Valentine

Det har varit ett intensivt och roligt dygn fram tills nu och det är skönt att va hemma i sängen igen. Igår efter jobbet så åkte jag och Felicia ut till Hemse med bussen där vi träffa några som körde ut oss till vad vi trodde var Havdhem, men det visade sig senare att det var Barlingbo.
Vi hamnade på en fest där vi bastade, rullade oss i snö i bara bikini och badade Bursbalja. Det blev minst sagt en galen kväll!  De va kul, men känns verkligen som att man kommer att bli sjuk efter de här...

Vi fick skjus in till stan med Patrik (även kallad Maxi) och Simon (även kallad kortleken) de blev gemensamt bakiskäk på Max, alla var jäääättehungriga, så de var ritkgit gott! Sen bestämade vi oss för att åka pulka så vi åkte runt hela stan för att hitta en (Rusta, ÖB...) men de gick inte, så de slutade med att vi fick nöja oss med den vi fått låna av simon och kompensera det med några sopsäckar. Sen åkte vi runt lite till för att hitta en bra backe och till sist hamnade vi på Gråbo.
Vi åkte ett tag, de gick väl sådär, haha, men det var sjukt kul. Problemet var bara att vi blev ritkgit blöta så efter en stunds pulkaåkande och rullande i backen så åkte vi till ICA Maxi igen för att handla kakao och kanelbullar. Sen åkte vi hem till Patrik, lagade varm choklad och fikade på våra nyinköpta bullar, mycket mysigt.
Sen spelade vi guitarhero hela eftermiddagen, de va kul och jag blev faktiskt rätt bra mot slutet med tanke på hur dålig jag var i början hehe.

Blev en riktigt rolig och impulsiv helg trotts allt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0