Livet på reseledarskolan

Sanningen är att livet här i Lloret de Mar är ganska hårt, för att inte säga väldigt hårt. Man har inte tid att äta eller sova, och maten man får är inte av speciellt god kvalité. Plus att det bli ungefär samma mat varje dag. Koonstig yogurt, frukt, friterat kött, gröna överkokta ägg, mystiskt kaffe med mycket skum (på vanligt kaffe) till frukost. Till lunch blir det oftast skorpor och lite frukt, kansk några kext om man inte kostar på sig de fem dollarna för att äta av den gamla vanliga buffén (som inte innehåller någon nyttig mat men alltid efterrätt). Går man ut och äter tar det hela siestan och det har man inte tid med för oftast är det något möte eller akktivitet under siestan, plus att man vill plugga och förbereda sig. Dessutom får man ritkgit äcklig mat när man äter ute med, iaf där vi har vart hitils...

Ofta så har vi skola/kvällarrangemang till klockan elva på kvällen och för den som vill kan man festa efteråt. I vanliga fall börjar vi skolan vid nio på morgonen men ibland tidigare och ibland har man morgonmöte innan dess. Eller går upp och springer, kasnke gör man som jag gjorde idag och går upp vid sex för att hinna plugga, det finns ingen tid för det annars. I morgon har vi transferpraktik i buss och på fredag är PROVET!

Så här har de sett ut varje dag sen vi kom, vardag som helg. Det mesta vi gör är roligt och intressant men hälsan hamnar i andra hand. Mot förmodan så har jag faktiskt inte blivit specielllt trött än men det kan ju inte va bra i det långa loppet... Men men det är bara att köra på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0