mer taggad. 

Istället har jag packat upp och tvättat alla mina kläder. Ska nu försöka sätta igång med skolarbete som jag har missat och nuvarande uppgifter. Känns riktigt segt måste jag medge, vill bara sova. 

RSS 2.0