Den slitna kassörskan

Jag börjar känna mig sliten nu. Riktigt sliten. På det sättet att det värker i handlederna varjegång jag vänder en vara för att komma åt att scana sträckkoden, det ömmarn i axlarna varje gång jag lyfter handen för att slå in en PLU-kod och det känns tungt att höja mungiporna i ett trött leende mot varje kund.
Jag förstår inte hur de som haft detta jobb i tiotals år orkar, jag har jobbat med det här i ett år nu (om man inte ränkar sommrarna på singan) och jag orkar inte mer..

Förut tog jag glatt alla pass jag kunde få, pengar, tänkte jag då. Nu försöker jag noga planera mina veckor så att jag har något på gång de dagar som är lediga enligt schemat, så att jag kan säga nej när folk vill att jag ska ta deras pass. Jag måste tänka lite på min hälsa.

Så hemskt är det inte, självklart är det ett bra jobb, antar att man tröttnar på alla jobb någon gångmen jag önskar att ajg kunde resa bort ett tag och vara ledig på riktgit!
I morse var jag där tidigt, redan vid sju. Jag tror att jag gillar öppningspassen trots allt, man får springa runt och göra lite mer varierade saker och så får man sluta tidigt. Gick redan vid två. sen gick jag och hämtade min cykel som jag lämnade in igår. Den blev bra, skönare än någonsin att cykla på. Sen gick jag hem och sov en timme, behöve det. Ikväll blir det fest och det blir förmodligen en ganska lång natt....likamed en riktigt seg dag i morgon (jobbar 11-20).

Kommentarer
Postat av: Manda

jag säger ju att du ska vara mer ledig! Take your time liksom

2008-07-03 @ 20:52:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0