Förkyld

Har vart ganska förkyld nu senaste veckan och har därför inte tränat.
 
Planen var att också vila upp mig hela helgen och därför har jag dedikerat denna dagen til att se färdigt på serien SUITS som jag har sett på i det sista. Så nu har jag sett de avsnitt som fanns ute från säsong 4. 
 
Såhär i efterkant så känns det ganska dumt att ha kastat bort en hel dag på en serie men, men... ville ta det lugnt så att jag blir av med förkylningen och kan återgå til vanliga vanor. 
 
Man blir slö av att bara ligga på sängen en hel dag, är rädd för att jag får svårt att sova i natt.

Augusti

Har blivit ritkgit dålig på att uppdatera här nu. Tre veckor sen semestern tog slut o de första två jobb-veckorna var riktigt tröga, ingenting hände o dagarna gick sakta.
 
Senste veckan har det varit lite mera action - va i Bergen både tisdag och fredag för kundemöten som faktiskt gick ritkgit bra :) 
 
Jag har vart ganska duktig på att upprätthålla Yoga vanan enda sen portual - men detta var första veckan när det sviktade lite. bara 3 dagar genomfört så långt och i morgon så det blir fyra totalt.
Tänkte dra på studion i morgon tidigt...
 
Det fina vädret verkar vara över för denna sommaren, tråkigt. Har hört rykten om att det kommer tilbaka litegrann i nästa vecka - så hoppas på det!!
 

RSS 2.0