2,5 timmes promenad

Efter att inte ha gjort så mycket under dagen behövde jag lite motion och socialisering så jag och Julia gick en långpromenad ner runt snäck och tillbaka. Blev riktigt trött i benen faktiskt och kände mig ganska duktig så jag gick förbi gamla reno en sväng och köpte lite B&J glass på hemvägen, och en läsk faktiskt, konstigt impulsköp där, jag som verkligen aldrig dricker läsk annars. Har inte varit så nyttig överlag den här veckan, behöver bättra mig.

Sen gick jag hem och satte mig med glass, popcorn och läsk framför tvn där jag såg en film, eller iaf slutet av den, den va lite weird men ändå ganska trevlig sådär.

Fick inte så mycket skrivet på filosofin idag men läste iaf igenom hela häftet. Får se om jag tar mig tid till att göra det i morgon istället!

La ut lite grejor på tradera, en kjol, två par jeans och en handväska! Två av den har redan fått säljande bud (vilket ifs bara är 1 kr styck) men efter att bara ha legat ute i några timmar är det faktiskt bra, de kommer definitivt att stiga. Känns lite nice.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0